'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
teraz jeszcze sporo osob na wyjazdach moze dziewczyny jeszcze odpoczywaja i zbieraja sily do walki na nastepny rok
ja sie szykuje psychicznie na stymulacje z clo (za dwa cykle), a poki co normuje TSH (dostalam na to od lekarza dwa cykle)
a jak tam u Ciebie kaka?niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
Another wrote:Jak druga faza taka krótka to może być niedomoga lutealna. Byłaś z tym u gina?
Teraz muszę powtórzyć tsh i prolaktynę i odezwać się do niego więc , mu napiszę , może coś więcej nie mam pojęcia o tym kompletnie " niedomoga lutealna"
-
Mnie ostatnio tak podbrzusze boli, ze moze w koncu @ po porodzie przybedzie.... ehm... gdyby mi ktos zagwarantowal, ze trzecia dziewczynka bedzie, to juz bym starania zaczela...
kaka470, Another lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja marzę żeby w brzuszku córeczka mamusi siedziała, bo jak synek tatusia, to też zaczynam starania przy najbliższej okazji
Chociaż w sumie to starałam się dobrych 5 lat i nic ne wychodziło, a wyszło gdy najmniej się tego spodziewałam, więc starać się to złe określenie w moim przypadku
Chyba, że będzie synuś mamusi, to też nie mam nic przeciwkokaka470, majamia lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."