Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pysiek No ja mam dokładnie tak samo! Magnolia6, Dixi, Sisi, Pysiek ja się z Wami tak zżyłam przez to pisanie tutaj że oczekuje na dobre wieści jak na kogoś z bliskich!!! 😁😁 Ja w ogóle uważam że jak się nam Wszystkim w końcu uda to musimy się spotkać i poznać na żywo!!! I mieć już że sobą kontakt 😁 hahah
Dixi czekamy 🙈🙈🙈😱😱😁😁😁❤️❤️❤️❤️❤️😁❤️Magnolia6, Dixie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMożemy się umówić, że jak każda z nas urodzi to się spotkamy z bejbikami ♥️ albo bejbiki zostaną z tatusiami, a my zaszalejemy haha
Magnolia wskaźnik HOMA wyszedł mi 2,11 co niby wskazuje już na IO. Ale same krzywe po godzinie i dwóch wyszły mi niezbyt dobre. Insulina zamiast spaść po 2h od wypicia glukozy to sobie sporo poszybowała w górę bo aż do 121,6, a podstawowy wynik to było 9,8 ;/ zresztą po godzinie też była wysoka bo 96,9. No a glukoza to samo...po 2h miałam 147 mg/dl ,a według WHO powyżej 140 to już nietolerancja glukozy.Margolka 85 lubi tę wiadomość
-
Dixi - cudownie, jeszcze raz gratulacje
Dixie lubi tę wiadomość
starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Dixie wrote:Mam wyniki beta - 75,50 ❤️ Ja jestem na tak na spotkanie 🥰 Mam nadzieję, że będę mogła tu z Wami zostać 😊
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 Oł je!!!!!!! Ciotki skaczą do góry i gratulują i wysyłają już całuski dla bobo!!! 😍😍😍🧡🧡😊
Dixi Ty nie masz stara innego wyjścia jak zostać tutaj z nami!!!!!
TO się cieszę odnośnie spotkania bo uważam że już tule o sobie wiemy hahha że nie wolno tego zaprzepaścić bo takie znajomości mogą się okazać baaaawardzo fajne 🧡🧡🧡
Pokaż ten wynik bety niech No oczy nacieszę 😍😍😍Dixie lubi tę wiadomość
-
Sisi25 wrote:Możemy się umówić, że jak każda z nas urodzi to się spotkamy z bejbikami ♥️ albo bejbiki zostaną z tatusiami, a my zaszalejemy haha
Magnolia wskaźnik HOMA wyszedł mi 2,11 co niby wskazuje już na IO. Ale same krzywe po godzinie i dwóch wyszły mi niezbyt dobre. Insulina zamiast spaść po 2h od wypicia glukozy to sobie sporo poszybowała w górę bo aż do 121,6, a podstawowy wynik to było 9,8 ;/ zresztą po godzinie też była wysoka bo 96,9. No a glukoza to samo...po 2h miałam 147 mg/dl ,a według WHO powyżej 140 to już nietolerancja glukozy.
Otóż to! 🧡😊 -
Dixi wspaniałe 😘😘😘cieszę się i gratuluję Wam :*
Ps ja jak coś przyjadę na spotkanie z kotemMargolka 85, Dixie lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyAaaaaaa ale super informacje!!! Mam nadzieję, że Twój chłop Dixi już teraz wierzy haha. Trzymam mocno kciuki 💪💪 niech fasolinka nam rośnie zdrowo i oczywiście, że musisz tu z nami być i dzielić się tym pięknym stanem i przesyłać nam te magiczne, ciążowe fluidki ♥️♥️
Dixie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, że przesyłam Wam ciążowe fluidki🤰 My powiedzieliśmy właśnie Rodzicom i mojej siostrze, moja mama aż się popłakała, a teściowa z wrażenia wylała dzbanek wody 🤪 Margolka specjalnie dla Ciebie wynik: https://zapodaj.net/d57c0e53ef1c9.jpg.html.
Margolka 85, Pysiek12 lubią tę wiadomość
-
Dixie wrote:Oczywiście, że przesyłam Wam ciążowe fluidki🤰 My powiedzieliśmy właśnie Rodzicom i mojej siostrze, moja mama aż się popłakała, a teściowa z wrażenia wylała dzbanek wody 🤪 Margolka specjalnie dla Ciebie wynik: https://zapodaj.net/d57c0e53ef1c9.jpg.html.
Ależ to cudowne! No piękna beta pieeeeeeeeeeek a! 🧡🧡🧡🧡🧡patrzyłam chyba 5 min hahhahs może się zarazę! 😃😃😃😃😂😂😂
Wcale się nie dziwię, że mama i teściowa tak zareagowały, bo ja sama się wzruszyłam 🤷♀️😂😂😃😃😃 -
Margolka 85 wrote:Jaki Ty jesteś glupol hhahahha 🤣🤣🤣
Po co Ci kot, z bobo wpadniesz! Zobaczysz! Dixi nam tu zapoczątkowała dobra fazę na bobiszki 😎😃😃😃
Ale telefonem z wynikiem bety od Dixi będę sie codziennie nacierać może pomoże ino niech chłop wróci )Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Poprostu nie chce odwlekać czasu żeby się spotkać bo coś czuję ze ostatnia z tąd będę 🤪
Ale telefonem z wynikiem bety od Dixi będę sie codziennie nacierać może pomoże ino niech chłop wróci )
Hahaha nie byłabym tego taka pewna że Ty ostatnia 😂
E racja Laski trzeba się spotkać! 😃😍
Dobry pomysł z tym nacieraniem wynikami od Dixie 😂😂😂 chyba też zacznę od dziś, bo ja dziś 11dc czyli owu pewnie za jakieś 2 dni lub 3 bo teraz zrobiłam test i mi wyszedl już chyba jakiś w miarę wciąż niestety prawa strona mocniejszą No ale cóż 🤷♀️🤷♀️🤣😂
https://zapodaj.net/8fa039782e32a.jpg.html
Więc powiedzialam mojemu że ma e tym tyg przesrane No będzie testowany codziennie hahhahs 🤣 🤣 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 17:58