'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja jakby nie choroba i połowa cyklu to bym dzisiaj test robiła od kilku dni zawroty głowy i mdłości a wczoraj wymioty o 5 rano także współczuję tym torze to przeżywają taka mam karuzele juz tydzień ze szok.
Majamia trzymam kciuki -
Ja wymiotowalam w obu ciazach w pierwszej prawie codziennie do dnia porodu, w drugiej łagodnej, ale nudności tez do porodu. Smieje sie, ze jak mdlosci i wymiotow nie bedzie, to corke miec bedesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
I tego Ci życzę
majamia lubi tę wiadomość
-
majamia wrote:Ja wymiotowalam w obu ciazach w pierwszej prawie codziennie do dnia porodu, w drugiej łagodnej, ale nudności tez do porodu. Smieje sie, ze jak mdlosci i wymiotow nie bedzie, to corke miec bede
Alimak, potforzasta, Koni88 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a ja jakoś czulam u ciebie synka a wiesz dlaczego? Bo za bardzo byłaś pewna tej dziewczynki a los jest przewrotny na maxa
-
Potforzasta - ja w pierwszej ciazy od razu czulam syna. Bylam tak go pewna, ze zero zdziwienia. Przy drugim za bardzo sobie wmawialam, ze bedzie corka. Och... co to za rozpacz byla po wyjsciu... do dnia porodu mialam nadzieje, ze jednak cora. A tu syn. Z wielkimi jajami, bo wodniaki mial...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Imię mam już dawno dla synka Dla dziewczynki nie mogliśmy się z partnerem dogadać, a dla chłopca od razu mieliśmy Będzie Tymoteusz (o ile nie okaże się, że teraz co 3 chłopiec to Tymek, bo wtedy będziemy musieli kombinować).
Obawiałam się, że jak będzie chłopiec to będę niezadowolona, ale gdzie tam. Nadal jestem najszczęśliwsza na świecie Teraz chociaż mam pewność, że Tymek będzie miał rodzeństwo, bo będę się upierać i walczyć o córkę w późniejszym czasie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another - gratuluję synka Ja też byłam pewna, ze dziewczynka i okazało się, że chłopiec. Chyba po prostu bardzo chciałam dziewczynkę.
Co do mdłości, to różnie bywa. U mnie praktycznie nic się nie działo, super wspominam ciążę. A szwagierka też ma chłopca i wymiotowała praktycznie do końca.
-
Ale ja nie mowilam, ze jak brak wymiotow, to dziewczynka. Tylko na sobie tak gdybalam. Ze jakby nie bylo wymiotow, to bylaby dziewczynka. Bo dwie ciaze z wymiotami i dwoch chlopakowsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Ale by bylo
Ja sie staram o dzieciatko tak, aby sie jeszcze w tym roku urodzilo hahaha. Pozniej przerwabi celowac bede na maj hahaha. Za duze mam wymagania hahaha.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.