Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.
Odpowiedz

ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a tak sięjuż cieszyłam żemoże coś z tego wyjść.. pękło 6 jajeczek. Dzisiaj dopiero 5 dzien po owulacji a mnie boli brzuch jak na miesiączkę :( nie rozumiem dlaczego tak wcześnie, czy spotkało Was kiedyś coś takiego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny proszę o pomoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ze masz bole @ 5 dni po owulacji to jeszcze o niczym nie przesadza. dziewczyny w cyklach ciazowych mialy objawy typowo @ wiec glowa do gory!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam bóle w cyklu z @ i w cyklu z ciążą..także to niczego nie przesądza.

Aż 6 pękło? Miałaś zastrzyk? Jakiej wielkości były?
    Ja jestem na clo i czekam na monitoring dzis

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam4 pekly bo 2 byly na 2 jajniku, biore etruzil bo CLO cos slabo dzialalo a troche szkodami czasu marnowac. wielkosc to z tego co pamietam 19,19,5,20, 21, 22, 23.Ktory to woj cykl na wspomagaczach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 15:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem ale 5 dni po owulacji? nie rozumiemnic, tak wczesnie nic nie czulam, w ciazy tez nigdy nie bylam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy z clo, wcześniej zaszłam bez żadnej pomocy.
    Miałam w 6 dc 7 pęcherzyków od 8-9 mm a endo 6,4 mm
    Niedługo mam monitoring

Przy tylu pękniętych masz sporą szanse!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super sie zapowiada ijak sie podzielily pecherzyki poile na kazdym jajniku? oby wszystkie pekly

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 na prawym i 3 na lewym, takie z tych 8-9 mm ale były jakieś małe widoczne które już nie rosną...jak myślisz na ile jest szansa? AAA

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wychodzi na to że urosną pond 20 cm byczki bo rosna kolo 2 mm na dobe.. jaka jest szansa..nie wiem.J astaram sie bardzo dlugo mam PCO iboje sie tylko tego ze slyszalamwiele razy ze po clo, Femarze, Etruzilu itd ciąże są bardzo ryzykowne i jest duze prawdopodobienstwo poronienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam obawy co do clo, a jedno poronienie juz za mną, także doskonale cie rozumiem. Który to twój cykl ze stymulacją?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo mi przykro, niestety musimy się z tym liczyć... dlatego boje się trochę stymulacji a trochę cykli z nią jużprzeszłam

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika ja jestem na clo drugi cykl teraz i tez mnie brzuch boli byle kiedy. Wczesniej bralam clo 4 miesiace, rok temu. Brzuch boli, cycki bola, jajniki bola, wszystko boli ogolnie, takze tego :) Przy tylu jajeczkach szanse masz spore, czekaj spokojnie (powiedziala najwieksza panikara na forum :P). Trzymam kciuki :)

SusannaDean strasznie mi przykro... tak sie ucieszylam juz. Ale jakos tak sie zawsze usmiecham, jak Cie widze gdzies. Kocham Kinga ;) P.S. Jak jakims cudem zrobimy corke, to bedzie Susanna wlasnie. A ze my w UK, to przejdzie.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kati:) wiesz ja juz przeszlam kolo 10 cykli z femara i nigdy nie bolal mnie brzuch tak jakbym miala dostac ten przeklety okres, wszystkiepekly ale nic z tego nie bedzie, moj mazma tylko 20 % w miare poruszajacych sieplemnikow (tak wyszlo na wrogosci sluzu) a Tobie jak rosna jajeczka poCLO?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    agika ja jestem na clo drugi cykl teraz i tez mnie brzuch boli byle kiedy. Wczesniej bralam clo 4 miesiace, rok temu. Brzuch boli, cycki bola, jajniki bola, wszystko boli ogolnie, takze tego :) Przy tylu jajeczkach szanse masz spore, czekaj spokojnie (powiedziala najwieksza panikara na forum :P). Trzymam kciuki :)

SusannaDean strasznie mi przykro... tak sie ucieszylam juz. Ale jakos tak sie zawsze usmiecham, jak Cie widze gdzies. Kocham Kinga ;) P.S. Jak jakims cudem zrobimy corke, to bedzie Susanna wlasnie. A ze my w UK, to przejdzie.
    Dzięki:*********

Teraz jest pozytywnie bo dziś nowe wieści, 10 dc endo 11,4mm !!!! dwa pęcherzyki szykujące się po 16 mm na obu jajnikach :D Jest dobrze!

Właśnie właśnie Susanna lepiej niż swojska Zuzanna, dlatego u mnie nie będzie córy Zuzi...prędzej Odetta ha ha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    hej Kati:) wiesz ja juz przeszlam kolo 10 cykli z femara i nigdy nie bolal mnie brzuch tak jakbym miala dostac ten przeklety okres, wszystkiepekly ale nic z tego nie bedzie, moj mazma tylko 20 % w miare poruszajacych sieplemnikow (tak wyszlo na wrogosci sluzu) a Tobie jak rosna jajeczka poCLO?
    mój ma ruchliwość 24 % ale ilość 180 mln/ml...a u was jak inne parametry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany BOSKIE, GDZIE ON ICH AZ TYLE NAPRODUKOWAL...??

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tego nie wiem w probce mial 320 mln a tylko 4 dni abstynencji hehe ;)))

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak juz pisalam jestem w UK. 27 cykl sie wlasnie konczy. Dopiero co sie dobilam do gina niedawno. Nie mo-ni-to-ru-ja po Clo w tym zakichanym kraju, wiec nie wiem co mi rosnie, czy w ogole rosnie i kiedy i jakie duze i ileeee. No.
    Trzymajcie kciuki, bo jutro wreszcie dostaniemy wyniki mezowskie :)

SusannaDean na pewno chcesz Odette? :P Zarazilam znajomego Mroczna Wieza na tyle, ze na jej podstawie pisal prace magisterska z anglistyki hehehe

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katkurcze jak to? przepisują clo bez monitoringu? amialas jakas wizyte w ogole? jajniki czyste? czy cos wskazuje na PCO?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ