Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiek12 wrote:Wiesz oficjalna wersja dla męża a ja dalej cicho bd liczyła że się uda :p ja w tym cyklu l bez zmian folik , ovarin, maca, dong i Niepokalanek będzie co ma być do obrony nie mam głowy na inne rzeczy więc konkrety dopiero po obronie teraz mnie stres zżera a to na nic nie jest korzystne... Ale. Męża chyba już wyślę na badania - już wie gdzie i jak to niech sam sobie radzi
No i bardzo dobrze to mi się podoba haha 😁😁😁
A kiedy masz obrone?
Ja muszę w końcu ogarnąć zaproszenia na ślub bo zostały mi lekko ponad 3 miechy a ja w lesie 🙈🙈🤣🤣🤣 -
Magnolia6 wrote:Witam. Jestem tu nowa na forum i chciałam się gdzieś dołączyć a więc można się jeszcze do was przyłączyć?
-
Dixie wrote:Hej Dziewczyny!
Czy mogę jeszcze dołączyć?
My dopiero początkujący w tym temacie, staramy się od wrześnie 2019. Na razie bez efektow 🤷🏼♀️
Hejo! 🤩 No pewnie zapraszamy, im więcej tym lepiej! To staracie się tak samo jak my, też od września 2019 🙈Dixie lubi tę wiadomość
-
Słyszałam że profertil pomógł czasem tym, na których fertilman nie zadziałał
U mnie staranka na spokojnie, bo chciałabym zajść w ciążę wiosną lub latem. Dopiero od grudnia wróciłam do pracy także trochę popracować i od nowa matkowanie
Witam nowe dziewczynyPysiek12 lubi tę wiadomość
-
Margolka w marcu ale kiedy nie wiem😱całe studia nieogar:D Skrzydlata ja mam nadzieję że ja za 1,5 roku bd tak pisla chyba że w pierwszej ciąży bd kumulacja
Margolka fajnie że już masz termin! Czemu ja nie umie się zmobilizować - czasem myślę że chyba podświadomie odciągam te tematy żeby się nie załamać stanen zdrowia moim i męża....
Właśnie skończyłam piec oponki - jem tylko te środki i parzyście co by w biust poszło:p
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Margolka 85 wrote:Hejo! 🤩 No pewnie zapraszamy, im więcej tym lepiej! To staracie się tak samo jak my, też od września 2019 🙈
-
Monitoring u mojego gin był zawsze fajny. Badał badał poczym zawsze mówił - nie kłócić się i nie wychodzić z łóżka przez 3 dni
Ale mojego to temowalo to i się blokował więc później nic już mu nie mówiłam. A teraz jak pisałam od 4mce bez monito i kiedy chcemy - chodź ja mu pomagam żeby to w ovu byłoStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Magnolia6 wrote:Dziękuję za przyjęcie 😁
W marcu 2019 r. urodziłam córkę po ponad 1 roku starań wraz ze stymulacją owulacji, zastrzykiem oraz luteiną, poniewaz mam pcos. Udało mi się w pierwszym cyklu po histeroskopii. Postanowilam więc teraz nie czekać długo i zaczęłam się starać o następne dziecko od grudnia 2019 r. Niestety mam bardzo nieregularny cykl w dodatku karmię piersią ale muszę odstawić dziecko, bo wykończe się wcześniej niż zajdę w ciążę bez wspomagaczy na uregulowanie cyklu. 😂 Spróbuje tym razem przez jakiś czasem bez stymulacji owulacji, mam nadzieję, że jakimś cudem się uda 😎
Bierze któraś z was metformax ?
Ja brakam przez miesiąc bo mój gin uważał ze mam pcos 🤷♀️
Mega źle się po nich czułam.
Oo miałaś histeroskopie, ja mam za 2 tyg. Z jakiego powodu miałaś? Ile musiałaś po niej odczekać + -
Pysiek12 wrote:Monitoring u mojego gin był zawsze fajny. Badał badał poczym zawsze mówił - nie kłócić się i nie wychodzić z łóżka przez 3 dni
Ale mojego to temowalo to i się blokował więc później nic już mu nie mówiłam. A teraz jak pisałam od 4mce bez monito i kiedy chcemy - chodź ja mu pomagam żeby to w ovu było
Mnie moja więcznie powtarza, żeby nie patrzeć na testy owu tylko tak czy siak 🐝się co 2 dni 😁 -
Dixie wrote:My po wizycie u gin 11.02, potwierdził owulację. Na razie robiłam tylko podstawowe badania krwi, TSH mam dokładnie 2,01 i progesteron 7 dni po owu 9,61, więc szału nie ma... w przyszłym miesiącu kolejne badania hormonalne i badanie nasienia... Po badaniu monitoring mi zaproponował 😊
Ja miałam 14 owu 😁
Ale i tak na nic nie licze zanim nie pójdę na tą histeroskopie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Badania jest dobrze porobić wczas nie ma co czekać np rok czy dłużej i dopiero myśleć. Szkoda czasu 🤩😁Dixie lubi tę wiadomość
-
Magnolia6 wrote:Gin stwierdzila, ze podobno po roku jak nie zajde w ciążę i przy stymulacji to wysyła na histeroskopie żeby sprawdzić czy wszystko jest ok czyli drożność polipy lub może coś się przytkalo . W maju miałam histeroskopie A w czerwcu @ i akurat udało się zajsc, czyli w pierwszym cyklu po tym. 😁
Ooo to cudownie 🤩🤗 i co w końcu badanie wykazało polipy czy co?
Mnie moja powiedziała że najpierw zrobi mi histeroskopie zobsczyny czy tam coś nie halo A później drożność 🤷♀️ -
Magnolia6 wrote:Dziękuję za przyjęcie 😁
W marcu 2019 r. urodziłam córkę po ponad 1 roku starań wraz ze stymulacją owulacji, zastrzykiem oraz luteiną, poniewaz mam pcos. Udało mi się w pierwszym cyklu po histeroskopii. Postanowilam więc teraz nie czekać długo i zaczęłam się starać o następne dziecko od grudnia 2019 r. Niestety mam bardzo nieregularny cykl w dodatku karmię piersią ale muszę odstawić dziecko, bo wykończe się wcześniej niż zajdę w ciążę bez wspomagaczy na uregulowanie cyklu. 😂 Spróbuje tym razem przez jakiś czasem bez stymulacji owulacji, mam nadzieję, że jakimś cudem się uda 😎
Bierze któraś z was metformax ?
Na pewno się szybko uda 👌👌💪💪💪 na spokojnie a jak już masz wprawe to lepiej od razu 😁😁