'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Nie musi byc serduszka w dzien owu, to nawet niewskazane, najlepiej jest serduszkowac co 2 dni w okresie okoloowulacyjnym, wiec jak ci wypadna 2 dni w srodku plodnych to nic sie nie stanie, bedzie dziewczynka i tyle, a jak srodeczek to chlopiec
Anutka, jak Ty mnie napawasz optymizmem! Dziekuję!Anutka lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Anutka, jak Ty mnie napawasz optymizmem! Dziekuję!
Nie rozumiem tego jak ma odczytać swój wykres. Nie wiem czy owulacja byla, był skok ale to taki mikro skok.
(Mt 6,33) -
Flexi wrote:ja z kolei mam dwa dni przed i w dzień ovw. ciekawe czy się tym razem udało.
Anutka może być różnie a obstawiasz chłopca bo przeczucie czy chciałabyś synka?Flexi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj dowiedzialam sie ze szwagierka w ciązy jest...pierwszy miesiac i im się udało.Miałam nadzieję ze to my bedziemy mieli tą wspaniała nowinę jako pierwsi w rodzinie męża...oczywiście docinka była ze to my koleję powinniśmy zacząć bo najpierw ja rodziłam a później szwagierka....he he ale miesiąc czy dwa teraz ja mogę rodzić po niej. mam nadzieję ze w sierpniu się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 10:54
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flexi wrote:I ja do Was dołączam... hmm Kawuszka jak był skok i sie utrzymał to i mikro jest chyba ok
Patrząc na mój wykres to zastanawiam się dlaczego obu nie zaznaczyło owulacji i czy jej nie było i nie będzie?
(Mt 6,33) -
Dziewczęta, ale dla mnie to najgorszy cykl na bezowulacyjny. Teraz kiedy mieliśmy taki dogodny czas starań... Jednak patrząc na temperatury i na to co piszecie to chyba macie rację...
Dzisiaj mam doła...Anutka lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Dziewczęta, ale dla mnie to najgorszy cykl na bezowulacyjny. Teraz kiedy mieliśmy taki dogodny czas starań... Jednak patrząc na temperatury i na to co piszecie to chyba macie rację...
Dzisiaj mam doła... -
Anutka wrote:Cos dla pocieszenia . Moj najdluzszy cykl mial 39 dni a owulacje mialam w 27 dniu cyklu czekaj i serduchuj... Dla przyjemnosci
Dziękuję za uświadomienie, że są takie przypadki Zobaczymy jak będzie. Przespałam wczorajszy zły nastrój dzisiaj nowy dzień, ale i tak nie zmienia to mojego myślenia o tym cyklu. Dlaczego idzie tak jak po gruzie? Ehh, ależ my kobiety musimy się namęczyć!
Oczywiście mężowie też przeżywają tak jak mój jest tego dowodem, jednak nie są to te same emocje co u mnie.
Dzisiaj mam bardzo wrażliwe sutki, wczoraj wieczorem czułam jajniki, jestem nerwowa, czyli pewnie szanowna koleżanka @ nadchodzi!
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Dziękuję za uświadomienie, że są takie przypadki Zobaczymy jak będzie. Przespałam wczorajszy zły nastrój dzisiaj nowy dzień, ale i tak nie zmienia to mojego myślenia o tym cyklu. Dlaczego idzie tak jak po gruzie? Ehh, ależ my kobiety musimy się namęczyć!
Oczywiście mężowie też przeżywają tak jak mój jest tego dowodem, jednak nie są to te same emocje co u mnie.
Dzisiaj mam bardzo wrażliwe sutki, wczoraj wieczorem czułam jajniki, jestem nerwowa, czyli pewnie szanowna koleżanka @ nadchodzi!
Czytalam, ze objawy ciazowe mozna pomylic z @ bo sa baddzo podobne... Tez bylam nerwowa i juz rozwarzalam zmiane termometru, zobacz sobie na moj wykres na ovu... Cykl jam cykl... Zaszlam w ciaze w cyklu w ktorym nie bylo szans.... Remong w praca, farby i noszenie ciezarow... A jednak...
Rada: zajmij sie vzym, np. Czygaj dobfa ksiazke, idz pojezdzic rowerem, zajmij sobie czyms glowe i -
Anutka wrote:Ja mialam malpowe objawy az do testu ciazowego... Nie roznil sie ten cykl niczym poza tym, za przez @ mialam klucia podbrzusza a nie takie skurcze jak zawsze...
Czytalam, ze objawy ciazowe mozna pomylic z @ bo sa baddzo podobne... Tez bylam nerwowa i juz rozwarzalam zmiane termometru, zobacz sobie na moj wykres na ovu... Cykl jam cykl... Zaszlam w ciaze w cyklu w ktorym nie bylo szans.... Remong w praca, farby i noszenie ciezarow... A jednak...
Rada: zajmij sie vzym, np. Czygaj dobfa ksiazke, idz pojezdzic rowerem, zajmij sobie czyms glowe i
Bardzo Ci dziękuję Anutka! Gdybyś była obok miałabym ochotę Cię uściskać! Czekam z niecierpliwością na to co u mnie się wydarzy.
Jutro muszę zrobić test bo mąż truje mi głowę, ponieważ jutro mamy wesele połączone ze chrzcinami i zabronił mi sięgać po jakikolwiek alkohol jeśli nie zrobię testu... A ja chętnie bym się napiła jakiegoś winka, tym bardziej, że wiem że będzie przepyszne u znajomych Tak czy siak jak zrobię jutro test to pewnie będzie za wcześnie NAWET GDYBY. I nie wiem jak się zachować... A jak nie napiję się słodkiego winka, bo będę w stresie, że MOGĘ ZASZKODZIĆ. To pewnie w weekend czy po niedzieli pojawi się @ !
Anutka lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
Kawuszka ja wiem, ze to co napisze wiele zaskoczy ale na medycznym forum wyczytalam, ze dwa tygodnie a raczej czas dopoki jajeczko sie zagniezdzi to mozna sobie pizwolic na lampke wina bo wtedy jest czas ochronny.. natura tak to wymyslila... bo jajeczko wtedy nie pobiera z organizmu mamy tylko z cialka zoltego wszystkie potrzebne do przezycia "pokarmy"
Anutka lubi tę wiadomość