A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka, a czy Ty nie masz zablokowanego dodawania do grup?? Bo nie mogę Cię dodać
-
Szandra, która to Ty??
-
Wykruszacie się stąd?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek, Ty wolisz zostać?
-
Ellka wrote:Parsleyek, Ty wolisz zostać?
Z innego wątku przeniosłyśmy się w około 10 na grupę FB. I po dość krótkim czasie, gdzie grono jest zamknięte, nikt nowy nie dołącza jakoś grupa przycichła. I już nikt nic tam nie pisze29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
To już jak wolicie Możemy też zostać tutaj.
Parsleyek, ja jestem w grupie która się przeniosła na fb z inego forum. Co prawda teraz umiera, ale długo działało super -
nick nieaktualny
-
Wszystko zależy od chęci - to prawda grono sie uszczupla ale też ile Dziewczyn niby sie przyłacza a jednak ich nie ma
Ellka czyli działasz i tu i tu - mysle ze tak trzeba a też i byc otwartym na nowe znajomości :)Widać u Ciebie sie to sprawdziło bo mimo fb jesteś też w tej grupieCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Ellka wrote:To już jak wolicie Możemy też zostać tutaj.
Parsleyek, ja jestem w grupie która się przeniosła na fb z inego forum. Co prawda teraz umiera, ale długo działało super
Może uda nam się utrzymać dobrą energię tego wątku i na fb. Piszę privpilik lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Mati, zawsze możemy tutaj jeszcze prowadzić wątek, a nuż nowe osoby będą chciały dołączyć
Ja jestem wszędzie;p;pMati1 lubi tę wiadomość
-
Wiele razy spotkałam sie z opiniami że na fb łatwiej - nie umiem tego potwierdzić bo dopiero teraz założyłam tam konto - jakoś zawsze miałam feee na fb moze dlatego ze działam w branży IT - takie spatrzenieCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
-
Mati, mi np jest łatwiej na fb. więcej widać w jednym miejscu itd
oo a co robisz??? -
Szandra, to będziesz teraz częściej ;p;p
Rene, na dwa fronty;p