X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bieganie a implantacja zarodka
Odpowiedz

Bieganie a implantacja zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • bemka Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wygląda to tak, że biegałam w 9, 11 oraz 16 DPO Dziś zobaczyłam upragnione 2 kreski na teście :)

Zobaczymy oczywiście co będzie dalej.

• bemka Nowa

Wysłany: 22 grudnia 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam u lekarza. Wszystko w porządku, serduszko bije, dziecko się rozwija. Tak więc w moim przypadku bieganie nie wpłynęło na implantację.

Biegałam jeszcze dzień zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, czyli na dzień przed spodziewanym okresem.

Natomiast teraz nie biegam, postanowiłam poczekać z tym do czwartego miesiąca.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ