Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bardzo proszę o analizę wykresu ;)
Odpowiedz

Bardzo proszę o analizę wykresu ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Bardzo proszę o analizę wykresu bardziej doświadczone koleżanki. Dodam iż byłam na monitoringu owulacji 7 dc pęcherzyk 11 mm 14 dc pęcherzyk 22 mm czy możliwe, że do czasu owulacji zaznaczonej na wykresie "czekał", wiem że organizm lubi zaskakiwać, stresuje mnie to ponieważ już jakiś czas staramy się o dzidziusia... oto link do wykresu https://ovufriend.pl/graph/b8dcfa5b7b34c7a43154f4a8629d2b75

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 22:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, powiem Ci ze rownie dobrze owulacja mogla byc 15dc, jednak tego nie mozemy stwierdzic bo nie ma temperatury

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze moj wykres cos pokaze...bo czekam i czekam na testowanie...a nie wiem co z temp...rano jest nizsza a w poludnie jak mierze to 37,10 lub 37,00 wariujue juz...

zapraszam chetnych

18fd6e31f8e24b67a4afb49b396bfcc3.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ