Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj będzie dobry dzień 😁😁🤩💚
Alisek93 idziesz jak burza z tą laparo. I to lubimy 🤩😁
Achna czujesz moc i będzie moc!!! 🤩💓 Wszystko wskazuje na to, że jest okej. I czekamy do 16 na potwierdzenie.
Clausix jeszcze chwila i będzie nowy cykl. Spokojnie 😉 M bierze dopiero chwilę leki, więc muszą mieć czas by mogły podziałać. Ale jak już się nałyka to żołnierze wtedy nie przepuszczą żadnego jajka 👍
Juliet obyś dzisiaj już dobrze się czuła 😘Clausix, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Achna cieszę się z Twoich 🤮🤢 jakkolwiek to brzmi 😂😂 bo to na pewno znak, że kropek się wgryzł i już szaleje tam w środku 😀😀
Papillon, czekamy na dobre wieści od Ciebie dziś 🤩
U mnie jakieś dziwactwa w tym cyklu, albo mam lipny termometr albo tej owu jeszcze nie było 🤔 owulak pozytywny przedwczoraj 🤷♀️ zobaczymy, trzeba poprawić 🐝 😋 -
Papillon wrote:Dzisiaj będzie dobry dzień 😁😁🤩💚
Alisek93 idziesz jak burza z tą laparo. I to lubimy 🤩😁
Achna czujesz moc i będzie moc!!! 🤩💓 Wszystko wskazuje na to, że jest okej. I czekamy do 16 na potwierdzenie.
Clausix jeszcze chwila i będzie nowy cykl. Spokojnie 😉 M bierze dopiero chwilę leki, więc muszą mieć czas by mogły podziałać. Ale jak już się nałyka to żołnierze wtedy nie przepuszczą żadnego jajka 👍
Juliet obyś dzisiaj już dobrze się czuła 😘
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
Mama8latka wrote:Dzień dobry w środę 😊
Czekam najbardziej na wieści od Ciebie Achna... martwię się i jednocześnie ciekawi mnie jak to jest z tą beta i jak ona się ma do obrazu usg. Trzymam mocno kciuki ✊
Papillon Ty jesteś taka pozytywna czarownica że innych niż dobre wiesci się nie spodziewam 🥰
Clausix no dupek raczej nie wplywa na tempke, ale.mozliwe że masz swój wysoki progesteron dlatego się utrzymuje wysoko. Oby to wrozylo że kropek się rozwija 🥰
U mnie się rozkręca 🐒 takze yuhuuuu nie będę musiała czekac w nieskonczonosc, do południa pewnie będę mogla oznaczyć nowy cykl, tak mysle 😊
W ogóle to zrobilam zamówienie na Gemini i teraz martwi mnie to że do piątku nie dojdzie A tam mój NAC ... bo jakoś się nic nie odzywaja na jakim etapie jest zamowienie. A Maszka chyba Ty pisalas że z daleka od Gemini nie??
To ja pisałam, że z daleka od Gemini:D ostatnio zamawiałam i czekałam na przesyłkę bardzo długo, chyba prawie 2 tygodnie. Teraz czekam na przesyłkę bezpośrednio z alinnes. W niedziele robiłam zamówienie, zobaczę ile na to będę musiała czekać."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Alisek93 wrote:Hej
właśnie byłam na badaniach krwi, musiałam przed laparo trochę się pokłuć. Jeszcze mnie czeka konsultacja u anestezjologa przed zabiegiem.
Achna, Papillon trzymam mocno kciuki za dobre wiadomości ✊🍀
Clausix- no niby dupek nie ma działania termogennego , może masz jakąś infekcję?
Alisek ciesze się razem z Tobą, że idziesz na tą laparoskopię) Czekam z niecierpliwością na relacje i wynik♥
Sama się zaczynam nad nią zastanawiać, bo może wiele pokazać, ale zobaczymy... najpierw chciałabym zrobić tą drożnośćAlisek93 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Natka Ty się nic nie martw, owulacja już pewnie była, tylko tempka u Ciebie wzrasta powoli. Jedne kobiety mają duży skok po owulacji, jedne delikatny i powolny wzrost, a niektóre maja temp. w tzw. zęby.
Ja zawsze mam powolny wzrost tempki, ale zawsze widzę dwie fazy temperatur więc wiem, że jest dobrze. Oczywiście możecie dalej działać, ale według mnie owulacja u Ciebie już mogła być, a teraz tempka będzie tylko rosnąćNatka95 lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Zaspamuje wam tu od rana:D:D
Oj tak Papillon, jestem mistrzynią w znajdywaniu problemów, wiem o tym i za cholerę nie potrafię się tego pozbyć!!! Ciągle na zapas się martwię, zwariować można, nie polecam!:p
Dzięki za ustawienie mnie do pionu, jutro będę dzwoniła po szpitalach i do jasnej cholery gdzieś muszą mnie przyjąć i koniec kropka:D
Czekam na wieści od Ciebie♥Papillon lubi tę wiadomość
Mama8latka wrote:Dzień dobry w środę 😊
W ogóle to zrobilam zamówienie na Gemini i teraz martwi mnie to że do piątku nie dojdzie A tam mój NAC ... bo jakoś się nic nie odzywaja na jakim etapie jest zamowienie. A Maszka chyba Ty pisalas że z daleka od Gemini nie??
Ja czekałam ponad tydzieńjeżeli Ci nie dojdzie na czas to polecam zajrzeć do apteki Sowy, chyba w większości dostaniesz. Ewentualnie strona ktomalek.pl i tam znajdziesz najbliżej swojego domku
10.2019 początek starań
05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔
14.02 ❣️⏸️❣️
15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL -
bambusek93 wrote:Ja czekałam ponad tydzień
jeżeli Ci nie dojdzie na czas to polecam zajrzeć do apteki Sowy, chyba w większości dostaniesz. Ewentualnie strona ktomalek.pl i tam znajdziesz najbliżej swojego domku
Bambusek czy Ty bierzesz jakieś leki na tarczycę?"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Natka95 wrote:Alisek, Ty bedziesz mieć tę laparoskopie diagnostyczną czy operacyjną? 🤔
Hannah, na pewno zrelacjonuję wszystko ♥️hannah_92 lubi tę wiadomość
💁♀️28
🙋♂️31
starania o pierwsze dziecko od 01.2020
owulacje potwierdzone monitoringiem, jajeczka rosną/ dosyć późna owulacja i krótka f.lutealna
badania nasienia - 09.2020
morfologia 6%✔️
ruchliwe 80%✔️
bezwzględna ilość prawidłowych 22,8mln✔️
30.11- laparoskopia z histeroskopią, udrożniony lewy jajowód, brak endometriozy
17.05- sono hsg, lewy jajowód drożny, prawy przepuścił kontrast z lekkim opóźnieniem.
21.07 ⏸️ 13dpo beta 80,2❣️
23.07 15dpo beta 278,1 ❣️
26.07 18dpo beta 2246
-
Aaaaa no tak Hannah Ty to pisalas!! Sorki za pomyłkę 😙😙😙🥰 kurczę mam nadzieję że to tyle nie potrwa bo i NAC i testy owulacyjne ehh.... ananasa i wiesiolka zamowilam na allegro i dzisiaj już będzie w paczkomacie... szkoda że wszystkiego nie zamowilam na allegro, tylko że żaden sprzedawca nie miał tylu rzeczy żeby uzbierać 40zl na smart albo w ogóle nie mieli tego co szukalam ,po 1 rzeczy, A w gemini było wszystko...
No trudno jak do piątku nie dojdzie to będę musiała kupic stacjonarnie 20km dalej...a tamto najwyżej na następny cykl bedzie w pogotowiu.hannah_92 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
unify wrote:Achna snilas mi sie dzisiaj! Bylam u Ciebie na noc,byl tez Twój maz i syn. Nie wiem skad takie sny, ale to na pewno musi byc dobry znak😄😊
Kciuki dziewczyny ❤
Mi się śniło, że stanęłam na wagę i pokazała 109 kg, co to może oznaczać? hahaha
Jestem przekonana, że i u Achny i u Papillonka będzie wszystko pięknie33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10🪩➡️ 8🥚➡️ 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Mama8latka wrote:Aaaaa no tak Hannah Ty to pisalas!! Sorki za pomyłkę 😙😙😙🥰 kurczę mam nadzieję że to tyle nie potrwa bo i NAC i testy owulacyjne ehh.... ananasa i wiesiolka zamowilam na allegro i dzisiaj już będzie w paczkomacie... szkoda że wszystkiego nie zamowilam na allegro, tylko że żaden sprzedawca nie miał tylu rzeczy żeby uzbierać 40zl na smart albo w ogóle nie mieli tego co szukalam ,po 1 rzeczy, A w gemini było wszystko...
No trudno jak do piątku nie dojdzie to będę musiała kupic stacjonarnie 20km dalej...a tamto najwyżej na następny cykl bedzie w pogotowiu.
No właśnie szkoda, że nie można w jednym miejscu kupić wszystkiego:( ja ostatnio tez wszystko osobno kupowałam + wysyłka to potem się tej kasy uzbiera. Jaki ananas bierzesz??"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Hej dziewczyny !
Achna i Papillon czekam na dobre wieści ♥️
Ja właśnie wyszłam ze szpitala, miałam.gastroskopie., a tak mnie strasznie boooli glowa... nie wiem czemu
Zdążyłam zrobić jeszcze w alabie pakiet tarczycowy i witaminę D czekam z niecierpliwością na wynikihannah_92, Papillon lubią tę wiadomość
-
No więc oficjalnie kochane dołączam do Was od nowa
Witam się w 1 dcNa szczescie nie przeciagnelo mi sie , małpa jest tylko dzień po terminie.
Królowa zawitała, zaraz dzwonie zapisać się na wizyte:)
Czuje przypływ pozytywnej energi, jestem dobrze nastawiona, szczególnie bojowo ... !
Hannah biore monokoncentrat z ananasa z Aboca
A teraz tez wzięłam monokoncentrat z oleju z wiesiołka - zobaczymy czy bedzie widac różnice od zwykłego oleju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 10:13
Clausix, Mggg, Alisek93, Niezapominajka 🍀, hannah_92, Papillon, Juliet lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Jesteście tak bardzo ze mna ze nie może być źle ❤️
Mggg, Paulinaaa, Clausix, Niezapominajka 🍀, hannah_92, Alisek93, Natka95, Papillon lubią tę wiadomość
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Mama8latka walczymy razem dalej, dobrze, że miesiączka już przyszła i można zacząć od nowa, musi się udać♥♥ Sporo nas zaczęło w podobnym czasie, więc będzie testowanko w podobnym czasie:)
Mama8latka, Juliet lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".