X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Beta HCG wysoka a później niska
Odpowiedz

Beta HCG wysoka a później niska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w sobotę 2.03 2 dni przed miesiączką zrobiłam betę z krwii wynik 6,05 dziś powtórzyłam 5.03 wynik <2.30 😔 dodam że mam niska rezerwę jajników. @ co prawda miała być wczoraj niby żadne spóźnienie no ale... Miałyście przypadek że coś się ruszyło ?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2024, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerSos27 wrote:
    Dziewczyny w sobotę 2.03 2 dni przed miesiączką zrobiłam betę z krwii wynik 6,05 dziś powtórzyłam 5.03 wynik <2.30 😔 dodam że mam niska rezerwę jajników. @ co prawda miała być wczoraj niby żadne spóźnienie no ale... Miałyście przypadek że coś się ruszyło ?
    Niestety wygląda jak wyłapany biolchem.
    Wartość 6 niestety jest bardzo niska, więc myślę że za chwilę dostaniesz po prostu miesiączkę.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest jakaś różnica między interpunkcja wyników przecinek a kropka ? Np 6,05 a kolejna beta <2.30 ? Badania robione w tym samym laboratorium

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 5 marca 2024, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerSos27 wrote:
    Czy jest jakaś różnica między interpunkcja wyników przecinek a kropka ? Np 6,05 a kolejna beta <2.30 ? Badania robione w tym samym laboratorium

Moim zdaniem żadna.. przykro mi :( trzymaj się! 🫂

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • WerSos27 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ❤️😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ