Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama8latka wrote:Clausix no Nieeeeee myślałam że chociaż u Ciebie będą dobre wieści ..... A tu tak jak u mnie lipa znów 😑
Tak se porównałam z październikiem 2020 - tego dnia miałam || cienie .
Szczerze mówiąc mam tego dość... chyba odpuszczę ten cykl. Nie mam już siły, ani ochoty. Z M jest ciężko ostatnio, chyba też ma już tego dosyć. Nie możemy się jakoś dogadać...33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️
7dpt beta 53,5 prog 11,15
9dpt beta 118,8
11dpt beta 276,2
16dpt beta 3552,9
30.04 23dpt CRL 3,9mm ❤️162ud/min
13.05 CRL 14mm ❤️ 158 ud/min
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
-
Clausix, też bym miała ochotę zostać w górach 💓 kurcze, szkoda, że ta 🙉 przylazła... Myślałam, że może jednak coś się zadziało, wykres wyglądał obiecująco 🥺
-
Clausix wrote:Szczerze mówiąc mam tego dość... chyba odpuszczę ten cykl. Nie mam już siły, ani ochoty. Z M jest ciężko ostatnio, chyba też ma już tego dosyć. Nie możemy się jakoś dogadać...
zaraz przejdzie
i nabierzesz ochoty i sił na ponowne działanie
Ja to wiem👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Ojjj na mnie raczej nie liczcie 🤪😕 uaktywnia mi się Pms dosyć zauważalnie jeśli chodzi o nerwowość dlatego już wiem że nic z tego....
Wieczorem kończy mi się Duphaston i tak myślę i myślę czy wykupować już teraz następna paczkę żeby wziasc jeszcze jutro czy dać se już spokój ... 🤔🤔. Pojutrze mam wizytę u gina po południu i mam nadzieję że mnie nie zaleje do tej poryDominika96 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Dominika a może będziesz miała teraz na dniach owu 🤔 dobrze że masz ten monit, daj znać co tam wyszło
Dominika96 lubi tę wiadomość
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Clausix wrote:Dzień dobry
melduję, że nie zginęłam w Bieszczadachoraz melduję 1dc, jak w zegarku przylazła...
Nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić z tych 4 dni -
Wiem, że marudzę ale coraz mniej wierzę, że się uda. Coraz bardziej zaczynam niezdrowo zazdrościć kresek, brzuchów, wizyt ciążowych a my nadal jesteśmy w dupie. Najchętniej bym wygoniła Sebka z domu i przepłakała cały tydzień 😒 przepraszam 😒
-
Przeeeestan nie masz za co przepraszać 🤗
Czasem potrzebny jest taki dzień do wypłakania i posmecenia.... U mnie pewnie za jakieś 5 dni będzie ten dzień 😕 już czuję że mnie brzuch ćmi tak okresowo więc na bank czeka mnie kolejny cykl 😑
Moja szwagierka była u gina teraz na kontroli bo miała torbiel 6cm - ładnie jej zeszla nie ma ani śladu już ale jego jedyny plan na nią to przepisanie Duphastonu na dwa cykle 🤦🤦 jak nie zajdzie pani to proszę przyjść .... Ja pierdziele śmiech na sali...👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Ona już zmieniała ale chciała dać szansę jeszcze temu lekarzowi bo przyjął ja z dnia na dzień jak napisała do niego że tak bardzo ją boli podbrzusze....i widzisz jaka lipa... Jeszcze kazał jej brać dupka od 13 DC .... Ona nie ma czasu na testy owulacyjne ,stresująca pracę i nieregularne okresy itd więc nawet nie wie kiedy ma owulację i czuję że będzie brała go za szybko. Mówiłam jej jakie mam doświadczenie,ale powiedziała że zrobi najpierw tak jak jej kazał.... 🤷🤷🤷🤷🤷
Kochana winko z chęcią ale jak już przyjdzie 1dc 👍 przy weekendzie 🤗 aktualnie po malu szykuje się do spania bo jade jutro z synkiem na wycieczkę szkolną 🙈Dominika96 lubi tę wiadomość
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Hej, od rana jest tu dość cicho, więc mogę się podzielić z Wami trochę śmieszną, a trochę przerażającą historią.
Przed 6 złapał mnie mocny skurcz w łydce. Pierwszy od baaaardzo dawna, nie pamiętam kiedy ostatnio mnie dopadł. Chyba jeszcze za czasów liceum 🤔 No i wiecie, zerwałam się z leżenia do siadu w pół sekundy, kompletnie nie przestrzegając zasad podnoszenia się przez ciężarne i zaczęłam intensywnie masować moją bolącą nogę. Mąż mi się zapytał co się dzieje, a ja na to "skuuuuurcz". No i to właśnie przerażająca część historii, która dotyczy mojego męża. Pierwszy rodzaj skurczu o którym pomyślał, to związany z ciążą, porodem i w ogóle 🙈 Szybko sprostowałam, że to skurcz w łydce tylko, ale co się przestraszył to jego 🙈
Swoją drogą, to ja tabletki z magnezem łykam jaknym jadła landrynki i jestem w szoku, że złapał mnie taki skurcz. Szczerze, to do teraz czuję lekki ból w nodze jak się po niej macam.Luna13, Clasiia, Izaja lubią tę wiadomość
-
Bebetka93 wrote:Hej, od rana jest tu dość cicho, więc mogę się podzielić z Wami trochę śmieszną, a trochę przerażającą historią.
Przed 6 złapał mnie mocny skurcz w łydce. Pierwszy od baaaardzo dawna, nie pamiętam kiedy ostatnio mnie dopadł. Chyba jeszcze za czasów liceum 🤔 No i wiecie, zerwałam się z leżenia do siadu w pół sekundy, kompletnie nie przestrzegając zasad podnoszenia się przez ciężarne i zaczęłam intensywnie masować moją bolącą nogę. Mąż mi się zapytał co się dzieje, a ja na to "skuuuuurcz". No i to właśnie przerażająca część historii, która dotyczy mojego męża. Pierwszy rodzaj skurczu o którym pomyślał, to związany z ciążą, porodem i w ogóle 🙈 Szybko sprostowałam, że to skurcz w łydce tylko, ale co się przestraszył to jego 🙈
Swoją drogą, to ja tabletki z magnezem łykam jaknym jadła landrynki i jestem w szoku, że złapał mnie taki skurcz. Szczerze, to do teraz czuję lekki ból w nodze jak się po niej macam.
Niezły fałszywy alarm 🙈Starania od listopad 2020
Kwiecień 2021 puste jajo9tc
Lipiec 2021 wykryta ureaplasma - starania wstrzymane
Czerwiec 2022 ureaplasma - pokonana
Lipiec 2022 laparoskopia - torbiel 10cm
Endometrioza IIIst.
Sierpień 2022 stan zapalny endometrium -
Ale jazda 🙈 zorientowałam się jakieś pół godziny temu, że nie dostałam smsa z linkiem do ankiety przed badaniem prenatalnym, a zawsze taką dostawalam.
Zadzwoniłam i okazało się, że ja nie mam tego terminu, nie mam żadnego 🙈 nie wiem jakim cudem, bo pani z rejestracji mnie zapisywała... Ale podobno czasami ich system zawodzi, nie byłam pierwszym przypadkiem..
Miałam jechać na 16 i udało się mnie jakoś tam dopisać i wizytę mam na 12. Cały dzień oczywiście rozwalony, no ale co mam zrobić...
Całe szczęście, że udało się mnie wcisnąć 🙈 -
Bebetka93 wrote:Ale jazda 🙈 zorientowałam się jakieś pół godziny temu, że nie dostałam smsa z linkiem do ankiety przed badaniem prenatalnym, a zawsze taką dostawalam.
Zadzwoniłam i okazało się, że ja nie mam tego terminu, nie mam żadnego 🙈 nie wiem jakim cudem, bo pani z rejestracji mnie zapisywała... Ale podobno czasami ich system zawodzi, nie byłam pierwszym przypadkiem..
Miałam jechać na 16 i udało się mnie jakoś tam dopisać i wizytę mam na 12. Cały dzień oczywiście rozwalony, no ale co mam zrobić...
Całe szczęście, że udało się mnie wcisnąć 🙈
Dawaj znaka co tam i jak tamStarania od listopad 2020
Kwiecień 2021 puste jajo9tc
Lipiec 2021 wykryta ureaplasma - starania wstrzymane
Czerwiec 2022 ureaplasma - pokonana
Lipiec 2022 laparoskopia - torbiel 10cm
Endometrioza IIIst.
Sierpień 2022 stan zapalny endometrium