'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopisałam nowe staraczki do listy na pierwszej stronie i witam cieplutko wśród ósemeczek
Kaka jak tam samopoczucie? Objawy jakieś są?
Alimiak a u Ciebie jak? Lepiej troszkę, czy ciągle leżysz?
Ja jutro zaczynam 15 tydzień. Masakra jak ten czas leci Jeszcze przed chwilą robiłam test i czekałam na serduszko, a tu już za miesiąc połówkowe
Nie znam jeszcze płci (chociaż serce mi mówi, że córeczka ), a dzisiaj w smyku były takie wyprzedaże, że nie mogłam się oprzeć sowie i zebrze
Staraczki trzymam mocno kciuki za Was i wierzę w każdą po kolei z całego serduchaWredotka, majamia, Deseo, Koni88 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another a u Mnie na razie dobrze , czasami pojawią się mdłości ale nie wielkie, tak jak w pierwszej ciąży tak w tej mogłabym spać , spać i jeszcze raz spać ale niestety nie ma tak dobrze:-) Byle do poniedziałku i mam nadzieję że zobaczę już pęcherzyk . A Ty jak się miewasz , czas ucieka zdecydowanie za szybko
-
Witam dziewczyny ja jestem po wizycie jest pęcherzyk , nie ukrywam że liczyłam na zarodek , ale jeszcze nie widać , pani dr zapewnia że wszystko jest w porządku że nie mam się denerwować , i kwestia czasu następną wizytę mam na 28 go mam nadzieję że już będzie zarodek i serduszko , jakoś dziwnie spokojna jestem więc ufam że wszystko jest ok
Wredotka, Deseo, melmarmis lubią tę wiadomość
-
melmarmis hej co tam u Was???? Jak się czujesz kochana ale ten czas przeleciał , matko kochana :-)Ja przynajmniej raz w tygodniu próbuje napisać do /ciebie pod twoim wykresem ale niestety nie mogę nie wiem dlaczego . Pozdrawiam
-
Kaka, nie zaglądam na belly bo nasze forum czerwcówek się przeniosło całkiem. Mam tu tylko Was A i abonament mi się skończył to może dlatego pod wykresem nie możesz napisać- wal na priv jak coś
A co u nas- wszystko super, idealnie maluszek się rozwija i moje wyniki też są bez zastrzeżeń więc nudno i spokojnie A i czekamy na upragnionego synka- Szymusia Za tydzień mamy połówkowe.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam za Was mooocno kciuki kochane!!kaka470, antonna, Another lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ósemeczki
Alimiak może nawet trochę mniej, bo wg USG mam termin 31 lipca, nie 5 sierpnia Więc możemy się różnić tygodniem
Mam nadzieję, że u mnie dzidzia ujawni płeć na wizycie w środę Ogólnie czym bliżej wizyty tym więcej obaw A po wizycie znów trzeba będzie czekać co najmniej 30 dni na następną, bo pewnie lekarz zapisze mnie tak, żebym miała od razu połówkowe (). Ale ten czas zapierdziela, aż się wierzyć nie chce...
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
hej hej ja w środę miałam wizytę i niestety pęcherzyk nie pękł sam i musieli mi go skłuwać więc znów przeciąga mi się stymulacja. Teraz idę w poniedziałek i już nie wyjdę bez wkroczenia na nowy etap stymulacji
Trzymajcie kciuki aby ta zła passa się skończyła