CASTAGNUS
-
WIADOMOŚĆ
-
w sensie pozytyw. testu.
Chcialam cos uaktualnic.
Jak juz pisalam w zeszyym cyklu, za kazdym razem biorac AgnusC. (AC)mialam bole glowy i zoladka,
W tym cyklu jest zupelnie inaczej. Wzielam zalecana dawke(2tab.rano) i jak na razie nic a nic mi nie jest.Tak jak pisaly dziewczyny na forach,zle sie mozna czuc na poczatku.
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tchciałam tylko podopwiedziec to co moja lekarka powiedziała mi na temat castagnusa ona mi go też poleciła. Ten lek bierze się przez cały cykl najlepiej jedna tabletka rano jak ktos wiecej waży niż 60 kg. może brać 2 tabletki no i przed jedzeniem. Bierze się go 3 cykle a potem chociaż miesiąc przerwy. Działa on na PMS reguluje hormony zwłaszcza obniża poziom prolaktyny przez którą gdy jest za wysoka można mieć problem z zajściem wciąże. Jeżeli zajdzie się wciąże natychmiast go odstawiś, bo wtedy już hormony mają inaczej pracować. Acha wiesiołek bierze się do owulki. Pozdrawiam i życzę jak najwięcej plusików
Paula90, CzekającaMama lubią tę wiadomość
-
Kierzynka,
Sa tu osoby, które powielaja te same tematy i równiez zasmiecaja forum, które były juz wczesniej załozone. Nie wspomne tu o zadawaniu głupich pytan. Wystarczyło by uzyc opcji wyszukaj. Ja nie chciałam zakładac poraz enty podobnego tematu, wolałam odswiezyc stare.
A jak się nie podoba to nie czytaj tego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:31
-
Hej ja brałam castangus od pazdziernika a juz w listopadzie za ciążylam...ale niestety okazało sie że pusty pecherzyk płodowy...i tak od listoapda sie nie staram i robilam badania teraz czekam do sierpnia na wyniki na zakrzepice bo ponoc tez one powoduja poronienie...tak wiec dla mnie te 8 miesiecy to masakra;/ ale cóz wytrzymam do sierpnia;/.Chciałabym aby we wrzesniu 21 w nasza 1 rocznia ślubu abym juz była w ciazy ale cóż...nie ma cosie nastawiac...
-
kochane minely 2 lata od mojego wpisy wyzej i po przerwie udalo sie zajsc w ciaze:) wzielam castagnus i w tym samym cyklu sie udalo:D Ten lek na mnie działa;) na pewno jak bede sie starac o rodzenstwo dla synka tak wezme castagnusa;) powodzenia;)
-