A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Mati u mnie to samo - proste bardzo a jak zakręcę to się prostują i tak więc porzucam takie zabiegi :p
Ale wiecie co Wam powiem... zawsze marzyłam o byciu... fryzjerką! Do dzisiaj się zastanawiam co by było gdyby rodzicie się na ogólniak nie uparli . Uwielbiam czesać. Wszelkie francuzy, holendry i tego typu kombinacje ... siostrzenica teraz była, ma rude kręcone gęste włosy za pas! Można było cuda robić -
Rene, każdy ma inne talenty;)
Rene lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochana:*
Ja sklerotyczka, więc jak coś proszę przypomnieć Chyba że podasz od razu kolor, jak mają wyglądać to będą czekać wcześniejRene lubi tę wiadomość
-
Takie coś mogłoby być?
Czy takie tylko dwukolorowe np?
-
Rene, a bo ja wiem, jakbym siadła to w dwa wieczorki bym zrobiła;) no, może 3.
Tylko trzeba doliczyć oczekiwanie na paczkę, bo musiałabym zamówić materiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 17:50
-
Rene - moja siostra zawsze mówiła że ma dwie lewe ręce, przekonałam ją że troszkę treningu i ogarnie i teraz proste francuziki córce robi! Ja też jeszcze nie dawno tylko "zwykle" francuzy umiałam i sobie nic. W grudniu postanowiłam że koniec czesania innych dopóki sobie czegoś nie będę umiała zrobić! I się nauczyłam. Nic wymyślnego ale opaskę z włosów, francuza i Holendra sobie zrobię.
A na zachętę do nauki wczorajsza fryzura siostrzenicy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3c06d923301.jpgEllka, Rene, Mati1, 100krotka:), Anet_86 lubią tę wiadomość
-
Pilik, super
-
My wieczorkiem jedziemy do teskacza. Muszę sobie coś słodkiego na pmsa kupić ;p
-
Ellka wrote:Rene, a bo ja wiem, jakbym siadła to w dwa wieczorki bym zrobiła;) no, może 3.
Tylko trzeba doliczyć oczekiwanie na paczkę, bo musiałabym zamówić materiały.Ellka lubi tę wiadomość
-
Rene, w takim razie czekam na wiadomości
-
Hmmm ja i mąż pijemy ostatnio namiętnie cydry różnego rodzaju zimne z lodówki, słodkie polecam tylko szybko się kończą
Ale nie wiem jeszcze czy będę pić... -
Jak lubisz słodkie to Ci będzie smakować polecam schłodzony w lodówce tylko są różne rozniste. Jabłka,.gruszki, truskawki....