Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.
Odpowiedz

ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie chcę ale śmieję się, że wolę Odettę od Zuzi polskiej :) Co innego Susanna <3

Lipa clo bez monitoringu

• ana-83 Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki! W kwestii tego bólu na kilka dni po owulacji to ja tak miałam i okazało się, że jestem w ciąży. Tak naprawdę bolał mnie brzuszek od 6-7dnpo az do terminu spodziewanej @, tyle, że w dniu @ był na tyle silny że sięgnęłam po Nospę i biegałam co chwila sprawdzić czy już jest :-/ ...no ale nie przyszła, a 2 dni po terminie test wykonany z moczu popołudniowego (nie mogam wytrzymać ;-) ) ukazał od razu dwie grube krechy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ana, no ja też miałam bóle w cyklu w którym byłam w ciąży ale też kiedyś miałam a nie byłam (wiążę to z torbielą) także jest szansa :)

Agika, jeszcze kilka dni ledwie i będziesz wiedzieć :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:54

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, jeszcze kilka dni i sie dowiesz :) A moze jednak.

A ja dostalam wyniki meza przez telefon. UK hah! Jakis doktor z hinduskim akcentem powiedzaial, ze nie jest zle, ale dobrze tez nie. No pelen profesjonalizm. Jutro ide po wynik (normalnie nie chca dac nawet), bo nakrzyczalam na niego, ze chce kartke z cyferkami :P

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie gbury ! :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki. Rozmawialam dzis z kolezanka, powiedziala mi ze bardzo mozliwe ze po prostu tego 5 dnia po owulce byla implantacja, bo dzis 8 dzien a mnie nadal ciagnie tak dziwnie podbrzusze jakby jakies skurcze to byly, i wzdety brzuch strasznie, myslicie zemoglabym zrobic test 8 dni po pregnylu?to tez 8 dzien po owulacji bo pekly tego samego dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo pregnyl czy ovitrelle będą do 10 dni wykrywalne i podejrzewam, że byłby pozytywny ale od leku a nie ciąży. Jeśli była implantacja to hcg zarodek wywarza 48 godz później ale jest wtedy niskie wiec najlepiej za 3 dni zatestuj

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ