Bardzo proszę dziewczyny o poradę !!!
-
Od czerwca starałam się z partnerem o dzidziusia Myślałam , że już w pierwszym miesiącu się udało - okres , który planowo miał pojawić się 03.07.14 - nie "przyszedł" do tego podwyższona temperatura 37 i czasami troszeczkę wyżej przez cały czas . Byłam już pewna ciąży umówiona do lekarza na przyszły tydzień . Ale nagle dostałam spozniony (dodam ze nigdy wcześniej okres mi sie nie spoznil ) 20.07.14 . Martwi mnie fakt ze pomimo krwawienia juz trzeci dzien nadal moja temperatura to 37 ... Byłam dzisiaj u swojej ginekolgstarania rozpoczęte:)
-
Kochana najlepszym sprawdzeniem bylby poziom Beta HCG
temp moze byz podwyzszona jeszcze w trakcie okresu nie raz spada przed nie raz w trakcie a u niektorych spada po okresie
jednak na Twoim miejscu poszla bym na bete HCG
po pierwsze zy krwawienie bylo normalne czy minimalne ??
bo krwawienia a nawet lekkie plamienia moga wystepowac w ciazy ...jednak jest to sygnal zeby zgosic sie do ginIwciaa lubi tę wiadomość
-
test ciazowy robiłam w dniu spodziewnej miesiaczki czyli 03.07.14 wyszedl negatywny na pierwszy rzut oka jednak pozniej widzialam cienka i blada kreske , az nie moglam w to uwierzyc myslalam ze sb wmawiam .jednak slyszalam o wielu pomylkach testow .starania rozpoczęte:)
-
jesli test byl negatywny - to po porstu widocznie cykl sie przelduzl i moglo byc wiecej do zluszczenia stad skrzepy
Iwciaa, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nasza psychika nestety potrafi nas niezle zrobic w bambuko
zycze aby to byl jednorazowy "incydent " i spokojnie na pewno niedlugo sie udaIwciaa lubi tę wiadomość
-
zawsze sie znajdzie osobka ktor moze cos pomoc podobny przyadek
a nie raz osoba ktora postawi do pionu i nie raz troche nami potrzasnieIwciaa, kapturnica, Miu95 lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci coś ...ja jak nie planowalam dzidzi tp cykle miałam jak w zegarki.Odkąd zaczęliśmy sie starać to wszystko sie przedluzylo
.zrób Bete...starasz sie dopiero od czerwca.Są tu dziewczyny co starają sie nawet 5:10lat.Bądź dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:19
Iwciaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja też tak mam, odkąd zaczęlismy się starać mam plamienia średnio na 3 dni przed @. Moja ostatnia @ to było nieporozumienie, same skrzepy ze śluzem (który od skrzepów zrobił się jasnoróżowy). Pewnie też przez to teraz bezowulacyjny...
Dużo siedzi w naszych głowach
Ja od kiedy obserwuje ciało mam wrażenie, że cały czas coś mnie boli (choć może ten cykl rzeczywiście bardziej bolesny? hmm)Iwciaa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-