Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
krolik wrote:MayMasza, Niezapominajka kciukasy za jajeczka!
Mama8latka wow, ale szybko rzeczywiście, kciuki, kciuki za ten cykl!
Reikja trzymam kciuki żeby @ nie przyszła, a 2 kreski były po prostu spóźnione troszkę :*
Alisek93 jedziemy na tym samym wózku wykresowym, ale na Twoim EKG to chociaż żywe to serce, a moje to już ledwo zipie chyba
OVU nadal mi owulki nie wyznaczyło, poprzednio dwa razy na spadkach bez innych objawów, a teraz w pn był taki piękny spadek, plus śluz i cała reszta nie kumam czemu nie zaznaczyło Ale patrząc na to jak tempka spada to chyba na @. Ale ja jestem dziwna! naoglądałam się wykresów i mój to jest odlot totalny a codziennie punkt 6 budzik, temp do buzi i mierze ładnie
Spróbuj może zmienić w kolejnym cyklu miejsce pomiaru na pochwe? Podobno jest łatwiej zmierzyć, w sensie pod językiem w każdym miejscu może być inna temperatura. Tak mówią 😜33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Krolik jak patrzę na Twój wykres to aż mi się oczy szerzej otwierają ze zdziwienia hehehe jeszcze w zyciu tak nie mialam, piękny skok A zaraz spowrotem spada jakby się przygotowywalo do owulki ale nie wyszło no nie wiem nawet jak to interpretowac. Może tak jak mówi Clausix sproboj mierzyc w pochwie od następnego cyklu o ile będziesz mieć okazję 😋 i zobaczysz jak wtedy wykres będzie wygladal.👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Kurcze, a zawsze wkładam w to samo miejsce pod językiem. Może faktycznie spróbuję w pochwie, chociaż pod językiem wygodniej heh
Mama8latka no jajca straszne, codziennie jak mierze pamiętając co było dzień wcześniej to od razu jedna myśl "ja pier..., znowu " Może mój organizm się ciągle do owu przygotowuje, a jej rzeczywiście nie ma ciekawe tylko ile ten cykl potrwa. Się człowiek nie starał to było wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 09:03
-
krolik wrote:Kurcze, a zawsze wkładam w to samo miejsce pod językiem. Może faktycznie spróbuję w pochwie, chociaż pod językiem wygodniej heh
Mama8latka no jajca straszne, codziennie jak mierze pamiętając co było dzień wcześniej to od razu jedna myśl "ja pier..., znowu " Może mój organizm się ciągle do owu przygotowuje, a jej rzeczywiście nie ma ciekawe tylko ile ten cykl potrwa. Się człowiek nie starał to było wszystko ok
Ja mam przesrane przez immunologie, przeciwciala itd ale dziękuję Bogu za normalne owulacje 🥰👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Witam Was dziewczyny. Nareszcie mamy piątek.
Mnie coś już jajnik prawy zaczyna boleć i czuję, że wilgotno się robi, także zbliża się owulacja. A mi smutno, bo biorę ten lek i na razie się wstrzymujemy. Jestem w kropce.
Na dodatek wczoraj dowiedziałam się, że bliska mi osoba z rodziny ma raka złośliwego i bardzo się martwię( Także humor dziś mam fatalny. Jeszcze szefowa posądza nas o szkody, których nikt nie zrobił i ma takiego świra na punkcie korony, że w psychiatryku powinni ja zamknąć. Mam jej serdecznie dosyć!!
Mam nadzieję, że u Was lepiej♥ Mama8latka piękny owulak, oby owulacja była piękna i owocna i wyjdzie bobasek z tego♥Mama8latka lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:Witam Was dziewczyny. Nareszcie mamy piątek.
Mnie coś już jajnik prawy zaczyna boleć i czuję, że wilgotno się robi, także zbliża się owulacja. A mi smutno, bo biorę ten lek i na razie się wstrzymujemy. Jestem w kropce.
Na dodatek wczoraj dowiedziałam się, że bliska mi osoba z rodziny ma raka złośliwego i bardzo się martwię( Także humor dziś mam fatalny. Jeszcze szefowa posądza nas o szkody, których nikt nie zrobił i ma takiego świra na punkcie korony, że w psychiatryku powinni ja zamknąć. Mam jej serdecznie dosyć!!
Mam nadzieję, że u Was lepiej♥ Mama8latka piękny owulak, oby owulacja była piękna i owocna i wyjdzie bobasek z tego♥
Cała kumulacja po prostu... Dobrze, że już piatek. Odpoczniesz trochę ♥️♥️
Niezapominajka gdzie żeś Ty? Dawaj sprawozdanko
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Ja już po wizycie. Przez tą pełnię tak słabo sypiam, że chyba zrobię sobie jakąś turbo drzemkę 😬 Dojrzały pęcherzyk 19mm, ale jeszcze go mam podhodowac do niedzieli i wtedy zastrzyk, czeka już w lodówce, endometrium ładne 9mm, więc dalej wcinam brazylijskie 😊 Ananas już czeka. Z seksami mamy czekać do niedzieli 😜 Draaaaamat 😅
Mama8latka piękny owulak, NAC daje radę i każdej z nas pomaga. Do dzieła 💪🏻
MayMasza czekamy na Twoją wizytę i zaciskamy kciuki za ładne 🥚
Clausix tutaj też powoli czekamy na wyhodowane jajko na wspomagaczach, trochę wstrzemięźliwości po wynikach i do dzieła 💪🏻
Ajwii2 kurcze może faktycznie tej owulki nie ma, bo się jajko nie uwalnia ostatecznie 🧐 Ale jeszcze jest szansa, nie poddajemy się 💪🏻
Achna wszystkiego o czym marzysz choć to najważniejsze już masz 😍 Dużo zdrowia, uśmiechu i bliskich, dobrych ludzi obok 😘
Hannah przykro mi z powodu diagnozy bliskiej osoby. U męża w rodzinie też mamy taką osobę, niestety nowotwór nieuleczalny. Oby tutaj diagnoza dala nadzieję 🙏🏻 W jakiś straszny dół wpadłaś 😔Clausix, hannah_92, krolik, Mama8latka, Natka95, unify, MayMasza, Papillon lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajka 🍀 wrote:Clausix tutaj też powoli czekamy na wyhodowane jajko na wspomagaczach, trochę wstrzemięźliwości po wynikach i do dzieła 💪🏻
MayMasza lubi tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
MayMasza wrote:Dziewczyny, ruszyła właśnie akcja 'zadbaj o swoją płodność' która będzie trwać 10tygodni. Koniecznie przeczytajcie i sprawdzajcie na bieżąco kanały bo będzie można wykonać darmowo badanie AMH i nasienia
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Hannah wspolczuje atmosfery w pracy 🙄 musisz się jakoś przemeczyc bo co innego ....A jeśli chodzi o choroby w rodzinie to też w tym miesiącu dowiedziałam się że jest guz tylko nie wiadomo czy złośliwy, wszystko w trakcie badań ... takie zycie dzisiaj żyjemy jutro może nas nie być, albo wczoraj byliśmy zdrowi A dzisiaj już nie wiem 🤷♀️ dlatego korzystajmy z zycia garsciami!!! Ma się je TYLKO jedno ❤ i szanujmy to że mamy w ogóle taka szanse .
Niezapominajka no to zapowiada się piękna owulacja 🥰 19mm już i Endo 9mm wyhodowalas no elegancko 🤩 ja bym się nie wstrzymywala z seksami do niedzieli , A nóż pęknie szybciej i co 😋Niezapominajka 🍀, hannah_92, MamaRo lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Jedno jest najważniejsze - zdrowie. Jeśli tego nie ma, to żadne pieniądze nic nam nie da radości.
Niezapominajka - teraz aby owocne seksy.
U mnie 26 dc, jakoś nie mam złudzeń, że się udało. Czekam z niecierpliwością na wtorek i wizytę u gina!Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Hannah92 dużo sił Wam życzę w tym ciężkim czasie ♥️ wiem jakie to trudne. Sama miałam podejrzenie nowotwora złośliwego, ale po biopsji okazało się, że to łagodny. W rodzinie też parę przypadków złośliwego. Trzymajcie się ciepło 🥰
Krolik no faktycznie ten Twój wykres jest egzotyczny 🤣 tak jakby jajo szykowalo się do pekniecia, ale zmieniło zdanie i postanowiło chwilę jeszcze podrosnąć 😆ale czasem takie dziwaczne cykle najbardziej nas zaskakują ✊🙌
Niezapominajko to świetna informacja 😍 jajo wyhodowane elegancko, teraz tylko pozostaje etap żeby sprowadzić do niego kolegów 😆✊🍀
Clausix mocna owula się szykuje, że już pobolewa 🙌👍Niezapominajka 🍀, hannah_92 lubią tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Alisek93 z tą wstrzemięźliwością to będzie taka armia, że musi się udać 😂
Mama8latka mam dobrego lekarza, a nie widział żeby jajko pękało. Myślę, że jeszcze chwilę posiedzi, bo szyjka wczoraj nie była otwarta także ta niedziela optymalna. Spróbuję zaufać lekarzowi i do niedzieli dotrzymamy chociaż łatwo nie jest 😅
Clausix pewnie jajka Cię bolą 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 11:10
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
ami_ami wrote:Jakie kanały??
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Niezapominajka 🍀 wrote:Alisek93 z tą wstrzemięźliwością to będzie taka armia, że musi się udać 😂
Mama8latka mam dobrego lekarza, a nie widział żeby jajko pękało. Myślę, że jeszcze chwilę posiedzi, bo szyjka wczoraj nie była otwartam także ta niedziela optymalna. Spróbuję zaufać lekarzowi i do niedzieli dotrzymamy chociaż łatwo nie jest 😅
Clausix pewnie jajka Cię bolą 😁
Czego się nie robi dla 🤰🤰Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
morfologia 4% -> 3% ❌
Mama8latka wrote:Aż sama jestem ciekawa na kiedy OVU mi wyznaczy .
Reikja A który Ty masz dc ? Lub dpo? Bo wysoko to raczej nie na 🐵 🙃😉
35 dc, według ovufriend 13 dpo, aczkolwiek ze względu na śluz mam podejrzenia, ze właściwa owulacja była 4 dni później czyli byłby 9 dpo (jedyny minus to to, ze akurat wtedy bzyków było mniej ;P).
Niezapominajka powodzenia z zastrzykiem !!
MayMasza, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość