Ból miesiączkowy a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychodzilo mi bardziej o jakies mdlenia, bole piersi, sutkow, wymioty(bo niekiedy wczesniej dziewczyny maja takie objawy) bo to co opisalas to moge z soba porownac. Ale moze to tylko zbieg okolicznosci.Tym bardziej,ze od kilku dn czuje jakby mnie cos "lapalo" raz zimno,raz goraco do tego glowa boli i to co opisalas. Kazda inna jest-wiem:) nie ma co sie sugerowac. A moze to moje urojenie. Nie bede gdybac,jutro sie okaze:)
-
Martii wrote:I ten przkład pokazuje jak możemy sie rożnic;)Jestem swieżo po@,nie jestem w ciazy a tez przy podnoszeniu rak ciagnie mnie brzuch i troche jajniki;)
Dokładnie każda jest inna i inaczej bedzie odczuwałaMiska0811, Martii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
takich typowych jak napisałaś to nie miałam jeszcze ! bo mogą być później ale widze że to co z toba się dzieje to np. ze mną też tak było tylko no widzisz każda inaczek to przechodzi więc t.j mówisz nie ma co gdybać poza tym ja kurcze też tak trochę za pewna chyba jestem bo przecież gin jeszcze nie potwierdzila narazie tylko 1 test no ale co zrobić dla mnie to wiele
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:takich typowych jak napisałaś to nie miałam jeszcze ! bo mogą być później ale widze że to co z toba się dzieje to np. ze mną też tak było tylko no widzisz każda inaczek to przechodzi więc t.j mówisz nie ma co gdybać poza tym ja kurcze też tak trochę za pewna chyba jestem bo przecież gin jeszcze nie potwierdzila narazie tylko 1 test no ale co zrobić dla mnie to wiele
3mam kciuki za potwierdzenie!! i ze niedlugo pochwalis sie swoja fasolka na usg:))) -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Miska wiem rozumiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki a tak wogóle to ja jeszcze miałam bardzo wrażliwe i bolące piersi że wcale nie mogłam dotykać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:wiem wiem wiem..ale rozumiecie:) czlowiek doszukuje u siebie podobnych objawow z mysla, "a moze sie udalo"?
-
Kasiula09 wrote:słodka jak test wyszedł pozytywny to potwierdzenia u gina to formlność no chyba że fasolka może być umiejscowiona gdzie indziej ale o tym nie mówmy i ja trzymam kciuki że bedzie dobrze
-
nick nieaktualnyMartii wrote:Swietnie to znam:) Na poczatku staranek doszukiwałam sie objawów we wszystkim,dosłownie.Moje ulubione hasło w google to "...(cos tam)... A OBJAWY CIĄŻY" najlesze,ze wszystko sie zgadzało a w ciaży nadal nie jestem.Teraz zaczał sie 6cykl staran.Ale czasami jeszcze wpadam w ten amok sprawdzania
skąd to znam.. te google..ehh -
nick nieaktualny