Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Cześć kochane!
Remont zakończony, dom posprzątany także zaczynamy urlop i trochę odpoczynku. Dzisiaj jedziemy do znajomych, którzy mają kilku miesięczną córeczkę i będą przyjaciele, którzy są w połowie ciąży także oby wirusy 🦠 w końcu zechciały mnie nawiedzić🤰🏼Tempka powoli spada, czuję lekko lewy jajnik (😲) także powoli coś tam chyba na Aromku i NAC rośnie. Wieczorem w planach rogaliki z różą i pierogi drożdżowe 😜 Jest jakiś weekend promocji, więc może się skuszę na mały shopping 🙈
Mama8latka udanej imprezki i pewnie, że się piwka napij, na zdrowie 🍻
Papillonek sąsiedzi powinni wymienić łóżko 🤣 U mnie od tych supli i leków libido wystrzeliło w górę i zaczynamy działać 🐝
Hannah straszne masz te objawy biedna ☹️ Trzymam kciuki za diagnostykę. Najpierw okropny PMS, a później jeszcze okres.
Trzymam kciuki za Wasze rosnące 🥚 żeby wykluły się z nich piękne Kropki 🐣, a tym, które już po owu życzę grubych ⏸️✊🏻🍀
Jakie plany weekendowe u Was? -
Niezapominajka🍀 obyś te wiruski w końcu podłapała! Cieszę się, że Twój lewy jajnik postanowił nie być do końca taki lewy i zaczyna się tam już coś dziać😁💜
Ja dzisiaj sprzątam, a wieczorem seans filmowy i popcorn.
Achna bolą mnie od wieczora plecy, ale nie przywiązuje do tego wagi, bo mogłam po prostu źle siedzieć w praxy😉 Szczerze nie czuję, żeby to było to. I czekam na okres, który będzie w czwartek lub piątek. Ale to będzie rekordowo krótki cykl i trzeba się cieszyć. 😍😍😍
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Niezapominajka🍀 obyś te wiruski w końcu podłapała! Cieszę się, że Twój lewy jajnik postanowił nie być do końca taki lewy i zaczyna się tam już coś dziać😁💜
Ja dzisiaj sprzątam, a wieczorem seans filmowy i popcorn.
Achna bolą mnie od wieczora plecy, ale nie przywiązuje do tego wagi, bo mogłam po prostu źle siedzieć w praxy😉 Szczerze nie czuję, żeby to było to. I czekam na okres, który będzie w czwartek lub piątek. Ale to będzie rekordowo krótki cykl i trzeba się cieszyć. 😍😍😍
Jeszcze jest wszystko mozliwe 😁🍀😍✊ i ja w to mocno wierzę.... Szczerze nie masz czego czuć bo objawy ciąży to sie chyba dopiero u mnie zaczną mialam 7-8 dpo spadek formy łamało mnie i czułam sie po prostu chora. Poza tym wszystko jak na @.Papillon lubi tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Cześć Kochane ♥️
Ależ pogoda, my dziś chyba na spokojnie, może wieczorem spotkanie ze znajomymi 😀
Mój wykres robi co chce, dziś dalej bez wzrostu tempki, owulacji chyba nie było ? Nie wiem co się dzieje. W poniedziałek mam monitoring w klinice, zobaczymy co tam się wyprawia.
Papillon faktycznie 9dpo spadek jest intrygujący 🤩 Ja nigdy tak nie miałam. Nie trać jeszcze nadziei.✊
Hannah92 współczuję, kiedyś też mieliśmy takich dymogennych sąsiadów, ale po przeprowadzce na szczęście mamy spokój 👍
Niezapominajka 🍀 jak jest libido to działajcie 🐝 fajnie, że już po remoncie, najgorszy chyba ten syf wszędzie podczas remontu 😒 ale teraz można się cieszyć odpicowanym domem ❤️
Mama8latka- miłej zabawy , odpręż się dziś ♥️
Miłego dnia Wszystkim 💙Niezapominajka 🍀, Papillon, Mama8latka, Lisa_ lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Papillon kropek się wgryza to i plecy bolą 😁😁
Achna ja miałam identycznie z córką w dniu implantacji 😁
Alisek93 piąteczka mój wykres też jakiś szalony 😅 ale u mnie to są jaja na potęgę z temperaturą, robi sobie co chce.
Poszłam dziś pobiegać, aż kilometr zrobiłam, bo myślałam, że popuściłam strasznie, wróciłam do domu, a to resztki nasienia. Bardzo się przestraszyłam, bo to by oznaczało problem z mdm, ale na szczęście fałszywy alarm. Wkurzyłam się za to na męża, bo to on 🤣🤣 też tak macie, że z Was potem tak dużo wypływa? nie lubię tego straszniePapillon, Alisek93 lubią tę wiadomość
-
Achna wrote:Jeszcze jest wszystko mozliwe 😁🍀😍✊ i ja w to mocno wierzę.... Szczerze nie masz czego czuć bo objawy ciąży to sie chyba dopiero u mnie zaczną mialam 7-8 dpo spadek formy łamało mnie i czułam sie po prostu chora. Poza tym wszystko jak na @.
Papillon lubi tę wiadomość
-
Haha jesteście niemożliwe. Ja swoje, Wy swoje ;P Przekonamy się w przyszłym tygodniu😁😁😁
Clausix z tego co pamiętam zawsze ma spadki i dupa!
Dzisiaj dopiero 24dzien cyklu i jakoś mi się dłuży, a pomyśleć, że 3 miesiące temu miałabym dopiero owulkę!!🤣🤣
Alisek93, Królik te Wasze wykresy i owulki faktycznie są szalone! Alisek93 kciuki za monitoring!!
Królik jak z Ciebie dużo leci to dobrze To oznacza, że jest sporo nasienia, a to bardzo ważne
Ja dzisiaj wieczorem będę wyglądała tak:
Achna, Karenira, Alisek93, Kzz lubią tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon ja wyglądam tak właśnie teraz. Z tą różnicą, że zamiast pilota mam czytnik. No i oczywiście obowiązkowo miskę obok. Co chwilę się tylko nad nią zrywam. Cofa mnie nawet po wodzie. Plus jest taki, że z reguły "na sucho". Przyznam jednak, że okropnie to męczące. Nic nie mogę zjeść, żeby tego nie nasilić. A jestem łasuchem Jak jem obiad i nagle w połowie drogi widelca do ust robię pauzę, to mąż się ze mnie śmieje, że łasuch walczy z rzygulcem 😛
MayMasza lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dziękuję kochane 😊😊😊 taki szary ponury dzien czuje się jakby już 19ta conajmnjej byla 🙄 właśnie wjeżdża 2 kawka.
Karenira no ciezko to zniesc wiadomo,meczace ale ja bardzo bardzo chciała bym mieć takie mdlosci 🥰
Powiedzcie mi czy któraś z Was brala kiedys ACC600 w dniach plodnych na rozrzedzenie śluzu???
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Papillon aaaa masakra ile on tego ma haha zawsze ze mnie długo wypływa, a kochamy się teraz prawie codziennie myślałam, że to zwolni produkcję 🙈 no nic, powinnam się chyba cieszyć 😅
Karenira mnie tak naciągało przez miesiąc, a moja ginekolog podjarana, że bardzo dobrze, bo to zdrową ciążę wróży 🙈 serio, jej się micha cieszyła, a ja siedziałam na krześle zmarnowana jak po maratonie z marzeniem żeby wrócić do domu i leżeć. Też strasznie mało jadłam, głównie bułki i barszcz czerwony z uszkami, bo taką miałam ochotę na niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 14:24
-
krolik wrote:Karenira mnie tak naciągało przez miesiąc, a moja ginekolog podjarana, że bardzo dobrze, bo to zdrową ciążę wróży 🙈 serio, jej się micha cieszyła, a ja siedziałam na krześle zmarnowana jak po maratonie z marzeniem żeby wrócić do domu i leżeć. Też strasznie mało jadłam, głównie bułki i barszcz czerwony z uszkami, bo taką miałam ochotę na niego.
MayMasza, krolik lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
powiedziałam mężowi, więc mi lżej.
Dobierał się do mnie wieczorem twierdząc, ze jest tak nabuzowany po tym jak chodzę w bikini że aż mu się wierzchem wylewa i że teraz na pewno zrobi greka 😂
Po 🐝 mówi że czuje że teraz na pewno będzie Grek.
- a może jednak warszawiak?
- nie, będzie Grek
- warszawiak. on już tam jest. Przyjechał z nami na gapę 🤰
Miało być romantycznie wieczorem na plaży ale jakoś nie mogłam tego z siebie wydobyć. Stwierdziłam również że jeszcze się nie urodził a już robi ze mną co chce. Tego nie jedz, tak nie leż, tego nawet nie wąchaj. Niby wakacje all inclusive 5* a nie ma dla mnie nic do jedzenia. Ech. W tamtym roku to chociaż po śniadaniu, obiedzie i kolacji był deser. Teraz ledwo zjadłam kawałek tortu czekoladowego. Na prawdę super zrobiony. Biszkopt idealnie nasączony, krem lekki puszysty, polewa czekoladowa taka jaką lubię najbardziej. Gorzkawa i płynna. Na wierzchu mus z wiśni. Stanęło mi w gardle i było po jedzeniu. Jeden kęs i 🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 02:43
Achna, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ❤️ niedziela przed nami odpoczywajcie wszystkie ❤️ te w dwupaku i nie regenerujące siły i zbierajcie energię na tydzień pracy
Ja niestety na samą myśl i pracy jutro jestem niechętna ale jakoś to się przetrwaZoe oznacza życie lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Karenira współczuję dolegliwości. Rzyganko🤮po wszystkim nie brzmi najlepiej, ale z reguły przechodzi w pewnym momencie i tego Ci życzę 😘 Pracujesz jeszcze? Bo jak tu chodzić do pracy jak ciągle masz ochotę puścić pawia 🤔?
MayMasza lubi tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Witamy w niedzielę 😘
U nas bedzie kocykowa niedziela caly czas pada i pada....
Papillon lubimy te wzrostu po spadku 🍀 😍
Miłego dnia kochane 😍Papillon, MayMasza lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Cześć dziewczyny 😁 ale postów natrzaskane! Ja miałam wczoraj kaca mordercę po urodzinach kumpeli (zrobiłam się bardzo ekonomiczna przez starania ) i w dodatku siedziałam cały dzień na tym konkursie skrzypcowym. Lekko nie było 😜
Papillon M oczywiście odpakował ale jeszcze nie dojrzał do łykania 😂 od jutra będę go męczyć, teraz pracuje od rana do nocy i się nie widujemy w ogóle. Był zauroczony liścikiem 😉 Jeżeli chodzi o spadki to miałam ostatnio w 6dpo ale jak widać moje wykresy zawsze robią mnie w jajo 😜
Pytanko czy Aromek Wam też podnosi temperaturę? Czytałam w ulotce, że tak może być a dziś się budzę 36,9MayMasza, Papillon lubią tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Achna wiedziałam, że dzisiaj skomentujesz moją tempkę😂💜💚
Clausix jesteś dzielna, że na takim kacu wysiedziałaś cały konkurs. Cieszę się, że od jutra M będzie łykał tabsy. Niech mu pomogą. 😘
Jak Ty dzisiaj masz temperaturę 36,9 to po owu Twój termometr będzie piszczał, że masz stan podgorączkowy 🤣🤣🤣🤣
My dzisiaj jedziemy na obiad do restauracji i mam zamiar się odstrzelić. 😝 Coś trzeba dla siebie zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 08:20
Clausix, Achna lubią tę wiadomość
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Clausix wrote:Cześć dziewczyny 😁 ale postów natrzaskane! Ja miałam wczoraj kaca mordercę po urodzinach kumpeli (zrobiłam się bardzo ekonomiczna przez starania ) i w dodatku siedziałam cały dzień na tym konkursie skrzypcowym. Lekko nie było 😜
Papillon M oczywiście odpakował ale jeszcze nie dojrzał do łykania 😂 od jutra będę go męczyć, teraz pracuje od rana do nocy i się nie widujemy w ogóle. Był zauroczony liścikiem 😉 Jeżeli chodzi o spadki to miałam ostatnio w 6dpo ale jak widać moje wykresy zawsze robią mnie w jajo 😜
Pytanko czy Aromek Wam też podnosi temperaturę? Czytałam w ulotce, że tak może być a dziś się budzę 36,9
U nas też pada i jest nieprzyjemnie niestety chociaż temperatura nawet nawet
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅