Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ból stawów przed okresem
Odpowiedz

Ból stawów przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalciaaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 22 września 2022, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 2-3 dni przed każdym okresem bolą mnie rożne stawy (kolana, barki, łokcie, palce u rak).. któraś z Was ma podobnie? Z czego może to wynikać?

• czarneniebo Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Mnie strasznie kolana napierdzielały i czasami nadgarstki. Robiłaś jakieś badania? CRP, OB, morfologię? Ja robiłam i wszystko akurat w tych ok.
    Myślę, że u mnie to przez zespół antyfosfolipidowy + moja babcia miała problem właśnie ze stawami.

♀️96

💔10.2021 poronienie zatrzymane 7/9 tc 💔

❌MTHFR 1298A>C hetero
    ❌PAI-1 4G hetero
    ❌Zespół antyfosfolipidowy
    ❌ANA 3 dodatnie

💊 Pueria Duo, Acard 150
    💉 Neoparin 0,4

eve
  • Natalciaaaaaaa Debiutantka

Wysłany: 22 września 2022, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, te badania też są u mnie ok.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ