X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból miesiączkowy a ciąża
Odpowiedz

Ból miesiączkowy a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Dzięki bardzo bym chciała aby to była tylko formalność ;)

bedzie na pewno :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

preg.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    bedzie na pewno :)
    no oby bo kurcze wiecie co mnie laski wkurza?? Jak kobiety, które wcale się nie starają o to maleństwo zachodzą raz dwa (wpadka) a te, które tak bardzo tego pragną i zmieniają cały swój tryb życia aby być w ciąży to mają one z tym problem ;/ grrr

Anna255 lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrzędzenie losu ;/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    no oby bo kurcze wiecie co mnie laski wkurza?? Jak kobiety, które wcale się nie starają o to maleństwo zachodzą raz dwa (wpadka) a te, które tak bardzo tego pragną i zmieniają cały swój tryb życia aby być w ciąży to mają one z tym problem ;/ grrr
    tez mnie to irytuje.. To niesprawiedliwe..

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:

nie tylko Ciebie i to jest bardzo niesprawiedliwe :)im bardziej człowiek czegoś pragnie tym jest trudniej i ciągle ma jakies przeszkody na swojej drodze :(

Miska0811 lubi tę wiadomość

preg.png
  • izaabeelka Koleżanka

Wysłany: 19 grudnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmnie tez to wkurza, a jeszcze najbardziej te które pozniej nie chca swoich dzieci. a inni chca tyle sie staraja i nic. a teraz aprpopo mojego postu bo sie własnie tak zastanawiałam czy takie bóle mogą byc. ale sie nie nasawiam ze jest fasolka. ale poczekam do soboty zrobie test i bedzie wiadomo :)

Martii lubi tę wiadomość

• Martii Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izaabeelka wrote:
    mmnie tez to wkurza, a jeszcze najbardziej te które pozniej nie chca swoich dzieci. a inni chca tyle sie staraja i nic. a teraz aprpopo mojego postu bo sie własnie tak zastanawiałam czy takie bóle mogą byc. ale sie nie nasawiam ze jest fasolka. ale poczekam do soboty zrobie test i bedzie wiadomo :)
    Trzymam kciukasy!!:D

izaabeelka lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martii wrote:
    Swietnie to znam:) Na poczatku staranek doszukiwałam sie objawów we wszystkim,dosłownie.Moje ulubione hasło w google to "...(cos tam)... A OBJAWY CIĄŻY":D najlesze,ze wszystko sie zgadzało ;) a w ciaży nadal nie jestem.Teraz zaczał sie 6cykl staran.Ale czasami jeszcze wpadam w ten amok sprawdzania ;)

Miałam dokładnie tak samo. Niestety jest to prawdą, że jeśli pragnie się dziecka to ma się wszystkie objawy ciążowe nie będąc w ciąży. Ja miałam mdłości, mrowienie w piersiach, swędzenie skóry, bóle i zawroty głowy, kłucie w jajnikach i za każdym razem wpisywałam sobie kłucie jajników a ...i zawsze wyskakiwała ciąża. Mimo, że staram się nie tracić nadziei, to przytłacza mnie to wszystko. W tym miesiącu też czuję, że przyjdzie okres i mimo monitoringu cyklu i przebytej owulacji podświadomie wiem, że nic z tego nie będzie.Tym razem nie wmawiam sobie objawów, których nie ma. Nie bolą mnie piersi, nie mam zwiększonej ilości śluzu, nie widzę już światełka i czuję się tym ciągłym oczekiwaniem wyczerpana...

Maracuja
  • izaabeelka Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No racja przeważnie tak jest ze sie ma wszystkie objawy a pozniej niestety rozczarowanie. Ja dalej nie mam @ brzuch mnie boli jak na nia;/ robiłam wczoraj test ale wyszedł mi nie ważny a zrobiłam go jak trzeba. Także teraz jeszcze troche poczekam i jak jej nie bedzie to znowu zrobie.....eeehh życie

• Maracuja Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie trzymam za Ciebie kciuki. Mimo, że jestem po monitoringu owulacji i współżyliśmy w tym tzw szczycie, to jakoś przeczucie mi mówi, że nic z tego. Przez ostatnie miesiące starań poznałam swoje ciało i jego reakcje i wydaje mi się, że gdybym była w ciąży to poczułabym to. Często czytam, że pomimo iż ciąża jest wczesna i teoretycznie nie daje jeszcze objawów, to kobiety doskonale wiedzą, że się udało. I myślę, że tak właśnie jest..
    Tak czy inaczej czas niebawem pokaże jak jest w tym miesiącu.

Maracuja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Martii, ja w styczniu ide do gin, zobaczymy co mi powie... Kurde mam 3 dzien plamienia, bole w krzyzach i brzucha i nadal nie wiem czy to okres, jakie to irytujace, a o tym jaka teraz jestem nerwowa nie wspomne! Pozdrowionka dla wszystkich

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ