'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renii, ale dlaczego lekarz mówi, że nie? Widać już coś na badaniu jeśli @ spóźnia Ci się zaledwie kilka dni?
My staraliśmy się od września, tylko, że ten pierwszy cykl ciężko nazwać staraniami jeśli były tylko 2 . W drugim poszliśmy na całość + wspomogliśmy się na wszelki wypadek żelem Conceive i się udałoSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
Renii wrote:Hej dziewczyny
Nowa jestem więć chciałam się przywitać
A jednocześnie chciałam zapytać jak długo starałyście sie o swoje maleństwa? My zaczeliśmy w sumie 2 msc temu, ale ja zaczynam bzikować.. bo @ mi się spóźnia i już pełna nadziei byłam a lekarz mówi, że "NIE" normalnie zaliczyłam doła jak nigdy..W oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -
Iwone wrote:Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.pngIwone, Natka88 lubią tę wiadomość
-
lilirose wrote:Renii, ale dlaczego lekarz mówi, że nie? Widać już coś na badaniu jeśli @ spóźnia Ci się zaledwie kilka dni?
My staraliśmy się od września, tylko, że ten pierwszy cykl ciężko nazwać staraniami jeśli były tylko 2 . W drugim poszliśmy na całość + wspomogliśmy się na wszelki wypadek żelem Conceive i się udało
No właśnie nie wiem.. Bo pytałam sie położnej i ona powiedziała żeby zrobić USG ale że i tka nie będzie pewności.. Że to za wcześnie. No ale lekarz powiedział, że napewno w ciąży nie jestem zwłaszcza że dwa testy wyszły negatywnie. No i że po odstawieniu antykoncepcji organizm musi wrócić do prawidłowej gospodarki hormonalnej a to może trochę potrwać..
Tylko że ja nie rozumiem, dlaczego akurat teraz? Skoro drugą @ miałam o "czasie" a dopiero 3 sie reguluje.. -
Anutka wrote:Ja bym chciala poslac dziecko z 6 latkami a we Francji 5 latki ida
Proszę pamiętać że to jest szkoła w PL a nie we Francji, Anglii czy jakimś innym kraju. -
Iwone wrote:nam zależy na tym żeby to rodzice mogli decydować kiedy ich dziecko jest gotowe. Nie każdy sześciolatek da sobie radę emocjonalnie.
Proszę pamiętać że to jest szkoła w PL a nie we Francji, Anglii czy jakimś innym kraju. -
lilirose wrote:Renii, a który masz teraz dzień po owulacji? Bo czasem pozytywy wychodziły nawet 15 - 16 dpo, gdy dziewczyny traciły już nadzieję.
ciężko powiedzieć.. 26.09 wyjechaliśmy na 2 tyg po ślubie do Maroko.. może to przez podróż, przez stresy związane ze ślubem.. no i w samolocie w drodze powrotenj strasznie bolało mnie podbrzusze... -
To i ja nieśmiało. Wczorajszy i dzisiejszy test pokazał || kreski. 7 listopada mam wizytę. Oby tym razem było ok.
kolbusia, Czarna_88, kasiaiic, Maniuś, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Marlione trzymam kciuki kochana
Boże dziewczyny jak bym chciała też zobaczyć już te piękne dwie kreseczki.... -
nick nieaktualny
-
Temat ten ciężki - u jednych serduszko, u drugich brak lub zanika...
Ja II kreski widziałam w 29dc i to bladziochy. Przy cyklach 31dniowych.
Ja teraz planuję, żeby córa wyszła, a bez okresu ciężko mi to ustalić.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.