X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.
Odpowiedz

ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie chcę ale śmieję się, że wolę Odettę od Zuzi polskiej :) Co innego Susanna <3

Lipa clo bez monitoringu

• ana-83 Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki! W kwestii tego bólu na kilka dni po owulacji to ja tak miałam i okazało się, że jestem w ciąży. Tak naprawdę bolał mnie brzuszek od 6-7dnpo az do terminu spodziewanej @, tyle, że w dniu @ był na tyle silny że sięgnęłam po Nospę i biegałam co chwila sprawdzić czy już jest :-/ ...no ale nie przyszła, a 2 dni po terminie test wykonany z moczu popołudniowego (nie mogam wytrzymać ;-) ) ukazał od razu dwie grube krechy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ana, no ja też miałam bóle w cyklu w którym byłam w ciąży ale też kiedyś miałam a nie byłam (wiążę to z torbielą) także jest szansa :)

Agika, jeszcze kilka dni ledwie i będziesz wiedzieć :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:54

• Kat83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, jeszcze kilka dni i sie dowiesz :) A moze jednak.

A ja dostalam wyniki meza przez telefon. UK hah! Jakis doktor z hinduskim akcentem powiedzaial, ze nie jest zle, ale dobrze tez nie. No pelen profesjonalizm. Jutro ide po wynik (normalnie nie chca dac nawet), bo nakrzyczalam na niego, ze chce kartke z cyferkami :P

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie gbury ! :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki. Rozmawialam dzis z kolezanka, powiedziala mi ze bardzo mozliwe ze po prostu tego 5 dnia po owulce byla implantacja, bo dzis 8 dzien a mnie nadal ciagnie tak dziwnie podbrzusze jakby jakies skurcze to byly, i wzdety brzuch strasznie, myslicie zemoglabym zrobic test 8 dni po pregnylu?to tez 8 dzien po owulacji bo pekly tego samego dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo pregnyl czy ovitrelle będą do 10 dni wykrywalne i podejrzewam, że byłby pozytywny ale od leku a nie ciąży. Jeśli była implantacja to hcg zarodek wywarza 48 godz później ale jest wtedy niskie wiec najlepiej za 3 dni zatestuj

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ