X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak bety w 12 d po
Odpowiedz

Brak bety w 12 d po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Jestem w 26 dniu cyklu , 14 dc wieczorem przyjęłam zastrzyk z ovirelle na pekniecie; mialam 3 pecherzyki na usg. Starania o dzidzie 14-17 dc. Mialam wrazenie ze mam objawy : podeyzszoba temp, bol piersi. Niestety dzis beta wyszla mi mniejsza niz 0.100 a wiec negatywna. Czy jest jeszcze szansa ze to za wcześnie? Czy któraś z Was tez tak miala a później okazało się ze ciąża byla? Pewnie sie ludze...ale nadzieja mnie nie opuszcza:)

• emdar Autorytet

Wysłany: 28 września 2022, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni trwają z reguły Twoje cykle? Ja miałam tak,że 32 dc betę miałam 0, a 34 dc już 17( ciąża okazała się pustym jajem płodowym, no ale to zupełnie inna sprawa). Moim zdaniem szansa jeszcze jest:)

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • Misia888 Nowa

Wysłany: 28 września 2022, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj 32 dni:) chciałabym bardzo :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ