Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta HCG wysoka a później niska
Odpowiedz

Beta HCG wysoka a później niska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w sobotę 2.03 2 dni przed miesiączką zrobiłam betę z krwii wynik 6,05 dziś powtórzyłam 5.03 wynik <2.30 😔 dodam że mam niska rezerwę jajników. @ co prawda miała być wczoraj niby żadne spóźnienie no ale... Miałyście przypadek że coś się ruszyło ?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2024, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerSos27 wrote:
    Dziewczyny w sobotę 2.03 2 dni przed miesiączką zrobiłam betę z krwii wynik 6,05 dziś powtórzyłam 5.03 wynik <2.30 😔 dodam że mam niska rezerwę jajników. @ co prawda miała być wczoraj niby żadne spóźnienie no ale... Miałyście przypadek że coś się ruszyło ?
    Niestety wygląda jak wyłapany biolchem.
    Wartość 6 niestety jest bardzo niska, więc myślę że za chwilę dostaniesz po prostu miesiączkę.

age.png
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest jakaś różnica między interpunkcja wyników przecinek a kropka ? Np 6,05 a kolejna beta <2.30 ? Badania robione w tym samym laboratorium

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 5 marca 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerSos27 wrote:
    Czy jest jakaś różnica między interpunkcja wyników przecinek a kropka ? Np 6,05 a kolejna beta <2.30 ? Badania robione w tym samym laboratorium

Moim zdaniem żadna.. przykro mi :( trzymaj się! 🫂

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ❤️😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ