'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kate bardzo mi przykro ale masz rację uda się w końcu musi
kate88:) lubi tę wiadomość
-
Kaka ja też od początku tego cyklu jakoś czuje ze się nie uda, ciągle kaszel i katar, raczej odpuściłam w tym cyklu i czekam spokojnie na @ w sumie to już któryś z kolei ze wiem po prostu wiem ze to nie ten cykl.
-
Another słońce u mnie to już nie pierwszy odpuszczony wiec jakoś to mnie nie przekonuje.
-
cześć kobietki, melduję, że moje starania nadal bezowocne... @ przychodzi tylko dzięki luteinie, TSH szaleje, robiłam badanie testosteronu to wyszedł podwyższony :< w ogóle mam jakieś pochrzanione te hormony, strasznie to odczuwam cerę mam okropną, włosy się przetłuszczają, nastrój do kitu, libido -1000000000
nie mogę się doczekać wizyty u gina 21 grudnia...niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
Cześć dziewczyny co tu taka cisza ???? Ja już po chorobie wreszcie !!!!! Więc dzisiaj biorę się za świąteczne sprzątanko , zaczęłam ale niestety nie udało mi się skończyć przez tą chorobę . Jeśli chodzi o starania to przypuszczam że nie mam co teraz się nastawiać doktor kazał dalej brać leki i powtórzyć za 4 tyg więc pewnie wtedy podejmie decyzję co dalej czy monitoring ???? a może IUI
-
Ja już też większość posprzątałam na Święta. Została tylko pościel do przebrania i okna do umycia, ale robią elewację budynku więc z oknami się wstrzymam. W piątek biorę się za ubieranie choinki
Kaka spróbujcie może po kolei, zaczynając od monitoringu? Według mnie warto sprawdzić na ile Twój organizm sam jest w stanie dać sobie radę Wiesz, że z IUI masz ogromne szanse, więc ja bym spróbowała po kolei, każdej opcji
kaka470 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
cudowne wiadomości Amother i Alimak rośnijcie zdrowo kochane i zaglądajcie czasami do nas na ósemki , Przygotowania do świąt pełną parą , domek posprzątany , prezenty spakowane pozostało czekać do Wigilii i przydałaby się odrobina śniegu , ale chyba nic na to nie wskazuje .