X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciąża a może normalność antykoncepcji?
Odpowiedz

ciąża a może normalność antykoncepcji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicjjha1 Nowa

Wysłany: 5 marca 2024, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wam, mam do was nurtujące mnie pytanie otóż w tamtym tygodniu w poniedziałek skończył mi się okres a w wtorek współżyłam z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa oczywiście ja brałam antykoncpecje od sześciu dni ale do tego prowadziłam także antybiotykoterpie co obniża działanie po stosunku odrazu zaczęłam krwawić od wtorku do piątku były to brązowe upławy czytałam lecz że krwawienie implantację jest zdecydowanie później a teraz mam większe łkanie zmecznie i minimalny wzrost piersi jak myślicie czy to są skutki uboczne antykoncpecji czy może ciąża?proszę pomóżcie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ