X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼
Odpowiedz

Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Szkoda, bo mogłabyś sobie porównać jak to wyglądało przy poprzednich monitoringach, zweryfikowałabyś wtedy czy jest szansa że lekarz się pomylił ☹️ Będziesz wysyłać ten wynik lekarzowi?
    Tak, chce jej jutro wysłać na znanym lekarzu wynik i spytać jak go interpretować. Ona przyjmuje też w soboty więc może akurat jutro będzie dostępna i odpisze, taką mam nadzieje przynajmniej 🤞🏻

brilka, Belia lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 28, Poznań

11.01🩸
    22.01 💉 Ovitrelle
    03.02 ⏸️🥹💛
    03.04 6 cm zdrowej córeczki 💛
    29.05 🧬 połówkowe i 380 g zdrowej Pszczółki 🐝💛

preg.png
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 10 stycznia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ragazza wrote:
    Dziewczyny, ja niestety usłyszałam dzisiaj na wizycie, że ciąża zatrzymała się na 9 tygodniu. Dostałam skierowanie do szpitala na indukcję poronienia. :(
    Ellevv, usuń proszę moje wiruski. Nie chcę takimi zarażać :(
    Jejku, co się dzieje na tym świecie, że tyle straconych ciąż 😰

Ściskam mocno kochana 🫂🫂🫂

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ragazza wrote:
    Dziewczyny, ja niestety usłyszałam dzisiaj na wizycie, że ciąża zatrzymała się na 9 tygodniu. Dostałam skierowanie do szpitala na indukcję poronienia. :(
    Ellevv, usuń proszę moje wiruski. Nie chcę takimi zarażać :(

Strasznie mi przykro 😢 🫂

♀️27 ♂️ 27

➡️ 8cs

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • Darka101 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ragazza przykro mi 🫂

👱🏻‍♀️ 35l. PCOS, IO

👨🏻 37l. 👌🏻

👶🏻 07.2023 (30cs) + 🐱🐱

age.png

Starania o rodzeństwo 🧡 od 09.2024
    12.24 cb
    01.25 cb
    02.25 cykl bezowulacyjny - okazał się owulacyjny i … poronienie zatrzymane 8tc
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny I miłego dnia, u mnie za oknem wnokncu trochę biało, chyba tylko na dwa dni B potem znowu cieplej, ale i tak się cieszę i to dobre rozpoczęcie dnia 😁

Wczoraj miałam dzień tragiczny, zmęczenie, nerwy, chyba pmsa epizod bo wkurzało mnie wszystko, ale położyłam się wcześniej spać i dzisiaj już super. Poza tym nadal względnie bezobjawowo się czuje, nawet żaden syfek ma nie wyskoczył na twarzy o dziwo, ale ciążowo też się nie czuje 🤷‍♀️

W ogóle muszę się pochwalić bo 10 dni temu się wzięłam za siebie z trzymaniem michy i wiadomo czasem sobie pozwoliłam na kawałek placka czy kostkę czekolady, ale 2 kg mi zeszło tej zgromadzonej wody i nie czuje się już taka spuchnięta ufff, teraz byle dalej się tego trzymać i tak powoli kilogram po kilogramie 🤞🤞🤞

Nayeli, emciak, DreamBee, Podrożniczka, Kaliope, Deyansu, brilka, Darka101, CrazyDaisy, Mstka, Olisska, Loraa, almost.there, Sanana, cysterka95, PaulinKA, Chochlik12, Pogubiona, dailydamn, Mardotka, Pacynka, Pdes, Maniaaa., AnitaK lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry😀

Dużo tu ostatnio smutnych wiadomości i mniej 🫛...może dzisiaj? Mamy jedną testującą więc mocno trzymam kciuki🤞
    Darrika trzymasz się do poniedziałku czy planujesz zatestować w weekend? Gratulacje za silną wolę i oby się ta tendencja utrzymała🙂

Ja mam wizytę w środę u lekarza i dowiem się czy owka była i kiedy. Ten cykl jest dziwny. Poprzedni był bezowulacyjny i wyszła spora torbiel krwotoczna, miałam bóle z tej strony gdzie ona jest (byla) a w tym cyklu brak klasycznego bólu jajnika w okolicach spodziewanej owulacji, bolały oba jajniki ale w taki trudny do opisania sposób... no nic, zobaczymy.

Belia, Darrika, DreamBee lubią tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.
    10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 2,6 cm do kochania 🥰
    18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
    16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
    Połówkowe 13.08

preg.png
  • emciak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie - czy zarówno przed jak i po owulacji Wasze libido jest na podobnym poziomie? Podczas owulacji to wiadomo, że jest najwieksza ochota ale zauważyłam u siebie, że po owulacji seks mógłby dla mnie nie istnieć. Pierwsze dni cyklu i czas przed owu mam najbardziej aktywne, zastanawiam się czy tylko u mnie tak to wygląda. Przyjemnej soboty dla każdej z Was 😚

6 CS ✨ 09.04 - 01.06 💔 8 tc (p. samoistne)
    Ponowne starania sierpień/wrzesień 2025 🍀🌈

Ja '91, On '90 + 🐱

Ja:
    *Cykle ~27 dni
    *Trombofilia:
    📌Polimorfizm R2 (cz. V)
    📌PAI-1 4G/4G (homo)
    📌 MTHFR C677T (hetero)
    *Zespół APS - ujemny
    *p/ciała ANA, AMA, ASMA - ujemne
    *Homocysteina ✅
    *Białko C&S, antytrombina ✅
    *TSH ✅
    💊 Euthyrox 50, Glucophage 1000XR, Wit. D3 2000j., Pueria Uno

On:
    Seminogram w normie poza:
    *DFI 29%
    *Aglutynacja II
    💊 PrenaCare Start, Wit. D3 2000j., Wit. C 2000j., Omega-3 1000mg
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:
    Dzień dobry😀

Dużo tu ostatnio smutnych wiadomości i mniej 🫛...może dzisiaj? Mamy jedną testującą więc mocno trzymam kciuki🤞
    Darrika trzymasz się do poniedziałku czy planujesz zatestować w weekend? Gratulacje za silną wolę i oby się ta tendencja utrzymała🙂

Ja mam wizytę w środę u lekarza i dowiem się czy owka była i kiedy. Ten cykl jest dziwny. Poprzedni był bezowulacyjny i wyszła spora torbiel krwotoczna, miałam bóle z tej strony gdzie ona jest (byla) a w tym cyklu brak klasycznego bólu jajnika w okolicach spodziewanej owulacji, bolały oba jajniki ale w taki trudny do opisania sposób... no nic, zobaczymy.

Nie mam testu nawet więc nie skusi mnie wcześniej, chociaż dzisiaj wizyta w rossmanie bo nie mam szamponu i odżywki, ale nie kupię testu, nie chce 😅
    Jak w poniedziałek rano się obudzę i nie będzie 🩸 to dopiero pojadę kupić test po pracy i sikne wieczorem

DreamBee, Nayeli, Kirby lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • izzou97 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Ragazza bardzo mi przykro 🥺

@Sreberko bardzo się cieszę, że wracacie do domu, dużo o Was myślałam i ciągle trzymam kciuki 🫶🏻

@emcia ja mam dokładnie tak samo, po owulacji już prawie w ogóle żadnej ochoty nie mam, może to natura tak nas na przedłużenie gatunku ustawia 😅 i tak było zawsze, przed staraniami też

@Darrika ja również podziwiam za silną wolę i wstrzymywanie się z testowaniem 🥳

Uff, udało mi się nadrobić od wtorku. Musiałam oddać telefon do naprawy i niby tylko 3 dni i miałam jakiś zastępczy do dzwonienia i messengera, ale człowiek i tak jak bez ręki się czuł 🤡

Darrika, DreamBee, emciak, Sreberko lubią tę wiadomość

👩🏼‍🦱 28 🧔🏻‍♂️ 30 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

📆 6.03 - mamy pęcherzyk 🫧
    📆 19.03 - jest serduszko ♥️
    📆 29.04 - I prenatalne, ryzyka niskie 👩🏼‍⚕️
    📆 20.05 - wszystko okej, raczej chłopczyk 🩵
    📆 17.06 - 380g ruchliwego kawalera 🫶🏻
    📆23.06 - II prenatalne ✅
    📆 16.07 - 787g dzidziulka🦊
    📆 12.08 - kolejna wizyta 🍀

preg.png
  • DreamBee Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ☕

Przytulam Wszystkie, które tego dziś potrzebują 🫂

Dziś w planach fryzjer, zakupy i być może malowanie sufitu w łazience tak dla odświeżenia 😉

Jutro mam zamiar ogarnąć chatę, schować już wszystkie ozdoby i akcenty świąteczne, bo ileż czasu można żyć w takim moodzie 😅

Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie ✊ i czekam na wysyp ⏸ 🙏

U mnie dziś 8 dc, czyli ostatni dzień przyjmowania aromka i czekam na owulkę 🤗

Miłego weekendu Dziewczyny 💝

Deyansu, Darrika, Nayeli, Olalexa, izzou97, dailydamn, kitka_, Mstka lubią tę wiadomość

👱‍♀️1986
    🧔1979

Starania od 07.2023
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emciak wrote:
    Cześć dziewczyny, mam pytanie - czy zarówno przed jak i po owulacji Wasze libido jest na podobnym poziomie? Podczas owulacji to wiadomo, że jest najwieksza ochota ale zauważyłam u siebie, że po owulacji seks mógłby dla mnie nie istnieć. Pierwsze dni cyklu i czas przed owu mam najbardziej aktywne, zastanawiam się czy tylko u mnie tak to wygląda. Przyjemnej soboty dla każdej z Was 😚

Hej. To normalne. Za popęd seksualny odpowiada testosteron (również obecny w organizmie kobiety), a także estrogen. Poziomy obydwu hormonów są najwyższe w pierwszej połowie cyklu i ogólnie okresie okoloowulacyjnym (taki sprytny ten nasz organizm, że sam wie, co i kiedy ;) ). Wraz ze wzrostem progesteronu (druga połowa cyklu odpowiedzialna za przygotowanie organizmu do ewentualnej ciąży) obniża się libido.

emciak, izzou97 lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową
    📆28.07.2025 cerklaż szyjki macicy
    preg.png
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Finch przykro mi :( kurcze, daj znać koniecznie jak Ci odpiszą z w sprawie tych wyników.

Darrika gratulacje! 2 kg w tak krótkim czasie to naprawdę super :)
    Ja mam znowu problem z wagą w odwrotną stronę. Bardzo się pilnuję, ale genetycznie po rodzicach mam po prostu szczęście, a do tego w pracy ciągle biegam i dużo stresu no i ciężko mi też utrzymać to BMI na stałym poziomie. Więcej stresu i od razu u mnie leci. Klinika pilnuje i mnie ważą przed każdą wizytą. Pamiętam jak nie chcieli mi kiedyś wydać leków, bo ważyłam 200 gramów za mało ;) to tak naprawdę szklanka wody lub duży banan. Gdybym wiedziała, to bym na prędkości coś opierdzielila w aucie na parkingu 😂Z jednej strony przesada, z drugiej rozumiem, że taki jest wymóg formalny i nie mogą za bardzo nic na to poradzić. Teraz się trzymam, żeby to BMI nie było niższe niż 19, ale naprawdę ciężko mi przytyć. Bardzo, bardzo bym chciała.

DreamBee idziesz jeszcze na monitoring i czy wspomagasz się Ovitrelle? Powodzenia! 🤞

Nayeli trzymam kciukasy za środę 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 09:01

Darrika, Nayeli lubią tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową
    📆28.07.2025 cerklaż szyjki macicy
    preg.png
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie laski to nie jest kwestia cierpliwości czy silnej woli, a raczej kalkulacja. Skoro od 9 miesięcy mam @ punktualnie jak w zegarku, to po prostu szkoda mi nerwów na testowanie, jak w poniedziałek rano będzie sucho to coś jest na rzeczy i wtedy można śmigać po test 😁

Nayeli, DreamBee, ellevv, Pogubiona, izzou97, Księgowa, Mstka lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔

12 cs 💔

• brilka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zaraz do lekarza z zapaleniem pęcherza 😬 Gorszego momentu na takie problemy niż tuż przed owulacją nie mogłam mieć 🫣

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, IO

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    08/25 - stymulacja Puregon 225j + Orgalutran 0,25
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Idę zaraz do lekarza z zapaleniem pęcherza 😬 Gorszego momentu na takie problemy niż tuż przed owulacją nie mogłam mieć 🫣

O masz 😞 jak wirus grypy krąży po dzieciach i nie tylko, to tu na forum ,,wirus" zapalenia pęcherza. Współczuję. Ja na początku miesiąca też miałam i brałam 3 dni Cipronex i przeszło ale to był sam początek. Oby Ciebie też szybko puściło. Dużo wody z cytryną, żurawina i jakiś wspomagacz apteczny i będzie dobrze. Jak jesteś w okresie owulacyjnym to termofor jak najbardziej się przyda 😊

brilka lubi tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.
    10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 2,6 cm do kochania 🥰
    18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
    16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
    Połówkowe 13.08

preg.png
  • Belia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Przykro mi. Ja też tuż przed owulacja a moje przeziębienie przerodziło się w rotawirusa 🤮

14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    4cs: 08.24 cb 4tc💔
    6cs: 10.24 cb 6tc💔

Ona 👩🏼 (31lat):
    cykle regularne: 30-34dni 🗓️
    2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
    HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
    Hormony, biochemia (lipiec) ✅
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero

On 👨🏽(31lat):
    badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
    🔜 1.08 urolog/androlog
  • brilka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia, współczuję 🫂 Mnie trochę to dobiło, bo pierwszy raz mam dwa pęcherzyki, jestem tuż po zastrzyku a tu produkcja potomka zamiast być przyjemnością to jest przeplatana myślą, że muszę do łazienki 😪 Jeszcze nawet owulacji nie miałam, a już mam poczucie że nic z tego nie będzie przez to 🫠

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, IO

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
    08/25 - stymulacja Puregon 225j + Orgalutran 0,25
  • Belia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Belia, współczuję 🫂 Mnie trochę to dobiło, bo pierwszy raz mam dwa pęcherzyki, jestem tuż po zastrzyku a tu produkcja potomka zamiast być przyjemnością to jest przeplatana myślą, że muszę do łazienki 😪 Jeszcze nawet owulacji nie miałam, a już mam poczucie że nic z tego nie będzie przez to 🫠
    Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.

14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    4cs: 08.24 cb 4tc💔
    6cs: 10.24 cb 6tc💔

Ona 👩🏼 (31lat):
    cykle regularne: 30-34dni 🗓️
    2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
    HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
    Hormony, biochemia (lipiec) ✅
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero

On 👨🏽(31lat):
    badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
    🔜 1.08 urolog/androlog
  • Izkawik Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny nie udzielalam sie kilka dni ale was czytalam. Mala byla troche chora ja do pracy i nie mialam Jak pisac bo forum mam tylko na tablecie a mala jak go widzi to oczy Jak 5 zlotych i potem caly dzien meczy 😅

Bylo pare smutnych historii za wszystkie tule, i dalo mi tez troche do myslenia, czy jakby sie udalo to tym razem nie powiedziec tego pozniej w pracy. W pierwszej ciazy chyba juz 5 tyg wiedzieli, ale ze mialam urlop to dopiero po urlopie mialam rozmowe z lekarzem w pracy i po tygodniu siedzialam juz w domu. A teraz Tak czytam i widze, ze jednak zawsze moze sie cos zdarzyc i potem praktycznie wszyscy by wiedzieli. Nie wiem i Tak musi sie najpierw udac. U mnie wczoraj owulka, dzialalismy w mezem wiec teraz czekac na testowanie. Mysle ze bede 22.01 testowac. A Tak zycze wam milego weekendu dziewczyny

DreamBee, Mstka lubią tę wiadomość

6cs

09.2022 👧
  • Izkawik Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emciak wrote:

U mnie po owulacji, tez zazwyczaj sie nie chce. A czasami i w ciagu ciezko. wczoraj wieczorem to juz bylam taka padnieta, a jeszcze corka zasnela dopiero po 22 drugiej a tu trzeba bylo jeszcze dzialac. Wiec mam nadzieje ze juz wkoncu cos wyjdzie.

6cs

09.2022 👧
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ