'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martaaa wrote:Dziś też cisza Jak to jest, że cichniemy w czasie weekendów?
Pogoda marna, nastrój marny, zmęczona śpiąca, wszystko jakoś się 'odbija'... Cały czas mam wilgotno i mam wrażenie że to @ ale jak sprawdzam to nie... Ogólnie fatalnie.
Może jutro nastrój się polepszy.
A jak u Was nastroje w niedzielny wieczór? -
u mnie akurat mialam mily weekend rozluzniajacy. Malo myslalam o staraniech co sie ciesze, ze sie wkoncu rozluznilam. Bylam na usg ale dowiedzialalam sie niby ze jestem, po owulacji z prawego jajnika, ale tamperatura dziwnie skacze wiec sama nie wiem, czy byla owulacja i sLABEJ JAKOSCI CIALKO ZOLTE CZY NP SKOK JEST kilka dni po owulacji hm ,,,, szkoda ze nie zapytalam czy nie moge poobserwowac caly cykl- monitoring usg caly cykl
-
Hej Moje Panie, weekend jakoś tak błogo mi minął, że zapomniałam na chwilę o staraniach i ta pięknaaaa pogoda, dziś znowu słonecznie, chyba z 15 jak nie więcej stopni będzie , ptaszki cwierkają, powietrze ciepłe, po prostu jak tu nie byc w ciązy eh... I doweidziałam się w weekend (niedziela)że koleżanka w ciązy w 3 miesiącu. Ma męża ale jeszcze za wsześnie dla niej i narzeka że jak sobie poradzi i w ogóle (są malżeństwem rok). No masakra żeby wiedziała jak ja czekam na taką wiadomośc szkoda gadac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 10:47
-
nick nieaktualny
-
hehe ja też coś około 12 wstałam ale za to zamówiłam nowe karnisze i przyszedł mój nowiutki termometr
-
potforzasta jakiś specjalny ten termometr kupiłaś? ja coś ostatnio, co się nie wezmę za elektroniczny jakiś to mi ok 35 pokazuje, normalnei dziwię się że żyję Another, my zamówienia na ślub robiliśmy sami, były w kształcie książeczki http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-4w1-podziekowania-i-bilecik-i3830453049.html na tym wzorowaliśmy się, ale robiliśmy sami i wiadomo, pozmienialiśmy sobie niektóre rzeczy pod siebie, ale polecam mina rodzinki i przyjaciół bezcenna i nic nie pomineli bo z głupiej ciekawości musieli otworzyć każdą stronę
Another lubi tę wiadomość
termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
Martaaa nie martw się :* głowa do góry!!!!! Monifah dla mnie osobiście też dobijające jest takie podejście do tematu, jak Twojej koleżanki... ale zobaczysz, jeszcze będzie się cieszyła jak głupia
Monifah, Martaaa lubią tę wiadomość
termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty -
Słuchajcie chciałam powiedziec, że już do Polski przyleciały bociany :D:D !!!
ja już się cieszę na myśl świąt Wielkanocnych i może niespodzianki. Mój dzwoni do mnie i mówi, że mówi do kolegi w pracy "patrz 2 bociany lecą- a on na to- no to Twój problem nie mój jak widzisz he he " Mój Tak się w duchu ucieszył, że dzwoni do mnie i pyta:" a co Ty mi nie mówisz, że bociany do nas przyleciały?" ja oczywiscie nie skumałam o co chodzi i mówie toż wiesz, że testy negatywne wyszły. A on w śmiech hehehe
-
Słuchajcie chciałam powiedziec, że już do Polski przyleciały bociany :D:D !!!
ja już się cieszę na myśl świąt Wielkanocnych i może niespodzianki. Mój dzwoni do mnie i mówi, że mówi do kolegi w pracy "patrz 2 bociany lecą- a on na to- no to Twój problem nie mój jak widzisz he he " Mój Tak się w duchu ucieszył, że dzwoni do mnie i pyta:" a co Ty mi nie mówisz, że bociany do nas przyleciały?" ja oczywiscie nie skumałam o co chodzi i mówie toż wiesz, że testy negatywne wyszły. A on w śmiech heheheAnother, Martaaa, potforzasta, anksunamun88 :-) lubią tę wiadomość
-
anksunamun88 :-) wrote:potforzasta jakiś specjalny ten termometr kupiłaś? ja coś ostatnio, co się nie wezmę za elektroniczny jakiś to mi ok 35 pokazuje, normalnei dziwię się że żyję Another, my zamówienia na ślub robiliśmy sami, były w kształcie książeczki http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-4w1-podziekowania-i-bilecik-i3830453049.html na tym wzorowaliśmy się, ale robiliśmy sami i wiadomo, pozmienialiśmy sobie niektóre rzeczy pod siebie, ale polecam mina rodzinki i przyjaciół bezcenna i nic nie pomineli bo z głupiej ciekawości musieli otworzyć każdą stronę
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-microlife-16c2-do-npr-i4053473294.html takie coś zamówiłam. -
Cześć Anutka co tam??
Anutka lubi tę wiadomość
-
No bez przesady około 20 zł w aptece powinno być.
Anutka Mi to wszystko jedno czy bliźniaki czy jedno byle było w ogóle. -
nick nieaktualny