'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro idę na HCG bo ostatnio tylko na teście byłam a okazało się że zły przyrost był.
Tak na CLO pierwszy cykl i ostatni to miał byćbo źle znosiłam myślałam że już się nie uda a tu taki strzał A Ty też Anutka? Nawet ten sam tydzień -
A ja po wizycie Ginek zadowolony powiedział że jest ładnie ale nie wiem co i jak bo zapomniałam dopytać ze stresu :d Wiem że ładnie i dostałam dodatkowo infolic jakbym miała za mało leków do brania
-
niestety chyba ciąży brak
Badanie Wynik Jedn. Min Max Norma
HCG-beta ilościowo 1,23 mIU/ml 0 2 ~
ale jeszcze muszę zdzwonić do lekarza bo zgłupiałam, w sumie dziwny trochę ten wynik mam...ale w moim lab. ciąża od 5 jest..i nie wiem czy iść w sb. zobaczyć czy coś się zmienia .. dziś teoretycznie mam 10dpo (chyba 2 dzień po zagnieżdżeniu) wg. temperatur to może takie niskie to hCg -
no dzwoniłam do mojego gina, nie odbiera pewnie oddzwoni bo zastanawiam się czy nie lepiej przeczekać do poniedziałku wtedy jeśli coś ma być to przyrost byłby lepszy bo za dwa dni przy min. przyroście 66% to i tak będzie malutko bo jak dobrze liczę to będzie 2 z hakiem...zobaczę poradzę się lekarza coś razem wymyślimy ale chyba nic z tego bo jakoś objawów nasilonych nie mam wgl ani na @ ani na ciąże i w dodatku cykl mam potwierdzony USG jako bezowulacyjny
ku mojemu zaskoczeniu lekarz oddzwonił i mówi, że to wczesna ciąża może być .. szok.. i lepiej jak sprawdzę w sb. czy przyrasta po 48h i jeśli tak to o ile się nie nakręcam ale nadzieja mała jest chociaż teraz to mam dopiero stresWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 15:14
-
magda sprawdzić nie zaszkodzi o ile to 10 dc to beta mogła wyjść niziuteńko. Więc za 2 dni powinna być już ładnie ciążowa
-
potforzasta wrote:magda sprawdzić nie zaszkodzi o ile to 10 dc to beta mogła wyjść niziuteńko. Więc za 2 dni powinna być już ładnie ciążowa
-
Magda_lena88 wrote:jesteście niezastąpione jeśli chodzi o dobre słowo i wsparcie a tego tak nieskromnie powiem bardzo potrzebuję i dziękuję chociaż się nie łudzę ale tak bardzo bym chciała by w końcu po tylu latach walki móc wygrać tę wojnę ale coś czuję, że to nie mój czas bo brzuszek pobolewa tak średnio, mdłości jeszcze mam wczoraj mnie mega bolały piersi a dziś już tak z leciuchna tylko..eh.. pożyjemy zobaczymy oo !!
-
Witam serdecznie rocznik 88
Ja miałam podwyższoną prolaktynę po miesiącu stosowania bromka @ nie przychodziła, ale nie zwracałam na to uwagi bo cykle mam bardzo nieregularne.
Jak doszedł mega ból prawego jajnika to poszłam do gina i okazało się że rośnie piękny pęcherzyk. w 41 dc miał wielkość 17 mm, w 43 już 22mm. i wtedy zastrzyk z pregnylu na pęknięcie. W 47 dc byłam u gina sprawdzić czy pękło i pękło. Teraz czekanie, które jest straszne:) Jutro badanie progesteronu, a testować mam zamiar na początku czerwca o ile wstrętna @ się nie pojawi, bo ból brzuch i kręgosłupa jak przed @, ale zawsze bolały mnie jeszcze piersi, a teraz o dziwo nie.
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna