Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Miphuhiz wrote:Mojemu nadzieję, że to pierwszy dzień naszej ciąży ))
Mama, to dobrze, że dotarło martwiłam się czy dobrze zabezpieczylam i czy nie wypadnie im gdzieś.
Ja jutro zaczynam stymulację. Miałam zacząc od dzisiaj ale mi zawsze tabletki przerywają okres, a chce się dobrze oczyścić.
Clausix, kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli.
Oby ta świąteczna owulka przyniosła Wam prezent we wrześniuDominika96, Miphuhiz lubią tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Mama8latka wrote:Miphuhiz tak widziałam na apce ze nadana 🥰 bardzo dziękuję ❤️ jak coś będziesz potrzebować a będę w stanie pomóc to oczywiście pomogę ❤️
Tak ciagnac dalej historię testów to dziś ciemniejsze , a beta 4,41 progesteron 4,2 więc chyba nic z tego nie będzie 😔 ja pierdziele jakie te życie staraczek do d....jest... A już też obnyslala plan że w wigilię wszystkim powie....
Ja już tez bym chciała żeby @ dojechała... Czuję już pms,jajniki pobolewaja ale jeszcze brakuje ze 2 dni...widze po tempce. No trudno... Nic innego nie pozostaje jak czekać.
Bóg się cały czas śmieje z naszych planów.
-
Kzz wrote:Co do testów pozutywnych przed laparoskopią też wuszedł mi cień drugiej kreski. Taki dość wyraźny. Ale nastepnego dnia przyszedł okres. Jakiś oszukaniec pewnie był... albo cb . Bóg jeden wie.ale niepotrzebnie narobił mi nadzieji....
Też to ostatnio przerabiałam, a jeszcze dwa dni czekałam na wynik bety bo alab miał jakieś problemy...Kate1811 lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Kzz wrote:Jaki test robiłaś? Ja miałam płytkowy DOZ czułość 10 .
Dokładnie ten sam!32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Clausix ta Twoja temperatura coś leci w kulki.
Mi raz wyszła ładna kreska na Clearblue, ale nici z tego.
Wrześniowy bobas, super by było! ❤️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Kzz wrote:To zrobił nas w ciula 😆 już go wiecej nie kupię. Podleciałam do apteki aby szybciej kupiłam obojetnie aby czuły .zazwyczaj zamawiam pinki z melissy jak zamawiam suple ale mi sie skończyły
Ja dawno testów nie robiłam, ale że wyjeżdżaliśmy i chciałam wiedzieć czy mogę się wina na luzie napić to siknęłam... bez sensu jak się okazało bo tylko weekend miałam zrąbany Zwykle kupowałam w rossku te facelle, ale kiedyś ktoś polecił tutaj DOZ i zamówiłam przy jakiejś tam okazji. Nigdy więcej32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Mnie trochę oszukał facelle tzn wykrył betę 3 po ovitrelle
🥴
Dostałam zioła ojca Sroki i jest ich tak dużo, że będę je chyba piła przez najbliższe 2 lata.👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Clausix wrote:Ja dawno testów nie robiłam, ale że wyjeżdżaliśmy i chciałam wiedzieć czy mogę się wina na luzie napić to siknęłam... bez sensu jak się okazało bo tylko weekend miałam zrąbany Zwykle kupowałam w rossku te facelle, ale kiedyś ktoś polecił tutaj DOZ i zamówiłam przy jakiejś tam okazji. Nigdy więcej
Ja robie test prawie kazdego cyklu odkąd lecze sie w klinice. Dr zawsze przed odstawieniem proga kaze upewnic sie testem -
Kzz wrote:Niezłe jaja odwaliłam dzis 😶 biorę metforminę a zjadłam 2 cukierki z advocatem. Powiedzcie dziewczyny ze nic mi sie nie stanie 🙏
Nie umiera się, ja też biorę metę, a grzańca mi się zdarza ostatnio czasami wypić jak piłam nalewkę z koleżanką, to nie wzięłam wieczorem tabletki. Alkohol przy metforminie może powodować wytworzenie większej ilości kwasu mlekowego, ale wątroba sobie z tym poradzi przy tak małej dawce alko jak dwa cukierkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2022, 19:22
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Clausix wrote:Nie umiera się, ja też biorę metę, a grzańca mi się zdarza ostatnio czasami wypić jak piłam nalewkę z koleżanką, to nie wzięłam wieczorem tabletki. Alkohol przy metforminie może powodować wytworzenie większej ilości kwasu mlekowego, ale wątroba sobie z tym poradzi przy tak małej dawce alko jak dwa cukierki
-
Kzz wrote:Dzięki , uspokoiłaś mnie 😊 mi kazano unikać alkoholu pod każdą postacią wiec się troche przestraszyłam 😁
Kiedyś brałam metkę i zdarzało mi się wypić piwko czy co innego . Wiadomo, że nie wolno przesadzać ale też od cukierka z advocatem nie powinnaś zemrzec.👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Kzz, to na 7days'y też musisz uważać-ja wpierdzielalam je jak byłam w górach w ciąży a się okazało, że są z alkoholem 😬serio, nie wiedziałam i nie czułam 🤦♀️
A tak serio, wydaje mi się, że od dwóch cukierków raczej nic nie powinno się złego wydarzyć ☺️ -
Co do testów to gdy ja testowałam, to zawsze robiłam Nordtest. Tanioszka i nie oszukiwał. Choć jak ostatnio myślałam, że się coś przytrafiło to na nowym była widoczna kreska testowa i jak zrobiłam test to moje mistrzowskie w wyszukiwaniu cieni cienia oko widziało smugę 😬 ale nie wiem w sumie, czy ona tam była czy tylko miałam projekcję tej kreski fabrycznej w głowie, 🤦♀️
-
nick nieaktualnyBebetka93 wrote:Co do testów to gdy ja testowałam, to zawsze robiłam Nordtest. Tanioszka i nie oszukiwał. Choć jak ostatnio myślałam, że się coś przytrafiło to na nowym była widoczna kreska testowa i jak zrobiłam test to moje mistrzowskie w wyszukiwaniu cieni cienia oko widziało smugę 😬 ale nie wiem w sumie, czy ona tam była czy tylko miałam projekcję tej kreski fabrycznej w głowie, 🤦♀️
-
anka wrote:Mnie wlasnie nordy oszukaly raz 🙄
-
Dziewczyny ja wkoncu rozpoczęłam nowy cykl 🙄☺️
Później wam napisze propozycje tematu nowego wątku i po południu lub jutro zakładam 😁 jak wybierzemy tytuł. 👍
Chwilowo mam zabiegany dzień .Miphuhiz lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Dziewczyny korzystacie z innych aplikacji? Na początku korzystałam ze zwykłego kalendarzyka, później znalazłam ovufriend i chyba najbardziej mi pasuje. Dziś zainstalowałam flo, ale nie umiem się odnaleźć. Macie z nią jakieś doświadczenie?
Ania jak ładnie amh poszło Ci górę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2022, 13:29
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅