ból miesiączkowe 5 dni po owulacji.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki! W kwestii tego bólu na kilka dni po owulacji to ja tak miałam i okazało się, że jestem w ciąży. Tak naprawdę bolał mnie brzuszek od 6-7dnpo az do terminu spodziewanej @, tyle, że w dniu @ był na tyle silny że sięgnęłam po Nospę i biegałam co chwila sprawdzić czy już jest ...no ale nie przyszła, a 2 dni po terminie test wykonany z moczu popołudniowego (nie mogam wytrzymać ) ukazał od razu dwie grube krechy.
-
nick nieaktualnySuper Ana, no ja też miałam bóle w cyklu w którym byłam w ciąży ale też kiedyś miałam a nie byłam (wiążę to z torbielą) także jest szansa
Agika, jeszcze kilka dni ledwie i będziesz wiedzieć :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:54
-
No wlasnie, jeszcze kilka dni i sie dowiesz A moze jednak.
A ja dostalam wyniki meza przez telefon. UK hah! Jakis doktor z hinduskim akcentem powiedzaial, ze nie jest zle, ale dobrze tez nie. No pelen profesjonalizm. Jutro ide po wynik (normalnie nie chca dac nawet), bo nakrzyczalam na niego, ze chce kartke z cyferkami60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewuszki. Rozmawialam dzis z kolezanka, powiedziala mi ze bardzo mozliwe ze po prostu tego 5 dnia po owulce byla implantacja, bo dzis 8 dzien a mnie nadal ciagnie tak dziwnie podbrzusze jakby jakies skurcze to byly, i wzdety brzuch strasznie, myslicie zemoglabym zrobic test 8 dni po pregnylu?to tez 8 dzien po owulacji bo pekly tego samego dnia.
-
nick nieaktualny
-