Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Maarrtaa wrote:Pink test14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
U mnie dziś 14 dpo - przewidywana @. Brak jakichkolwiek objawów że miałaby się pojawić 🙉 10-11 dpo miałam bóle miesiączkowe nic więcej. 13 dpo test negatyw - test biały jak śnieg za oknem ❄️
Nie wiem kiedy robić kolejny test, żeby się nie załamać 🥺 Kupię może że 3 paskowe facelle z Rossmana dzisiaj i będę robić....Powodzenia wszystkim ❤️
Trzymam za was kciuki !
Akcja: Bobas 🍼👶
Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
Starania od: 12.2024r. bez wspomagania
3.06 Nowy cykl 🥒
28.06 Wyczekane owu 🦠
9.07 Pierwsze testowanie 10 dpo 🍀
💊 Suplementy:
Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (2000 μg), Niepokalanek Mnisi -
Maarrtaa wrote:A po południu też ten paskowy z rossmanna pokazał wyraźną kreskę.
flotek lubi tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
Ja dzisiaj miałam testować, ale ostatecznie zrezygnowałam. Przesunęła mi się w tym cyklu owulacja, więc mam dopiero 11dpo.
Wczoraj nie wytrzymałam i oczywiście ❄️ Dodatkowo temperatura już mi spadła, więc nie mam już raczej nadziei.
Także postanowiłam, że zatestuje znowu dopiero jeżeli 🐒 się spóźni, czyli w piątek.
Ten tydzień będzie dla mnie też ciężki w pracy, więc nie chce też sobie dokładać złych emocji 😉🙋🏼♀️29🙋🏻35 🐶
3 cs o pierwsze 👶🏼
07.2024 Konizacja szyjki macicy (rak in situ) -
Dzień dobry Dziewczyny
Lisik wariatko 😀 podziwiam 😃 ja bym tam palca nie włożyła. Za bardzo lubię ciepełko 🥰
Wczoraj nie zrobiłam kompletnie nic. Leniłam się cały dzieńwyszła fajna aktualizacja do Heroes’a III 😎 fakt faktem, że i tak niczego w sumie nie mogę, bo mnie rany ciągną. A że kołderka nie pyta, kołderka rozumie, to poszłam spać jakoś o 22 i dopiero się obudziłam. W życiu się tak nie wyspałam. Chyba to dziś powtórzę 🙂
Deyansu, Darrika, PaulinKA, Katarena, cysterka95, Lisik, Mstka, kitka_ lubią tę wiadomość
Ja: 36, on: 35
✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
24.04.2025- crl 2,34 cm
30.05.2025 niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
Walczymy z cukrzycą ciążową
29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu
📆06.08.2025 diabetolog
📆08.08.2025 ginekolog kontrola
-
Belia wrote:Kurde to inna sprawa jeżeli dwa testy wykazały kreseczkę. Mógł być bardzo wczesny Biochem ale nie wiem czy beta coś dziś już wykaże. Możesz iść spróbować zrobić razem z progesteronem jeżeli zależy ci wiedzieć. Przytulam 🫂👱🏼♀️29 👱🏻♂️ 32
15.07.2020 - 👦🏼
14.10.2024 - poronienie samoistne 7tc 👼🏼💔 -
Maarrtaa wrote:Nie mam nadziei już nawet 😔 ale chyba mam dość póki co, w październiku podobna sytuacja, myślałam że teraz już będzie wszystko dobrze.
Mnie się chyba ze 3 razy zdarzały cienie na płytkowych pinkachAle trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej
Mstka lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Hej Kochane! Ja spóźniłam się do pracy i w porannym zamieszaniu nie zdarzyłam zareagować, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że zaraz dostanę okresStarania od 9/24
👩 33
👦 32
👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)
zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12
szczęśliwa wegetariańska para 🩷 -
flotek wrote:Teraz maluch w brzuchu, trzeba się powstrzymać 🙉 Ale zapewne ciężko 😅 Opowiadaj kochana jak się czujesz ❤️👌
JustaS1111, Kaliope, Katarena, cysterka95, Darrika, Lisik, Pogubiona, Mstka, AnitaK, Marcia03, flotek, kitka_, truskawki981, Pdes, Deyansu lubią tę wiadomość
👱 35 🧑36
2017 A 🩷🤱 39+2
2018 Z 🩷🤱34+2
07.2024 ciąża pozamaciczna 💔
11.2024 biochem 💔
17.12.2024 🫄
Witaj córeczko
26.07.2025 M 🩷 35+1 -
Sreberko wrote:Dziękuję, że pytasz ❤️ ciężko leżeć, bo ja z tych co ciągle biega i coś robi. Dużo śpię, trochę czytam, gram z mężem w Diablo, z córkami rysuję na łóżku, udaję, że nie widzę bałaganu dookoła i jakoś dni mijają. Mam nadzieję, że jeszcze tydzień i będę mogła wrócić do większej aktywności.
tam w środku się dzieją teraz cuda
Choć oczywiście mogę się domyślać jak bardzo jest męczące leżenie dla aktywnej osoby
Kaliope, Sreberko, Deyansu lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
siesiepy wrote:A to oni mają jeszcze jakieś saszetki? Bo patrzyłam tu https://aliness.pl/pl/p/PrenaCare-START-dla-kobiet-x-60-Vege-caps/396
Jest 40:1 fakt, 487,8:12,2. Ale jeśli ktoś nie potrzebuje supelementowac inozytolu (lub bierze z innego źródła) to to bardzo fajny suplement i w dobrej cenie.
Ja weszłam na stronę Allines i tam jest kilka propozycji, nawet dla facetów tabletki lub saszetki. Chyba nawet wygodniejsze dawkowanie bo 1x dziennie.👩40 👨42
02.2024 💔 (5t)
12.2024 💔 chłopiec 👼 9t5d
start programu IVF (09.2024)
zespół antyfosfolipidowy 🆗 antykoagulant toczniowy 🆗 kariotypy 🆗mucha 🆗CD138🆗
❌allo MLR 0%
❌PPJ (ANA2)- dodatni
❌MTHFR c.665C homo
❌PAI-I c.820-817 (4_5) hetero
❌KIR AA
obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
AMH: 0,78 -> 1,05⬆
I. stumulacja do IVF (04.2025): protokół krótki💉 Mensinorm 150j., Rekovelle 12j., Orgalutran, Ovitrelle, Gonapeptyl -> 6🥚, 2 dojrzałe, 0 zarodków😪
II. stymulacja do IVF (05.2025): protokół długi, od 06.05.2025 AH -> 💉Gonapeptyl Daily-> 29.05 kontrola USG, dalsze zalecenia.. (będzie Gonal 150j. i Mensinorm 150j.)
💉i💊 zalecenia Dr S. do transferu: Accofil, Encorton, Prograf -
Dziewczyny, podczytuje Was i chciałabym Wam coś doradzić z własnego doświadczenia.
Jeżeli wychodzą Wam pozytywne testy to róbcie badanie bety, nawet jeśli na drugi dzień testy bladną i czujecie, że coś jest nie tak. Niestety rzeczywistość i lekarze bywają okrutni.
W lipcu wyszedł mi pozytywny test, normalne dwie konkretne krechy. Napisałam do lekarza, obstawił mnie lekami, ale powiedział, że nie mam robić badań z krwi żeby się nie stresować (przez wcześniejsze straty), mam odpoczywać i widzimy się 6 sierpnia na usg w 7tc. Tak zrobiłam. Odpoczywałam, zadowolona, nie plamiłam, nie czułam bólu, wszystko szło fajnie, myślałam, że naprawdę to teraz się uda.
No i bum, 5 sierpnia, noc… Poszłam do łazienki i co? Krwawienie… Obudziłam męża, jazda do szpitala. Już nie będę opisywać jak zostałam tam potraktowana od a do z, bo to nadaje się do telewizji, ale z krwi tego dnia beta była już ujemna. Lekarka niby na usg widziała tkanki po poronieniu? Tak to określiła, ale przy ordynatorze ostatecznie zrobiła ze mnie wariatkę, która uroiła sobie ciążę. A ja? Nie miałam nic żeby udowodnić, że przecież ciąża była… A według lekarki pozytywny test to można kupić na allegro.
I może u mnie było okrutnie, ale tu chodzi nawet o mniejsze rzeczy. Wyłapujecie biochemy i warto mieć na to wyniki z krwi, bo taki biochem może być 1, ale mogą też być 2,4,7… A to w dalszej diagnostyce ma znaczenie. A lekarzom możecie mówić „panie doktorze 4 razy miałam cień na teście” no i lekarz powie ok, może nawet uwierzy, ale może nie. Ale jak pokażecie 4 wyniki z krwi, że beta faktycznie startowała, to uwierzy na pewno!!! I podejdzie do dalszej diagnostyki problemu na poważnie.
To nie jest tylko potwierdzenie dla lekarza, ale również dla Was. Wiadomo jak my mamy z tymi cieniami, czasami chcemy je widzieć i później w sumie nie wiemy czy coś było, czy nie było. Beta prawdę nam powie, a dodatkowo da nam konkretne podstawy do stwierdzenia, że problem jest np. w samym zagnieżdżeniu się zarodka i wokół tego trzeba pogrzebać.
Podsumowując dokumentujcie co dzieje się w Waszych ciałach, dla siebie i dla lekarzy. Niektóre z Was są tutaj latami, ale niektóre dopiero zaczynają tę drogę i po prostu wiedzcie, że każdy biochem ma znaczenie w dalszej diagnostyce i warto mieć papier, na którym widnieje wasze nazwisko naweet z wynikiem bety 10…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 10:22
PaulinKA, Anulek84, Lisik, Mstka, grazka0022, ellevv, Olisska, Pogubiona, Pacynka, Kaliope, AnMiPe, Chochlik12, izzou97, Marcia03, kitka_, Idawoll, Cel95, cysterka95, DreamBee, truskawki981, Pdes, Deyansu, Lena93, Lavenda, Olalexa lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
@Weronka dzięki, właśnie rozwiałaś moje wątpliwości ❤️ postanowiłam że od tego cyklu zacznę robić testy wcześniej niż po terminie @, bo być może tych biochemów było więcej a ja nie miałam o niczym bladego pojęcia 😔
-
Weronka wrote:Dziewczyny, podczytuje Was i chciałabym Wam coś doradzić z własnego doświadczenia.
Jeżeli wychodzą Wam pozytywne testy to róbcie badanie bety, nawet jeśli na drugi dzień testy bladną i czujecie, że coś jest nie tak. Niestety rzeczywistość i lekarze bywają okrutni.
W lipcu wyszedł mi pozytywny test, normalne dwie konkretne krechy. Napisałam do lekarza, obstawił mnie lekami, ale powiedział, że nie mam robić badań z krwi żeby się nie stresować (przez wcześniejsze straty), mam odpoczywać i widzimy się 6 sierpnia na usg w 7tc. Tak zrobiłam. Odpoczywałam, zadowolona, nie plamiłam, nie czułam bólu, wszystko szło fajnie, myślałam, że naprawdę to teraz się uda.
No i bum, 5 sierpnia, noc… Poszłam do łazienki i co? Krwawienie… Obudziłam męża, jazda do szpitala. Już nie będę opisywać jak zostałam tam potraktowana od a do z, bo to nadaje się do telewizji, ale z krwi tego dnia beta była już ujemna. Lekarka niby na usg widziała tkanki po poronieniu? Tak to określiła, ale przy ordynatorze ostatecznie zrobiła ze mnie wariatkę, która uroiła sobie ciążę. A ja? Nie miałam nic żeby udowodnić, że przecież ciąża była… A według lekarki pozytywny test to można kupić na allegro.
I może u mnie było okrutnie, ale tu chodzi nawet o mniejsze rzeczy. Wyłapujecie biochemy i warto mieć na to wyniki z krwi, bo taki biochem może być 1, ale mogą też być 2,4,7… A to w dalszej diagnostyce ma znaczenie. A lekarzom możecie mówić „panie doktorze 4 razy miałam cień na teście” no i lekarz powie ok, może nawet uwierzy, ale może nie. Ale jak pokażecie 4 wyniki z krwi, że beta faktycznie startowała, to uwierzy na pewno!!! I podejdzie do dalszej diagnostyki problemu na poważnie.
To nie jest tylko potwierdzenie dla lekarza, ale również dla Was. Wiadomo jak my mamy z tymi cieniami, czasami chcemy je widzieć i później w sumie nie wiemy czy coś było, czy nie było. Beta prawdę nam powie, a dodatkowo da nam konkretne podstawy do stwierdzenia, że problem jest np. w samym zagnieżdżeniu się zarodka i wokół tego trzeba pogrzebać.
Podsumowując dokumentujcie co dzieje się w Waszych ciałach, dla siebie i dla lekarzy. Niektóre z Was są tutaj latami, ale niektóre dopiero zaczynają tę drogę i po prostu wiedzcie, że każdy biochem ma znaczenie w dalszej diagnostyce i warto mieć papier, na którym widnieje wasze nazwisko naweet z wynikiem bety 10…
Hej, dziękuję za ten wpis❤️ Podejrzałam sobie Twoją stopkę. Widzę, że wyszła Ci niedrożność jajowodu, którą udało się usunąć laparoskopowo. W ciążę (a w zasadzie ciąże, bo widzę że miałaś ciężkie przejścia 🥺😢) zachodziłaś z drożnego, udrożnionego, czy z jednego i drugiego? Nie znam niestety Twojej historii, nie mam pojęcia, czy robiłaś monitoringi. Ale u mnie wyszła właśnie jednostronna niedrożność i niestety nie udało się udrożnić
Ja: 36, on: 35
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
20.03.2025 ⏸️- beta 233
24.04.2025- crl 2,34 cm
📆06.08.2025 diabetolog
-
Kaliope wrote:Hej, dziękuję za ten wpis❤️ Podejrzałam sobie Twoją stopkę. Widzę, że wyszła Ci niedrożność jajowodu, którą udało się usunąć laparoskopowo. W ciążę (a w zasadzie ciąże, bo widzę że miałaś ciężkie przejścia 🥺😢) zachodziłaś z drożnego, udrożnionego, czy z jednego i drugiego? Nie znam niestety Twojej historii, nie mam pojęcia, czy robiłaś monitoringi. Ale u mnie wyszła właśnie jednostronna niedrożność i niestety nie udało się udrożnić
Zachodziłam wcześniej z lewego, drożnego jajowodu. Obecna ciąża nie wiem, z którego jest, bo cykl po ostatnim poronieniu zaczęłam jak się okazało brązowym plamieniem, nie miałam w mojej ocenie nawet okresu, a wyszła z tego kolejna ciąża, która na ten moment rozwija się prawidłowo.
Jeden drożny jajowód to nie wyrok. Wiadomo, że szanse są większe przy obu drożnych, ale spokojnie.
U mnie w sumie i tak zawsze było tak, że owulacje z lewego jajnika były bardziej „spektakularne” niż z prawego. 😅 Prawy jajnik był zawsze leniwy.
Napiszę też, że w sumie ta moja aktualna 5 ciąża jest bez żadnego wielkiego odkrycia i wdrożenia leczenia. Po prostu jakby nagle organizm zaskoczył. 🤷🏻♀️ Więc nie poddawajcie się! ☺️Katarena, Kaliope, Belia, Siasi, Deyansu lubią tę wiadomość
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙
-
Weronka wrote:Zachodziłam wcześniej z lewego, drożnego jajowodu. Obecna ciąża nie wiem, z którego jest, bo cykl po ostatnim poronieniu zaczęłam jak się okazało brązowym plamieniem, nie miałam w mojej ocenie nawet okresu, a wyszła z tego kolejna ciąża, która na ten moment rozwija się prawidłowo.
Jeden drożny jajowód to nie wyrok. Wiadomo, że szanse są większe przy obu drożnych, ale spokojnie.
U mnie w sumie i tak zawsze było tak, że owulacje z lewego jajnika były bardziej „spektakularne” niż z prawego. 😅 Prawy jajnik był zawsze leniwy.
Napiszę też, że w sumie ta moja aktualna 5 ciąża jest bez żadnego wielkiego odkrycia i wdrożenia leczenia. Po prostu jakby nagle organizm zaskoczył. 🤷🏻♀️ Więc nie poddawajcie się! ☺️
Weronka, jak jestes, moge dodać do przyjaciółek i napisać priv? Mam pytanie odnosnie klinikiStart starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Weronka wrote:Zachodziłam wcześniej z lewego, drożnego jajowodu. Obecna ciąża nie wiem, z którego jest, bo cykl po ostatnim poronieniu zaczęłam jak się okazało brązowym plamieniem, nie miałam w mojej ocenie nawet okresu, a wyszła z tego kolejna ciąża, która na ten moment rozwija się prawidłowo.
Napiszę też, że w sumie ta moja aktualna 5 ciąża jest bez żadnego wielkiego odkrycia i wdrożenia leczenia. Po prostu jakby nagle organizm zaskoczył. 🤷🏻♀️ Więc nie poddawajcie się! ☺️
Bardzo Ci dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka
Mam obawy odnośnie tego, czy ten drożny jest na pewno fukncyjny. Gdzieś mi to siedzi z tyłu głowy. Mam nadzieję, że w czwartek dowiem się, czy w okolicy tego prawego (czyli drożnego) były jakiekolwiek zrosty etc. i w której części występowała niedrożność w ltym ewym.Ja: 36, on: 35
📍AMH 22 ng/ml
20.03.2025 ⏸️- beta 233
24.04.2025- crl 2,34 cm
📆06.08.2025 diabetolog
-
Dzień dobry w poniedziałek ja już po monitoringu pęcherzyk 2,3mm endometrium 8mm. Zastrzyk z ovitrelle już podany w środę kontrolne USG czy była owulacja i polecimy z progesteronem. Działamy z mężem i do przodu 😁
PaulinKA, Chochlik12, Nayeli, Darrika, Katarena, Kaliope, AnMiPe, White1, cysterka95, DreamBee, ellevv, Olisska, brilka, dailydamn, Lisik, Deyansu, AnitaK lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo 🤰🏻
👦🏼05.2022 1CS (cięcie cesarskie)
Ona 👩🏻 IO, PCOS (AMH 5.38),niedoczynność tarczycy, Trombofilia❌ reszta z krwi ✅ MUCH✅ wymazy z szyjki✅ HSG-drożne ✅ KIR ✅ laparohistero ✅
On 🙋🏻♂️02.2025 nasienie: morfologia,HBA, fragmentacja, posiewy ✅
——————————————————-
🩷10cs (1 cykl na CLO, zivafert, utrogestan 3x300)
🩸09.06
🥚27.06 potrójna owulacja
🤞10.07 ⏸️
I beta 187,14. II beta 400,92. III beta 812,61
16.07 usg- kropek 🥹
25.07 USG mamy jedno ♥️ ale obok pojawił się młodszy drugi kropek 🫣