A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej poranne ptaszki
Pilik jeszcze nie probowalam tarty bedzie za chwile do kawki porannej- dam znac czy warto zrobic:) mam nadzieje ze szybko Ci przejda bolesci i wykorzystasz ładna niedziele
A ja dzis wybieram sie do Szczyrku i okolic- troche polazic i zaczerpnac swiezego oddechu
Mi tez ucina jak dodam emotikon wiec z tel tylko skroty sie sprawdzaja
Udanej niedzieli dla Was!!!
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie skwar konkretny już.
-
Od jakiegoś czasu korci mnie żeby włosy ściąć. Wkurzają mnie go są ciężkie i gęste a i przeważnie związane je mam. Ale mąż by mi zaczął dziamgać, ehh
Coś to nie mój dzień dzisiaj -
Mati to dobrze zauważyłam ze chodzi o emotikony
Ja bym coś upiekla, ale potem bym to zjadła więc się wstrzymuje :p
100krotka kciuki dla szwagierki i maluszka!
Anet fakt dużo satysfakcji, chociaż psychicznie nie raz ciężko też...
Elka ja bym ścięła włosy, ale potem myśle że tylko problem by był... w ogole nie lubię do fryzjera chodzić... -
Pilik, czemu problem? Długie masz? Ja też nie lubię chodzić do fryzjera, ale niestety z moją grzywką muszę co chwilę
-
Rene, ja mam brązowe A Ty?
-
nick nieaktualny
-
A ja mam grube mocne i duuuuzo ich- grzeja w lecie jak cholera ale i tak je lubie- ciemny braz i delikatne ombre - szkoda tylko ze sie nie faluja choc troche za to sa prosciutkie ze wygladaja jakbym je prostownica potraktowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 15:05
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati u mnie to samo - proste bardzo a jak zakręcę to się prostują i tak więc porzucam takie zabiegi :p
Ale wiecie co Wam powiem... zawsze marzyłam o byciu... fryzjerką! Do dzisiaj się zastanawiam co by było gdyby rodzicie się na ogólniak nie uparli . Uwielbiam czesać. Wszelkie francuzy, holendry i tego typu kombinacje ... siostrzenica teraz była, ma rude kręcone gęste włosy za pas! Można było cuda robićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2017, 16:13
-
Ja kiedyś miałam długie, ale od jakiegoś czasu nie używam ich do ozdoby tylko wiążę przeważnie w ogon albo francuza. i takie po plecach ciężkie mi coś dynda;p
-
Pilik, widać nieprzyzwyczajona do takich fryzur;)
Ja po drzemce taka głodna byłam że szok :p Godzina do obiadu była ale musiałam wtrąbić bułę ;p