X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bety w 12 d po
Odpowiedz

Brak bety w 12 d po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jestem w 26 dniu cyklu , 14 dc wieczorem przyjęłam zastrzyk z ovirelle na pekniecie; mialam 3 pecherzyki na usg. Starania o dzidzie 14-17 dc. Mialam wrazenie ze mam objawy : podeyzszoba temp, bol piersi. Niestety dzis beta wyszla mi mniejsza niz 0.100 a wiec negatywna. Czy jest jeszcze szansa ze to za wcześnie? Czy któraś z Was tez tak miala a później okazało się ze ciąża byla? Pewnie sie ludze...ale nadzieja mnie nie opuszcza:)

• emdar Autorytet

Wysłany: 28 września 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni trwają z reguły Twoje cykle? Ja miałam tak,że 32 dc betę miałam 0, a 34 dc już 17( ciąża okazała się pustym jajem płodowym, no ale to zupełnie inna sprawa). Moim zdaniem szansa jeszcze jest:)

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj 32 dni:) chciałabym bardzo :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ