A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellka wrote:Jak lubisz słodkie to Ci będzie smakować polecam schłodzony w lodówce tylko są różne rozniste. Jabłka,.gruszki, truskawki....
ale o tym na sierpniówkach będę pisać żeby tematu staraczkowych tu nie było:-)Ellka lubi tę wiadomość
-
Jak tylko uda sie z Maluchem to tez zamowie u Ciebie takie buciki no cudo
Co do fryzur to ja nic szczegolnego nie umiem zrobic dlatego przewaznie nosze rozpuszczone
A co do alkoholu to ja na cieple dni lubie gin i tonic z cydrem musze sprobowac bo jeszcze nigdy nie pilamEllka lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Laseczki kochane co Wy na to żeby założyć grupę zamkniętą na fb ??
-
Może autorka niech się też wypowie
Vercia co Ty na to? -
Jak reszta będzie za to ja się podejmuje założenia grupy.
Jakiś sprzeciw?Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Bimbo Witamy
-
nick nieaktualny
-
Bimbo, a co jeszcze lubisz? Pochwal się swoimi dziełami?
-
Mąż ładnie poprosił, żeby spać przy otwartym oknie, znowu będzie miał koncert nocny w moim wykonaniu (czyt. chrapanie) ;p
-
nick nieaktualnyFotografia to moje hobby. I pieczenie ciast, niestety nie mam rynku zbytu w związku ze spadkiem popytu ostatnio rzadziej piekę. Dziś zrobiłam sernik http://www.mojewypieki.com/post/sernik-czekoladowy-z-musem-z-bialej-czekolady jest mega pyszny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 16:37
-
Dobrze że mój mąż nie chrapie! U nas przy otwartym oknie słychać tylko ropuchy i cykady :p na uboczu mieszkamy i okna mamy na ogród sąsiadów za drzewami a niedaleko stawy... cisza cudowna.
Bimbo witamy kolej a lubująca się w ręcznych robótkach :p
Ja jutro jadę na urodziny siostrzeńca, wymyśliłam że zamiast kupować torebkę na prezent uszyje szybko worek na buty/zakupy bawełniany i szybko jeszcze szylam . Może jak wyrobię jutro to skoczę do sklepu z materiałami... uzależniłam się chyba od tego :pEllka lubi tę wiadomość