'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
antonna- początki były ciężkie, póki co jest super, mam nadzieję, że przełoży się to na piękne zarodeczki No 6- tyle ile mogą. A Ty miałaś jakieś wskazania aby wszystkie zapładniać?
A bierzemy jednego szkraba jednego już mam w domu, więc nie ma potrzeby brać na pierwszy rzut 2. Ale na pewno jak się uda to wracamy <jeśli będzie po co> po 3 maluszka
EDIT: a co do sikańca, to podziwiam ja będę grzecznie czekać do bety <bo jeszcze wyjdzie 1 krecha i będę się stresować, a te sikańce o kant dupy można sobie rozbić>Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 17:59
-
Wredotka wrote:Ja chcę wytrzymać do 13 dpo, ale pewnie się złamięsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
ja? prawdopodobnie w sobotę mam punkcję <czyli pobranie pęcherzyków po stymulacji> i pewnie w 3 dobie będę mieć transfer zarodka. Więc przypuszczanie poniedziałek-wtorek transfer. A beta... hmm pewnie po ok 12 dniach.
Jutro idę na ostatnie podglądanie, więc będę was na bieżąco informować -
Widzę, że dużo dziewczyn ma koniec miesiąca w napięciu:D U mnie to samo, zamierzam testować wtorek lub środa, choć nadzieje niewielkie bo jakoś już okresowo się czuje:P chociaż pocieszam się, że dużo osób ma takie same objawy na ciążę jak i na okres
-
majamia- ehhh no tak mi przykro
antonna- jak tam dajesz radę, jesteś na zwolnieniu, czy w pracy? Robisz sikacza czy grzecznie czekasz do poniedziałku?
Karma, Pysia- witajcie i szybko stąd uciekajcie na fioletową stronę
Taaaaa jutro rano punkcja, już mnie stresik zaczyna łapać. Trzymajcie kciuki!! -
Kaka- to trzymam mocno kciuki abyś mogła działać dalej
Aj ja już po punkcji. Mamy 5 pęcherzyków gotowych do zapłodnienia Teraz czekam na tel. od embriologa ile się zapłodniło i kiedy transfer.
Trzymajcie kciukikaka470, Wredotka lubią tę wiadomość