Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja lucyfera już skończyłam alw serial posyłam dalej ten od Ciebie Sisi25
Dzisiaj w pracy 13h,jutro chyba nawet więcej bo też sama a nie chce pomocy - wnerwia mnie obca ingerencja :p
Teraz gotuję ryż i jem późny obiad niestety minus w mej diecie ale jutro szaleje bo wstaje o 3 a nie 2 więc dzisiaj mogę dłużej nie spać 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hej, my na dzisiejszy wieczór planujemy Lucyfera 😁 Ja też dopiero obiad, do 18:00 w pracy dzisiaj od 8:00, Pysiek rozumiem Cię 🙁 Męczą mnie mdłości niestety, nie tylko rano, ale przez cały dzień 🤢 Z dobrych wiadomości mój wynik bety z dzisiaj 220 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 18:59
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Dixi nie możesz załatwić sobie L4 na coś? Póki nie poznasz organizmu - może jest Ci nie dobrze bo za długie przerwy między posiłkami, albo za mało cukru, słodkiego, kwaśnego?? kurcze Dixi mam nadzieję mimo wszystko ze mdłości szybko CI miną 😘Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Dixi a kiedy lekarz? No i czy czułaś się przed testem tak samo jak przed @ czy coś się zmieniło?
O widzisz i bardzo trafne pytanie. Dixi nasza ekspertko czekamy na odpowiedź! 😁
A ja Laski moje dziwnie wczoraj miałam 12dc i 11dc i wczoraj 12dc wtedy co wychodziły mi niby pozytywne testy to zdarzyło mi się że w śluzie miałam takie brunatne wstazki takie uplaw brunatny ale nie same uplawy tylko brunatne wstazki w Ty śluzie płódnym 🤷♀️🤷♀️ o cholere chodzi. Nigdy tak w życiu nie miałam No i czy to kurde możliwe żebym wtym cyklu owu miała w 12dc tak wczas🤦♀️ -
Pysiek oprócz tych mdłości funkcjonuje normalnie szczerze powiem, że już się stęskniłam, za moimi dzieciaczkami - prawie pół roku ich nie widziałam, na pewno wszystkie urosły dopóki będę się dobrze czuła mam plan chodzić do pracy Staram się jeść co 3 godziny, bo inaczej mnie mega ssie w żołądku
Mój gin kazał przyjść dopiero w 7 tyg - zapisał mnie na 10 września
Co innego w tym cyklu, chyba jedynie taki dziwny ból sutków, poza tym identyczne objawy jak na okres.
Margolka może w tym cyklu ovu przyszła wcześnie? -
nick nieaktualny
-
Sisi pewnie, że tak! Trzymam kciuki za Ciebie
Kupiliśmy dzisiaj z moim fajny poradnik "W oczekiwaniu na dziecko", nawet się nie spodziewałam, że takie przydatne informacje w nim są. I dostałam w prezencie od siostry segregator ciążowy od mamyginekolog
PS. Po dwóch dniach prób udało mi się dodać suwaczek -
Dixie wrote:Pysiek oprócz tych mdłości funkcjonuje normalnie szczerze powiem, że już się stęskniłam, za moimi dzieciaczkami - prawie pół roku ich nie widziałam, na pewno wszystkie urosły dopóki będę się dobrze czuła mam plan chodzić do pracy Staram się jeść co 3 godziny, bo inaczej mnie mega ssie w żołądku
Co innego w tym cyklu, chyba jedynie taki dziwny ból sutków, poza tym identyczne objawy jak na okres.
Margolka może w tym cyklu ovu przyszła wcześnie?
Dixi mnie ssie w żołądku bez ciąży hahah 😁😁😁
Ale to dobrze ze oprócz tego wszytsko ok.
10 września już niebawem, szybko zleci. ❤️❤️
Sisi może i przyszła wcześniej ale żeby już w 12dc 🤷♀️ bo dziś jak robiłam testy owu to już negatywne to ja nie wiem o co chodzi ale niech okres we wrześniu przyjdzie szybko bo 14 września drożność jajowodów mam😁😁😁
-
Dixie wrote:Pysiek oprócz tych mdłości funkcjonuje normalnie szczerze powiem, że już się stęskniłam, za moimi dzieciaczkami - prawie pół roku ich nie widziałam, na pewno wszystkie urosły dopóki będę się dobrze czuła mam plan chodzić do pracy Staram się jeść co 3 godziny, bo inaczej mnie mega ssie w żołądku
Margolka może w tym cyklu ovu przyszła wcześnie?
Mnie się nasunęło inne pytanie, jak to wygląda teraz w czasie koronawirusa - dzwonisz do ginekologa, mówisz że masz pozytywny wynik testu i umawiasz się na wizytę po 6 tygodniu? Jest jakaś wizyta wcześniej u rodzinnego albo położnej?starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪 -
Hellol wy piszecie w najlepsze a ja w 3cia fazę snu wpadam 😂 ale. Juz nadrobilam:) dzisiaj idę na 5 z groszami :p i siedzę do oporu dzisiaj też mają być meble wiec juz wiem co bd robiła chodź moja dziewica ciekawa na netflix hihihi ale muszę poogarniac trochę na powrót męża na sobotę popołudniu 🤪uzgodniliśmy ze ja po niego zajadę i odwiozę bo bd po nocce i boję sie ze zaśnie i pojedzie nie wiadomo gdzie :p a tak juz będziemy się widzieć wcześniej mam nadzieję ze wytrzymam i zajadę do domu a nie gdzieś w las żeby sie z nim przywitać 😁 dzisiaj też wstałam zadowolona więc jest dobrze - może humor mi się utrzyma 😉a tymczasem miłego dnia 🌺🌺🌺
Ps Dixi pięknie ten suwaczek u Ciebie wygląda 😘Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyHeeeej xd ja to dziś umieram...cycki mi rozsadza dosłownie 😭😭 a od nich boli mnie już wszystko...czuję się jakbym była chora. Ale jeszcze tydzień i @ chyba, ze mnie zaskoczy i będzie wcześniej.
U was też tak zimno i wietrznie? Chyba na pełnej już przychodzi jesień.Dixie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolka 85 wrote:No ake za to drugi zrobiony dosłownie parę sekund później już negatywny 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤣 i co ja biedna nam zrobić haha 🤣🤣🤣🤣
Miałam wczoraj dokładnie to samo, ten pierwszy z LH Ovumi ewidentnie pozytywny, ten drugi z allegro tak nie do końca. Przyjmuję jednak ze testy z apteki są bardziej wiarygodne kierowałabym się tym pierwszym.starania o 👶 od 1.2020 🍀
08.2021 - 16 tc 💔 ♀️
04.2023 - 11 tc 💔 ♀️
10.2023 - 14 tc 💔 ♂️
03.2024 - 10 tc 💔♀️
07.2024 - ciąża pozamaciczna
MTHFR C677T (homo)
PAI-1 4G/5G (hetero)
W końcu będzie dobrze 💚 jeśli jeszcze nie jest dobrze to znaczy, że to jeszcze nie koniec 💪