'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej co tam u Was? Ja podczytuje ale się nie udzielam. Dopadła mas choroba a mnie dodatkowo wysokie ciśnienie masakra jakaś.
Kaka jeszcze nie zdążyłam pogratulować wiec wielkie gratulacje dbaj o was -
hej u mnie super! Zaczęliśmy w końcu właściwą stymulację i w sobotę oraz we wtorek mamy podglądanie punkcja prawdopodobnie 25 w sobotę albo 27 w poniedziałek
A dziś dopadło mnie jakieś przeziębienie cy coś... głowa boli i stan podgorączkowy. Eh
antonna- to trzymam kciuki na transfer! Dawaj znać kiedy i co i jak. Będziemy kibicować
Koni- a Ty jak tam. Ta wredna @ przyszła, czy trzymamy dalej kciuki?Another, Koni88 lubią tę wiadomość
-
Oj nie wiem. Dzis test zrobilam i wpierw na testowej sie osiadlo i sie pojawila, ale chwile później znikla i biel perwola lub visira. Nie wiem co o ttm myslec, jak i o moim dziwnym cyklu z mierzeniem tempsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No doklanie. Dwa chlopaki i z nimi gdzies isc... nawet zakupy w rossmannie robie przez aplikacje w telrfonie, bo nie mankiedy isc - a tu wkladki laktacyjne sie koncza... zamowie sobie przy okazji testy z czuloscia 10 i sprawdze jutro.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.