Brak okresu co teraz
-
WIADOMOŚĆ
-
Test.
-
Ans16 wrote:O jakiej czulosci zrobić test
W Rossmanie masz testy pink pisze na nim super czuły jest od stężenia bety 10. -
Ans16 wrote:Boje się że cykl mógł się przesunąć....
Testu się boję zrobić, że będzie 1 krecha
Ale chyba lepiej się dowiedzieć niż bać się zrobić test 😅Gosiaczek.prosiaczek lubi tę wiadomość
-
Ans16 wrote:Boje się że cykl mógł się przesunąć....
Testu się boję zrobić, że będzie 1 krecha
/ dwa okres spóźni jak na złość! A zawsze możesz przetestować już dzisiaj, w rossmanie ich własnej marki test jest już od jakiś 6-7 złotych i czuły na 10mIU, w tym dniu cyklu to chyba na każdym czułym powinno już coś widać -
KasiaKP wrote:Zawsze możesz poczekać do dnia po spodziewanej miesiączce. Jak się nakręci człowiek to z samej psychiki i nerwow nieraz się ten dzień
/ dwa okres spóźni jak na złość! A zawsze możesz przetestować już dzisiaj, w rossmanie ich własnej marki test jest już od jakiś 6-7 złotych i czuły na 10mIU, w tym dniu cyklu to chyba na każdym czułym powinno już coś widać
Przestałam myśleć o ciazy, zajęłam się remontem, praca w pracy trochę nerwówka i dziś patrze w aplikacje a ja powinnam mieć okres -
KasiaKP wrote:Zawsze możesz poczekać do dnia po spodziewanej miesiączce. Jak się nakręci człowiek to z samej psychiki i nerwow nieraz się ten dzień
/ dwa okres spóźni jak na złość! A zawsze możesz przetestować już dzisiaj, w rossmanie ich własnej marki test jest już od jakiś 6-7 złotych i czuły na 10mIU, w tym dniu cyklu to chyba na każdym czułym powinno już coś widać
2 tygodnie temu miałam bole dziwne jajnikow
Piersi zaczęły mnie wczoraj boleć ale delikatnie
A wczoraj przed snem uczucie ciągnięcia w podbrzuszu -
Ans16 wrote:A jak sprawdzam sluz to dziś przypomina sluz płodny
A sluz płodny miałam już bo rozciągał się w palcach
Dlaczego piszesz w kilku wątkach to samo, zastanawiając się i przelewając z pustego w próżne ?
Tylko test da Ci odpowiedź, zamiast tak rozmyślać to lec do sklepu i będziesz miała odpowiedź.angieDream, 94Magda, JustaS1111 lubią tę wiadomość
-
Gosiaczek.prosiaczek wrote:Dlaczego piszesz w kilku wątkach to samo, zastanawiając się i przelewając z pustego w próżne ?
Tylko test da Ci odpowiedź, zamiast tak rozmyślać to lec do sklepu i będziesz miała odpowiedź.
Bo po prostu jestem w szoku i szukam kogoś kto mial/ma podobnie
Boje się rozczarowania -
Ans16 wrote:Bo po prostu jestem w szoku i szukam kogoś kto mial/ma podobnie
Boje się rozczarowania -
Nie no teraz to trzeba koniecznie przygotować się na wszystko. Szczególnie na zakładanie kolejnych ciekawych wątków.
Okres spóźnia się dzień - co robić.
Okres spóźnia się dwa dni - pomocy.
Okres czy późna implementacja.
Dostałam okresu - ale jakiś dziwny - czy to ciąża?
Krew okresowa o nietakim kolorze - czy jest szansa?
Może jestem wredna, ale weź się w garść laska, bo się wykończysz.Sunday_92, JustaS1111, 94Magda, aszin, siesiepy, KasiaKP, Darka101 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:Nie no teraz to trzeba koniecznie przygotować się na wszystko. Szczególnie na zakładanie kolejnych ciekawych wątków.
Okres spóźnia się dzień - co robić.
Okres spóźnia się dwa dni - pomocy.
Okres czy późna implementacja.
Dostałam okresu - ale jakiś dziwny - czy to ciąża?
Krew okresowa o nietakim kolorze - czy jest szansa?
Może jestem wredna, ale weź się w garść laska, bo się wykończysz.
Rozumiem, że ty zaszłaś sobie od razu i żadnych problemów nie miałaś -
Ans16 wrote:Przestałam myśleć o ciazy, zajęłam się remontem, praca w pracy trochę nerwówka i dziś patrze w aplikacje a ja powinnam mieć okres
94Magda, Klekotka lubią tę wiadomość
-
Ans16 wrote:Rozumiem, że ty zaszłaś sobie od razu i żadnych problemów nie miałaś
Masz dziś termin okresu to nawet w nocy możesz dostać albo jutro rano albo za dwa dni.
Boisz sie testu to niw rób, ale nikt na odległość nie wywróży ciąży. -
Ans16 wrote:Rozumiem, że ty zaszłaś sobie od razu i żadnych problemów nie miałaś
siesiepy, BuBu90 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Dziewczyny nie traćcie energii na takie ameby życiowe.
rozalaa, Gosiaczek.prosiaczek, siesiepy lubią tę wiadomość