beta,pytanie.proszę o odpowiedzi
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie moja droga, od tego jest forum. Sa dziewczyny ktore jak ty beda przeszukiwac forum szukajac odpowiedzi na pytania, a sa takie ktore chca szybiej odpowiedzi i dlatego pytaja, bo maja do tego prawo.
sla.s wrote:2 kreski nie rozumiesz nadal sensu mojej wypowiedzi. Chodzi o to że odpowiadając ciągle na te same pytania jest 3 tysiące takich samych tematów i trudno innym znaleźć tematy które przydadzą się innym. Każdy ma prawo zadać pytanie - owszem. Zgadzam się z tym. I nie chodzi też o regulamin. Tylko o utrudnianie znajdowania potrzebnych tematów na forum.
I dla mnie to koniec tej dyskusji, bo robi się z tego dziecinada. Później przechodząc ze starających się na ciężarne, znów robi się to samo powielanie, a są też inne ważne tematy. A niestety temat bety jest w kółko powielany i utrudnia szukania na forum innych rzeczy niż tylko BETA HCG.
Forum nie jest po to żeby je zaśmiecać tylko po to żeby dyskutować na różne tematy dlatego każdy dział ma swoje tematy i w każdym temacie można się wypowiedzieć i zapytać o swoje dolegliwości niekoniecznie zakładając nowe tematy.limonka lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyMyślę dziewczyny ze czas zaskoczyć tą dyskusję bo rozmawiamy na temat zupełnie nie związany z wątkiem. Limonka juz zapewne uzyskała odpowiedź na swoje pytanie.
Jak widać są dwa obozy tej dyskusji i nikt ani nic tego nie zmieni. Uważam ze powinien byc moderator forum i wówczas panowałby ład i porządek
Saramago, Fedra, aiwlys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja się też wypowiem, a co
Szczerze mówiąc też mnie denerwują takie pytania w 50 różnych miejscach na forum ale po pierwsze, brak tutaj moderatora co jest dla mnie trochę niepoważne. Po drugie wyszukiwarka nie działa A po trzecie sla.s powinnaś wyładować swoje frustracje "tamtym na górze", to jest ich wina że jest taki syf i że każdy robi co chce. No i zgadzam sie z którąś z dziewczyn że można zwrócić uwagę ale powinno się to zrobić delikatniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 21:14
samira lubi tę wiadomość
-