Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bety w 12 d po
Odpowiedz

Brak bety w 12 d po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jestem w 26 dniu cyklu , 14 dc wieczorem przyjęłam zastrzyk z ovirelle na pekniecie; mialam 3 pecherzyki na usg. Starania o dzidzie 14-17 dc. Mialam wrazenie ze mam objawy : podeyzszoba temp, bol piersi. Niestety dzis beta wyszla mi mniejsza niz 0.100 a wiec negatywna. Czy jest jeszcze szansa ze to za wcześnie? Czy któraś z Was tez tak miala a później okazało się ze ciąża byla? Pewnie sie ludze...ale nadzieja mnie nie opuszcza:)

• emdar Autorytet

Wysłany: 28 września 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni trwają z reguły Twoje cykle? Ja miałam tak,że 32 dc betę miałam 0, a 34 dc już 17( ciąża okazała się pustym jajem płodowym, no ale to zupełnie inna sprawa). Moim zdaniem szansa jeszcze jest:)

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj 32 dni:) chciałabym bardzo :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ