'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonna gratuluje!!!
Wredotka u mnie to samo co u Ciebie! Wczoraj cały dzień jakieś delikatne plamienia, jak wieczorem pomyślałam, że może to jednak to, to kilka godzin później obudziłam się już z okresem strasznie się zdenerwowałam, ale już mi przeszło ten cykl będzie nasz!!! A dziś dowiedziałam się, że znajoma zaszła w ciążę i to bliźniaczą wcześniej starała się ponad rok zanim się udało, a teraz wpadka z bliźniakamiantonna, Wredotka lubią tę wiadomość
-
Anatonna superowo! Gratuluje Przyrost sprawdz po dwoch dniach - wtedy mozna zobaczyc, czy jest podwojny przyrost, czy nie
Deseo kciuki trzymam!
Ja sobie odwyk zrobilam kilka dni od forum, i w ogoleod neta - bede miala teraz co nadrabiac...Deseo lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Antonna tak się cieszę, wielkie gratulacje!!! ❤❤❤ Rośnijcie teraz zdrowo :*:*
antonna lubi tę wiadomość
-
Lekarka kazała przyjść 4 tyg po transferze, czyli 20.03, ale nie było miejsc. Czekam od wczoraj na telefon z rejestracji, bo mieli to skonsultować z lekarką i dać mi znać kiedy mam być. To czekanie mnie dobija!
Deseo lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Anatonna super wiadomości! Gratuluję
Kaka, nie lepiej się wstrzymać chociaż jeden cykl? Lekarz pozwala w pierwszym cyklu próbować pomimo tego, że jeszcze wcześniejszy cykl też był udany? Ja bym poszukała przyczyny, żeby zobaczyć co się dzieje, wyniki porobiła, dała organizmowi odpocząć, może jest jakiś powód, że tak się dzieje. Jeśli nie 3 cykle tak jak się zaleca, to chociaż jeden. Rozumiem, że można bardzo chcieć, ale może warto odczekać, dać ciału szanse na większą regenerację?
Deseo trzymam kciuki za niedługie betowanie
Majamia przesilenie zimowo-wiosenne
Zaraz ogarnę listę i wpiszę nowe staraczki i dopiszę serduszko"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."