Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:No w końcu! Bo już się zaczekam martwić o Ciebie haha 😁😁😁
Eeee ja bym na Twoim miejscu działa bo wiesz jak to z nami jest, że chyba dłużej nam zejdzie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️😁😁🤣.
Ja już mam termin Laseczki na 11 marca na zabieg histerokopii, sprawdzenia czy nie mam polipa w macicy 😱 a teraz jestem 5dpo ale szczerze po tym co mi gadali ze chyba mam tam polipa to nie licze na to że zamiast niego w tym cyklu pojawi się zarodek 🤷♀️
A co tam u Was?
Ja będę wcinać od dziś orzechy brazylijskie i mój M też. Ponoć mają dużo witamin i selenu a to jest mega dobre i na nasze jajeczka i ich żołnierzy 😁😁🤣
Gdzie kupie te orzechy brazylijskie? 😁
-
Margolka 85 wrote:Ja miałam 14 owu 😁
Ale i tak na nic nie licze zanim nie pójdę na tą histeroskopie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Badania jest dobrze porobić wczas nie ma co czekać np rok czy dłużej i dopiero myśleć. Szkoda czasu 🤩😁Margolka 85 lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Mój ginekolog jest na urlopie do końca tygodnia 😏 a nie chce iść do nikogo innego, zaczęłam u niego to chce skończyć u niego. Także pewnie będzie wizyta gdzieś na tygodniu
Szybko zleci ten tydzień 🙈 i wtedy ustalicie plan działania 😁🤩 -
Dixie wrote:Dokładnie uważam tak samo, nie ma co czekać z badaniami. Może akurat w tym cyklu się uda
Na, takie cuda nie licze, 😁🤷♀️
Od tego cyklu zaczelam używać tego żelu fertilsafe 😁😁🙈 ciekawe czy tak rzeczywiście ułatwię drogę plemnikom haha, 😁😁Dixie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolka 85 wrote:Na, takie cuda nie licze, 😁🤷♀️
Od tego cyklu zaczelam używać tego żelu fertilsafe 😁😁🙈 ciekawe czy tak rzeczywiście ułatwię drogę plemnikom haha, 😁😁Magnolia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Kurde, zastanawiam się nad kupnem tego Profertilu 😕 zapytam lekarza co o tym mysli..
Ja myślę, że to nie jest szkidkiwe bo to niby ma takie samo Ph jakie powinno być u nas w środku podczas owu. Trochę piecze na początku ale tak przez pół minutki 😁 -
nick nieaktualny
-
Ale żel na plemniki Wam nie zaszkodzi Mój ma o połowę mniej plemników niż norma, ale na razie się tylko suplementuje, do tego mamy żel fertilsafe plus i spokojnie czekamy Udało się raz bez lekarza to uda sie i drugi
-
Skrzydlata wrote:Ale żel na plemniki Wam nie zaszkodzi Mój ma o połowę mniej plemników niż norma, ale na razie się tylko suplementuje, do tego mamy żel fertilsafe plus i spokojnie czekamy Udało się raz bez lekarza to uda sie i drugi
No dokładnie tak, pewnie ze się uda i będzie rodzeństwo 😁😁🤩
Ja mam nadzieję że po tej histeroskopii w końcu coś u mnie ruszy 🙈 -
nick nieaktualny