Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Może metformina by coś pomogła? Moja znajoma z PCOS starała się dwa lata i w trzecim cyklu brania metforminy zaszła w ciążę.Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Tak mąż wcina więcej suplementów niż ja :p on lubi mieć dobre wyniki w tym miesiącu kupiłam nam mace oraz donga - zaszkodzić nie piwnno. Mnie najbardziej dziwi podejscie niektórych lekarzy - zdrowi to się nie martwić i działac i tak. Jak piszecie nic się nie dzieje a dookoła wysyp ciąż co niestety dołuje przynajmniej mnie.
werni, Kateee92 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Tak mąż wcina więcej suplementów niż ja :p on lubi mieć dobre wyniki w tym miesiącu kupiłam nam mace oraz donga - zaszkodzić nie piwnno. Mnie najbardziej dziwi podejscie niektórych lekarzy - zdrowi to się nie martwić i działac i tak. Jak piszecie nic się nie dzieje a dookoła wysyp ciąż co niestety dołuje przynajmniej mnie.
Oj i to jak bardzo, starsz się być pozytywna i cieszyć się z ciąży przyjaciółki, kuzynki, bratowej ale w głębi duszy aż serce boli że Tobie się nie udaje :<BombiaMk, Pysiek12 lubią tę wiadomość
-
Kateee92 wrote:Oj i to jak bardzo, starsz się być pozytywna i cieszyć się z ciąży przyjaciółki, kuzynki, bratowej ale w głębi duszy aż serce boli że Tobie się nie udaje :<Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
2 lata temu tak miałam najpierw jedna przyjaciółka zaszła a za tydzień druga się pochwaliła-cieszylam się tego bardzo ale i za razem długo płakałam dlaczego ja nie mogę się pochwalić... Więc żeby o tym nie myśleć zmieniłam pracę
werni, Kateee92 lubią tę wiadomość
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
BombiaMk wrote:To racja a jeszcze nacisk rodziny dodatkowo robi swoje...
werni, werni lubią tę wiadomość
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:2 lata temu tak miałam najpierw jedna przyjaciółka zaszła a za tydzień druga się pochwaliła-cieszylam się tego bardzo ale i za razem długo płakałam dlaczego ja nie mogę się pochwalić... Więc żeby o tym nie myśleć zmieniłam pracęŚmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
BombiaMk wrote:Eh no u mnie też wszyscy wokół albo już rodzą albo urodzili albo rodzic będą a ja taki o odrzutek bo na spotkachniach głowie temat dzieci choroby zabawki ząbkowania bla bla bla a co ja mam powiedziec no moje Papugi też będą miały młode a ja jakoś nie mogę? W sumie to smutne bo nawet moje Papugi na jajkach siedzą i zaraz będą mieć swoje dzieciaczki...
Co do diagnostyki idę już prywatnie chodź obecny lekarz konkret i jak już znjdę kiedy to do niego wrócęStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:No ja ostatnio na spotkaniu poruszyłam ten temat z przyjaciółkami jak opowiadaly jak to się kłócą z mężem o wychowaniu dzieci i tak ich słuchając mówię że ja mam podobnie z moim ale z Kotem i już zakończyły ten temat
Co do diagnostyki idę już prywatnie chodź obecny lekarz konkret i jak już znjdę kiedy to do niego wrócęPysiek12 lubi tę wiadomość
Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Też szukałam na NFZ i znalazłam. Mało co by mnie nie było na tym świecie przez tego lekarza. Przy usg nie zobaczył PCOS 😒 za to bez badań wgl przepisał mi Letrox i miałam brać go. Nooo szybko odczułam jego skutki serce, omdlenia, osłabienie odstawiłam go sama w sumie i wróciło do normy po ok 3latach poszłam do tej co teraz jestem i zleciła mi badania tarczycy i z tarczyca wszystko było ok. I wykryła PCOS które już musiało się rozwijać wtedy kiedy byłam u lekarza na NFZŚmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
Iryska wrote:Oj tak, nie lubię ostatnio imprez rodzinnych. Ostatnio moja kuzynka mnie zaatakowala czemu jeszcze nie mam dzieci, na co my czekamy, a to jej przemądrzałe "bierzcie się do roboty" omal nie skończyło się widelcem w jej oku!
Iryska, werni lubią tę wiadomość
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
werni wrote:Mogę się dołączyć. Miałam zrobić oddzielny wątek ale widze że tu u Ciebie jeszcze nikt nie napisał.
Co do starań narazie mam przerwę. Będę chciała wznowić lipiec, sierpień.
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci. O 1 synka starałam się 6 lat. Dlatego postanowiłam nie tracić czasu i starać się o 2. Nie wiadomo ile to będzie trwało.
Margolka dużo jest dziewczyn co mają dobre wyniki nie mogą zajść w ciążę. A jakie teraz robisz hormony ?
Hej! 😊
Robiła sobie Amh
I robiłam teraz
Androstendion
Estradiol
Testosteron
Lh
Lsh
Prolaktyna
Progesteron
Vit d3
Tsh