'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcjana wrote:Całkiem niedrozny na hsg kontrast nie przeszedł a na laparoskopii nie udało się go udroznic
Odswiezylam listę na 1 stronie. Dzięki jeszcze raz potforku za czas i poswiecenie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Antona raczej termin na podjęcie starań jest bardziej nieokreślony, mamy przed sobą terapię. Mąż działa z psychologiem z własnej woli, widać zależy mu. W końcu żyjemy razem pod jednym dachem 8 lat. Może chociaż małżeństwo uda się nam uratować.
Rok 2016 uważam za beznadziejny, w piątek zadzwonił do mnie szef z pracy że zostaje zwolniona. Hmmm wszystko się sypie. Przepraszam, że tutaj o tym piszę ale taka jestem, że nie umiem dać na wstrzymanie.12.16-laparoskopia usunięcie wodniaka i lewego jajowodu. Prawy niedrożny -
Dziewczyny nie wiem co mam myśleć tak jak pisałam wcześniej nie snuje sobie żadnych nadziei , ale dziwi mnie fakt że mój cykl miałby trwać 36 dni gdzie zawsze wynosi 25, 26 dni zrobiłam wieczorem test owu wiem że nie jest to pozytyw , ale z dnia na dzień ciemnieje , czyżby późniejsza owulacja ?????
A drugi fakt jest taki że nie wytrzymałam jak zobaczyłam ten test owu i zrobiłam i cholera wie co myśleć , oszalałam i nie wiem postawcie mnie na nogi Coś tam widać pod każdym kątem nie trzeba się przyglądać , ale nie jest to kreska chyba różowa , nie wiem nic już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 22:30
-
dziękuje bardzo , temperatura mi spadła ale test zrobiłam no i cos tam widać nie tak wyraźnie jak wczoraj ale widać dziś miałam tylko test o czułości 10
zdjęcie jest kiepskie , poczekamy zobaczyły , bardzo słaba kreska według mnie -
Alimak wrote:Jeśli chodzi o listę to 'kate88:)' z pod numeru 135 też widziałam, że jest w ciąży.
Kaka czekam na komendę dodania serduszka do Twojego nicku Trzymam mocno kciuki żeby to było TO"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nie nastawiam się na razie na nic , ale zrobiłam jeszcze jeden i na tym wydaje mi się że troszkę lepiej widać co prawda na żywo jest o niebo lepiej ale trzeba czekać i zobaczyć co czas przyniesie -
Te 10 to są c** warte. 25 lepiej pokazują a niby mniej czułe
Trzymam kciuki żeby kreseczka ciemniała z dnia na dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 11:02
kaka470 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another miałam to samo pisać także dziewczyny nie bawimy się w 10 bo one często pokazują gorzej niż 25 a za ciebie Kaka trzymam kciuki.
U mnie temp w końcu skoczyła ale ja za o chora jestem, mam okropny kaszel i w sobotę lekka gorączka. -
Witam się Dawno mnie nie było, ale to dlatego że przeniosłam się na inne forum ze sporą grupą czerwcówek. Dzisiaj postanowiłam zobaczyć jak tam u Was i proszę- pięknie
Kaka ja tam widzę kreskę, zrób betę!!
Potforzasta a jak u Ciebie?? Jak cykle??kaka470 lubi tę wiadomość
-
Melmarmis moje póki co wyglądają ok od 12. 12 znowu zioła wiec znowu będą wyglądać ok póki co mnie chorobsko dopadło.
-
Another wrote:W sierpniówkach napisała, żeby ją wykreślić, więc chyba coś się stało
Cześć dziewczynki jestem w szpitalu poronilam..wiec narazie u mnie bez zmian ale będziemy walczyć dalej ♡ uda się w końcu musi