Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból miesiączkowy a ciąża
Odpowiedz

Ból miesiączkowy a ciąża

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzilo mi bardziej o jakies mdlenia, bole piersi, sutkow, wymioty(bo niekiedy wczesniej dziewczyny maja takie objawy) bo to co opisalas to moge z soba porownac. Ale moze to tylko zbieg okolicznosci.Tym bardziej,ze od kilku dn czuje jakby mnie cos "lapalo" raz zimno,raz goraco do tego glowa boli i to co opisalas. Kazda inna jest-wiem:) nie ma co sie sugerowac. A moze to moje urojenie. Nie bede gdybac,jutro sie okaze:)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    I ten przkład pokazuje jak możemy sie rożnic;)Jestem swieżo po@,nie jestem w ciazy :( a tez przy podnoszeniu rak ciagnie mnie brzuch i troche jajniki;)

Dokładnie każda jest inna i inaczej bedzie odczuwała :)

Miska0811, Martii lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Organizm człowieka jest nieprzewidywalny
    widze z Twojego wykresu,ze tescik pozytywny pokazal prawie rowny miesiac od ostatniej miesiaczki. A mi nawet cienia nie:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Dokładnie każda jest inna i inaczej bedzie odczuwała :)
    wiem wiem wiem..ale rozumiecie:) czlowiek doszukuje u siebie podobnych objawow z mysla, "a moze sie udalo"?:)

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takich typowych jak napisałaś to nie miałam jeszcze ! bo mogą być później ale widze że to co z toba się dzieje to np. ze mną też tak było tylko no widzisz każda inaczek to przechodzi więc t.j mówisz nie ma co gdybać poza tym ja kurcze też tak trochę za pewna chyba jestem bo przecież gin jeszcze nie potwierdzila narazie tylko 1 test no ale co zrobić dla mnie to wiele ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    takich typowych jak napisałaś to nie miałam jeszcze ! bo mogą być później ale widze że to co z toba się dzieje to np. ze mną też tak było tylko no widzisz każda inaczek to przechodzi więc t.j mówisz nie ma co gdybać poza tym ja kurcze też tak trochę za pewna chyba jestem bo przecież gin jeszcze nie potwierdzila narazie tylko 1 test no ale co zrobić dla mnie to wiele ;)

3mam kciuki za potwierdzenie!! i ze niedlugo pochwalis sie swoja fasolka na usg:)))

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska wiem rozumiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki :) a tak wogóle to ja jeszcze miałam bardzo wrażliwe i bolące piersi że wcale nie mogłam dotykać

preg.png
  • slodka100 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    widze z Twojego wykresu,ze tescik pozytywny pokazal prawie rowny miesiac od ostatniej miesiaczki. A mi nawet cienia nie:/
    może miałaś do kitu test :P ? a rano robiłaś?

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    3mam kciuki za potwierdzenie!! i ze niedlugo pochwalis sie swoja fasolka na usg:)))
    dzięki Monia mam taką nadzieję ;) lece do sklepu bo bułki bo zaraz mogą zniknąć ;P z/w

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodka jak test wyszedł pozytywny to potwierdzenia u gina to formlność no chyba że fasolka może być umiejscowiona gdzie indziej ale o tym nie mówmy i ja trzymam kciuki że bedzie dobrze :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Miska wiem rozumiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki :) a tak wogóle to ja jeszcze miałam bardzo wrażliwe i bolące piersi że wcale nie mogłam dotykać
    a no wlasnie:)) a ja nie. Moze normalnie dotykac, sczypac i nie bola. W sumie przed @ mnie tez nigdy piersi nie bolaly.Moze jedynie mialam uczucie ich ciezkosci i ze sa lekko nabrzmiale, ale nie duzo. Jedyny bol piersi -choc pewnie tak nazwac nie mozna to kucie i lekki bol pod pacha-blizej piersi. Ale z ciaza pewnie nie ma to nci wspolnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    może miałaś do kitu test :P ? a rano robiłaś?
    robiłam:/ i ponoc dobry bo pre test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    dzięki Monia mam taką nadzieję ;) lece do sklepu bo bułki bo zaraz mogą zniknąć ;P z/w

ok:) a ja mam chyb aochote na szamke:) moze fyrtki sobie zrobie:Ptzn tylko do frytkownicy wrzuce;)MNIAM

• Martii Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    wiem wiem wiem..ale rozumiecie:) czlowiek doszukuje u siebie podobnych objawow z mysla, "a moze sie udalo"?:)
    Swietnie to znam:) Na poczatku staranek doszukiwałam sie objawów we wszystkim,dosłownie.Moje ulubione hasło w google to "...(cos tam)... A OBJAWY CIĄŻY":D najlesze,ze wszystko sie zgadzało ;) a w ciaży nadal nie jestem.Teraz zaczał sie 6cykl staran.Ale czasami jeszcze wpadam w ten amok sprawdzania ;)

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    ok:) a ja mam chyb aochote na szamke:) moze fyrtki sobie zrobie:Ptzn tylko do frytkownicy wrzuce;)MNIAM

tez dzis miałam ochote na frytki ale nie chciało mi sie robić może jutro bede miala wiecej zapału i chęci :)

preg.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Tobie życze,zeby to były TE objawy!

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    słodka jak test wyszedł pozytywny to potwierdzenia u gina to formlność no chyba że fasolka może być umiejscowiona gdzie indziej ale o tym nie mówmy i ja trzymam kciuki że bedzie dobrze :)
    Dzięki bardzo bym chciała aby to była tylko formalność ;)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    robiłam:/ i ponoc dobry bo pre test.
    ja robiłam pink test, a jak chodzi o twoje piersi, że tak się wyrażę ;P to mnie też nigdy na @ nie bolały i teraz też wogóle ;P Smacznego fryciaro ;P

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Swietnie to znam:) Na poczatku staranek doszukiwałam sie objawów we wszystkim,dosłownie.Moje ulubione hasło w google to "...(cos tam)... A OBJAWY CIĄŻY":D najlesze,ze wszystko sie zgadzało ;) a w ciaży nadal nie jestem.Teraz zaczał sie 6cykl staran.Ale czasami jeszcze wpadam w ten amok sprawdzania ;)

skąd to znam.. te google..ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    ja robiłam pink test, a jak chodzi o twoje piersi, że tak się wyrażę ;P to mnie też nigdy na @ nie bolały i teraz też wogóle ;P Smacznego fryciaro ;P

ahah, dzięki:P:* raz na jakis czas mozna:P

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ