X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bety w 12 d po
Odpowiedz

Brak bety w 12 d po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jestem w 26 dniu cyklu , 14 dc wieczorem przyjęłam zastrzyk z ovirelle na pekniecie; mialam 3 pecherzyki na usg. Starania o dzidzie 14-17 dc. Mialam wrazenie ze mam objawy : podeyzszoba temp, bol piersi. Niestety dzis beta wyszla mi mniejsza niz 0.100 a wiec negatywna. Czy jest jeszcze szansa ze to za wcześnie? Czy któraś z Was tez tak miala a później okazało się ze ciąża byla? Pewnie sie ludze...ale nadzieja mnie nie opuszcza:)

• emdar Autorytet

Wysłany: 28 września 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni trwają z reguły Twoje cykle? Ja miałam tak,że 32 dc betę miałam 0, a 34 dc już 17( ciąża okazała się pustym jajem płodowym, no ale to zupełnie inna sprawa). Moim zdaniem szansa jeszcze jest:)

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj 32 dni:) chciałabym bardzo :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ