'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy dwa: Tymoteusz lub Teodor i chwilowo trwa zacięta wojna. Pewnie zdecydujemy jak się urodzi i zobaczymy go na żywo, które bardziej będzie pasowało do niego
Współczuję z tą kasą Deseo Ogromny wydatek."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Mamy dwa: Tymoteusz lub Teodor i chwilowo trwa zacięta wojna. Pewnie zdecydujemy jak się urodzi i zobaczymy go na żywo, które bardziej będzie pasowało do niego
Współczuję z tą kasą Deseo Ogromny wydatek.
ooo Teodor to i mi po głowie chodzi
teraz to juz z górki, pewnie czas do porodu zleci b.szybkoAnother lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
Cześć Dziewczyny
Mogę tu do Was dołączyć?
Też rocznik 88, staramy się od 8 miesięcy. Wszyscy mówili, że to takie łatwe, że od razu zaszły w ciążę, a u mnie nadal nic... Szukam przyczyny. Zaczynam swoją walkę o dzidziusia - mam nadzieję, że zwycięską.
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 88
Symfolic, wit. D, wit. E, Cefasel 100 nutri
-
A u nas nie dość ze było do d... to teraz będzie jeszcze gorzej bo mąż będzie w domu tylko w weekendy trzeba się powoli pogodzić z tym ze będziemy we dwoje
-
Potforzasta u nas jest to samo... Mąż w delegacji, weekendy też nie wszystkie nasze, bo ja czasem pracuje. Mam jednak nadzieję, że w końcu się uda.
Pani dr kazała mi teraz przyjść 13 dnia cyklu, mąż ma zrobić badania. Za 13 dni będziemy już wiedzieć co dalej...Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 88
Symfolic, wit. D, wit. E, Cefasel 100 nutri
-
Niedoczynna my mamy wszystkie weekendy dla siebie ale wiesz do tej pory był codziennie w domu a teraz
-
cześć, pisałam tu u Was kiedyś, ale nie ogarniam tego forum już i byłam głównie na clo.
dla przypomnienia '88, starania jak w stopce. zabawa trwa dalej, za tydzień pierwsza wizyta w klinice bo mam już tego po dziurki, serio. 4 cykle z clo nie pomogłypoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???