'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopisałam nowe staraczki do listy na pierwszej stronie i witam cieplutko wśród ósemeczek
Kaka jak tam samopoczucie? Objawy jakieś są?
Alimiak a u Ciebie jak? Lepiej troszkę, czy ciągle leżysz?
Ja jutro zaczynam 15 tydzień. Masakra jak ten czas leciJeszcze przed chwilą robiłam test i czekałam na serduszko, a tu już za miesiąc połówkowe
Nie znam jeszcze płci (chociaż serce mi mówi, że córeczka), a dzisiaj w smyku były takie wyprzedaże, że nie mogłam się oprzeć sowie i zebrze
Staraczki trzymam mocno kciuki za Was i wierzę w każdą po kolei z całego serduchaWredotka, majamia, Deseo, Koni88 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a u Mnie na razie dobrze , czasami pojawią się mdłości ale nie wielkie, tak jak w pierwszej ciąży tak w tej mogłabym spać , spać i jeszcze raz spać ale niestety nie ma tak dobrze:-) Byle do poniedziałku i mam nadzieję że zobaczę już pęcherzyk . A Ty jak się miewasz , czas ucieka zdecydowanie za szybko
-
Witam dziewczyny ja jestem po wizycie jest pęcherzyk , nie ukrywam że liczyłam na zarodek , ale jeszcze nie widać , pani dr zapewnia że wszystko jest w porządku że nie mam się denerwować , i kwestia czasu następną wizytę mam na 28 go mam nadzieję że już będzie zarodek i serduszko , jakoś dziwnie spokojna jestem więc ufam że wszystko jest ok
Wredotka, Deseo, melmarmis lubią tę wiadomość
-
melmarmis hej co tam u Was???? Jak się czujesz kochana ale ten czas przeleciał , matko kochana :-)Ja przynajmniej raz w tygodniu próbuje napisać do /ciebie pod twoim wykresem ale niestety nie mogę
nie wiem dlaczego . Pozdrawiam
-
Kaka, nie zaglądam na belly bo nasze forum czerwcówek się przeniosło całkiem. Mam tu tylko Was
A i abonament mi się skończył to może dlatego pod wykresem nie możesz napisać- wal na priv jak coś
A co u nas- wszystko super, idealnie maluszek się rozwija i moje wyniki też są bez zastrzeżeń więc nudno i spokojnieA i czekamy na upragnionego synka- Szymusia
Za tydzień mamy połówkowe.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam za Was mooocno kciuki kochane!!kaka470, antonna, Another lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ósemeczki
Alimiak może nawet trochę mniej, bo wg USG mam termin 31 lipca, nie 5 sierpniaWięc możemy się różnić tygodniem
Mam nadzieję, że u mnie dzidzia ujawni płeć na wizycie w środęOgólnie czym bliżej wizyty tym więcej obaw
A po wizycie znów trzeba będzie czekać co najmniej 30 dni na następną, bo pewnie lekarz zapisze mnie tak, żebym miała od razu połówkowe (
). Ale ten czas zapierdziela, aż się wierzyć nie chce...
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
hej hej
ja w środę miałam wizytę i niestety pęcherzyk nie pękł sam i musieli mi go skłuwać
więc znów przeciąga mi się stymulacja. Teraz idę w poniedziałek i już nie wyjdę bez wkroczenia na nowy etap stymulacji
Trzymajcie kciuki aby ta zła passa się skończyła