Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brak ochoty na serduszkowanie
Odpowiedz

Brak ochoty na serduszkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam niedoczynność i euthyrox i chyba nie wpłynęło to na mnie znacznie :) nie kochamy się bardzo często, mniej więcej 8 do 10 razy w miesiącu. mąż jest często na wyjazdach więc jak tylko jest w domu staramy się to wykorzystać!

• Ewik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia u Nas podobnie Męża czesto nie ma ale korzystamy jesli tylko jest, oczywiscie nic na sile jesli nie mamy ochoty to sie nie kochamy staramy sie poprostu cieszyc soba nie tylko kochajac.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam do was, bo mam wszystko o czym piszecie ??

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ