Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chromatyna plemnikowa
Odpowiedz

Chromatyna plemnikowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Thecityneversleeps Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny !
    Pomóżcie..jestem po 3 poronieniach, jestem przebadana na wszystkie strony, poronienia występowały w trakcie pierwszych 7 tygodni ciąży. Dopiero po 3 poronieniu zbadaliśmy nasienie męża. I niestety wyszła chromatyna na poziomie 30 %. Zaczal suplemnetowac się PROFERTILEM. Po 3 mcach spadła do 18%. A teraz, po kolejnych 3 mcach wzrosła do 20%. Tracę nadzieję, bo wiem że chromatyna może odgrywać bardzo dużą role w moich poronieniach :( co możemy więcej zrobić? Mąż zdrowo je, nie ma nadwagi, uprawia sport, kariotypy mamy okej...tracę nadzieję;( dodatkowo wyszło Mu w ostatnim badaniu ilość prawidłowych plemnikow na poziomie 2 %. Norma od 4%...

• Babulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 i 20% to w zasadzie ten sam wynik. A co na to androlog?

2019 💝👶💖
    2021 💔
    2022 💔💔
    2023 💝👶💖

"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o badanie fragmentacji DNA? To to samo?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ