Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciąża a może normalność antykoncepcji?
Odpowiedz

ciąża a może normalność antykoncepcji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicjjha1 Nowa

Wysłany: 5 marca, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wam, mam do was nurtujące mnie pytanie otóż w tamtym tygodniu w poniedziałek skończył mi się okres a w wtorek współżyłam z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa oczywiście ja brałam antykoncpecje od sześciu dni ale do tego prowadziłam także antybiotykoterpie co obniża działanie po stosunku odrazu zaczęłam krwawić od wtorku do piątku były to brązowe upławy czytałam lecz że krwawienie implantację jest zdecydowanie później a teraz mam większe łkanie zmecznie i minimalny wzrost piersi jak myślicie czy to są skutki uboczne antykoncpecji czy może ciąża?proszę pomóżcie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ