ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzepraszam4 pekly bo 2 byly na 2 jajniku, biore etruzil bo CLO cos slabo dzialalo a troche szkodami czasu marnowac. wielkosc to z tego co pamietam 19,19,5,20, 21, 22, 23.Ktory to woj cykl na wspomagaczach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywychodzi na to że urosną pond 20 cm byczki bo rosna kolo 2 mm na dobe.. jaka jest szansa..nie wiem.J astaram sie bardzo dlugo mam PCO iboje sie tylko tego ze slyszalamwiele razy ze po clo, Femarze, Etruzilu itd ciąże są bardzo ryzykowne i jest duze prawdopodobienstwo poronienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agika ja jestem na clo drugi cykl teraz i tez mnie brzuch boli byle kiedy. Wczesniej bralam clo 4 miesiace, rok temu. Brzuch boli, cycki bola, jajniki bola, wszystko boli ogolnie, takze tego Przy tylu jajeczkach szanse masz spore, czekaj spokojnie (powiedziala najwieksza panikara na forum ). Trzymam kciuki
SusannaDean strasznie mi przykro... tak sie ucieszylam juz. Ale jakos tak sie zawsze usmiecham, jak Cie widze gdzies. Kocham Kinga P.S. Jak jakims cudem zrobimy corke, to bedzie Susanna wlasnie. A ze my w UK, to przejdzie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyhej Kati:) wiesz ja juz przeszlam kolo 10 cykli z femara i nigdy nie bolal mnie brzuch tak jakbym miala dostac ten przeklety okres, wszystkiepekly ale nic z tego nie bedzie, moj mazma tylko 20 % w miare poruszajacych sieplemnikow (tak wyszlo na wrogosci sluzu) a Tobie jak rosna jajeczka poCLO?
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:agika ja jestem na clo drugi cykl teraz i tez mnie brzuch boli byle kiedy. Wczesniej bralam clo 4 miesiace, rok temu. Brzuch boli, cycki bola, jajniki bola, wszystko boli ogolnie, takze tego Przy tylu jajeczkach szanse masz spore, czekaj spokojnie (powiedziala najwieksza panikara na forum ). Trzymam kciuki
SusannaDean strasznie mi przykro... tak sie ucieszylam juz. Ale jakos tak sie zawsze usmiecham, jak Cie widze gdzies. Kocham Kinga P.S. Jak jakims cudem zrobimy corke, to bedzie Susanna wlasnie. A ze my w UK, to przejdzie.
Teraz jest pozytywnie bo dziś nowe wieści, 10 dc endo 11,4mm !!!! dwa pęcherzyki szykujące się po 16 mm na obu jajnikach Jest dobrze!
Właśnie właśnie Susanna lepiej niż swojska Zuzanna, dlatego u mnie nie będzie córy Zuzi...prędzej Odetta ha ha -
nick nieaktualnyagika88 wrote:hej Kati:) wiesz ja juz przeszlam kolo 10 cykli z femara i nigdy nie bolal mnie brzuch tak jakbym miala dostac ten przeklety okres, wszystkiepekly ale nic z tego nie bedzie, moj mazma tylko 20 % w miare poruszajacych sieplemnikow (tak wyszlo na wrogosci sluzu) a Tobie jak rosna jajeczka poCLO?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jak juz pisalam jestem w UK. 27 cykl sie wlasnie konczy. Dopiero co sie dobilam do gina niedawno. Nie mo-ni-to-ru-ja po Clo w tym zakichanym kraju, wiec nie wiem co mi rosnie, czy w ogole rosnie i kiedy i jakie duze i ileeee. No.
Trzymajcie kciuki, bo jutro wreszcie dostaniemy wyniki mezowskie
SusannaDean na pewno chcesz Odette? Zarazilam znajomego Mroczna Wieza na tyle, ze na jej podstawie pisal prace magisterska z anglistyki hehehe60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny