'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka - oj pojecia nie mam co sie dzieje. Licze, ze owulacja bedzie wczesniej - ale czy to juz, to nie mam pojecia... Fajnie byloby wczesniej niz pozniej bo ilez można czekac!?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Przykro mi Deseo
Ale cieszę się, że masz tak dobre nastawienie do sprawy
Ja w sobotę ze szpitala wyszłam. Bakterie w szyjce macicy i 4 dni pod kroplówką, plus dwa tyg antybiotyków jeszcze w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 17:52
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dzięki dziewczyny, widocznie- to nie był ten jedyny
Przez to, że nie mam mrozaków musimy zaczynać wszystko od nowa. Więc ja teraz mam odpoczynek i czas na zbieranie kasy i pod koniec kwietnia zaczynamy kolejną procedurę
A jak tam u Was? Wredotka, Majamia, Kaka? Antonna- dawaj znac po wizycie
Piękna wiosna nam się robi -
majamia- po podliczeniu kosztów całej tej procedury (łącznie z lekami i badaniami, ale bez paliwa) to wyszło ciut ponad 11 tys. Choć badania robiłam najtaniej gdzie się dało i leki również kupiłam taniej niż gdzieś indziej.
Ale niestety od marca moja klinika podniosła ceny... na samej procedurze 600zł w górę. Więc pewnie wyjdzie teraz znacznie więcej
Majamia- to niech się w końcu ujawni i w wymarzoną córkę strzelajcie ;P -
Deseo - omg... to nie male pieniazki... trzymam kciuki, zebyscie mieli okazje szybko podejsc do kolejnej proby. Albo zeby jednak udalo sie naturalnie.
No licze na to, ze bedzie owu szybko, a nie czekac do niewiadomo kiedy...
Kaka, oby nie przedluzyl sie za bardzosyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dzień dobry!
Melduję się po połówkowym USG. Dzidzia 20+5.
Siusiak został i bez wątpliwości już się nie schowa.
Wszystko w jak najlepszym porządku! Jestem zakochana!
Ciałko mniej więcej na podobnym poziomie wielkości, tylko nogi dłuższe o 2 tygodnie. Pan doktor powiedział, że na bank będzie wysoki facet.
379 gram szczęścia mamy
Na brązowym zdjęciu buzia podpierana przez dwie rączki.
Na czarnym na 1 fotce syn pręży biceps przed kamerą, a na 2 fotce przyrodzenie synusia
antonna, Deseo, kaka470, Koni88, Wredotka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."