Ciąża bez jakichkolwiek objawów
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie! Jestem na początku drogi po maluszka (4 cykl za nami, niestety bez powodzenia) i z ciekawości naszło mnie takie pytanie - czy u którejś z Was pojawiła się ciąża, która nie dawała żadnych objawów typu mdłości, bolące piersi itp. Ja póki co czekam na @, 9, 10, 11 dpo testy negatywne i z jednej strony tłumacze sobie że jeszcze wcześnie na test, że dopóki nie ma okresu to piłka w grze a z drugiej strony nie mam absolutnie żadnych objawów, które mogłyby wskazywać na ciążę i szukam tu u Was nadziei. Dajcie znać jak było u Was
Pozdrawiam ❤️ -
Hej,
ja testowałam w dniu spodziewanej miesiączki oraz dzień po - testy negatywne.
Kolejne testy po kilku dniach od terminu spodziewanej miesiączki wyszły już pozytywne. Oprócz braku miesiączki nie miałam żadnych innych objawów.
A obecnie 6 tc.LutekPaulutek lubi tę wiadomość
🙍♀ 31 l.
🙍♂ 33 l.
12.2023 - początek starań
18.01 - ⏸️
19.01 - beta hcg - 34,76 mlU/ ml
24.01 - beta hcg - 356,52 mlU/ m -
mimi_m wrote:10tc żadnych objawów no trochę powiększony biust i brak okresu
Zupełnie nic nie zwróciło Twojej uwagi, jedynie brak miesiączki skłonił Cię do zrobienia testu? Podtrzymałaś moja nadzieję, że nie wszystko stracone ❤️ niby 5 dni temu czułam się, jakbym miała być chora, bolały mnie plecy ale w poniedziałek wszystko minęło i teraz próbuje czekać do terminu miesiączki z kolejnym testem -
Truskawka18 wrote:Hej,
ja testowałam w dniu spodziewanej miesiączki oraz dzień po - testy negatywne.
Kolejne testy po kilku dniach od terminu spodziewanej miesiączki wyszły już pozytywne. Oprócz braku miesiączki nie miałam żadnych innych objawów.
A obecnie 6 tc.
Dziękuję Ci za tą wiadomość, nawet nie wiesz jak podnosi na duchu ❤️ bo trochę już spisałam ten cykl na straty a z drugiej gdzieś z tyłu głowy się tlu nadzieja że w sobotę dostanę prezent 😊Truskawka18 lubi tę wiadomość
-
LutekPaulutek wrote:Dziękuję Ci za tą wiadomość, nawet nie wiesz jak podnosi na duchu ❤️ bo trochę już spisałam ten cykl na straty a z drugiej gdzieś z tyłu głowy się tlu nadzieja że w sobotę dostanę prezent 😊
Trzymam kciuki!
🙍♀ 31 l.
🙍♂ 33 l.
12.2023 - początek starań
18.01 - ⏸️
19.01 - beta hcg - 34,76 mlU/ ml
24.01 - beta hcg - 356,52 mlU/ m -
Hej, ja testowałam w 12 dpo i wyszły mi dwie kreski. Testowałam w sumie dlatego, że byłam ciekawa 😅 a poza tym jedynie skłoniła mnie utrzymująca się wysoka temperatura. Ale objawów nie miałam!
-
Truskawka18 wrote:Mi jak wyszły te negatywne testy to właśnie myślałam, że nic z tego nie będzie. Zdecydowałam się kolejny raz zatestować tylko dlatego, że miałam zaplanowany wyjazd do znajomych więc nie wiedziałam, czy będę mogła pić alkohol.
Trzymam kciuki!
Nie wiem jak wytrzymam do tej soboty 🤣 zawsze wydawało mi się, że nie da się tak "bezobjawowo" a tu proszę 😊 -
Tajlandia22 wrote:Hej, ja testowałam w 12 dpo i wyszły mi dwie kreski. Testowałam w sumie dlatego, że byłam ciekawa 😅 a poza tym jedynie skłoniła mnie utrzymująca się wysoka temperatura. Ale objawów nie miałam!
A testowałaś też wcześniej czy pierwszy 12 dpo? U mnie wcześniej negatywne -
LutekPaulutek wrote:A testowałaś też wcześniej czy pierwszy 12 dpo? U mnie wcześniej negatywne
Tak, testowałam jakoś w 8 dpo - wiedziałam, że to za wcześniej, ale wyjeżdżałam do rodziny i chciałam wiedzieć, czy mogę pić 🍷 😅 wtedy wyszedł negatywny. -
LutekPaulutek wrote:Nie wiem jak wytrzymam do tej soboty 🤣 zawsze wydawało mi się, że nie da się tak "bezobjawowo" a tu proszę 😊
Wczoraj rozmawiałyśmy w innym wątku.
U mnie objawów brak, a dziś zobaczyłam coś takiego 🥺🥺 13dpo
https://zapodaj.net/plik-PHfBtPtEI1
Kochana jutro razem testujemy!!LutekPaulutek lubi tę wiadomość
2018 👨👩👧 Córeczka ❤️
Ciąża z cukrzycą (dieta)
2023/24 starania o rodzeństwo 👶
Euthyrox 50
05.02 biel na teście (12dpo)
08.02 spodziewana 🐒 -
MamaPama wrote:Wczoraj rozmawiałyśmy w innym wątku.
U mnie objawów brak, a dziś zobaczyłam coś takiego 🥺🥺 13dpo
https://zapodaj.net/plik-PHfBtPtEI1
Kochana jutro razem testujemy!!
Ależ pięknie! Gratuluję Ci bardzo bardzo! ❤️ Bardzo bym chciała już zobaczyć te kreseczki 🤱
Ja mam spodziewana @ na 9.02 i tak kusi i kusi ten test....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego, 16:57
MamaPama lubi tę wiadomość
-
LutekPaulutek wrote:Ależ pięknie! Gratuluję Ci bardzo bardzo! ❤️ Bardzo bym chciała już zobaczyć te kreseczki 🤱
Ja mam spodziewana @ na 9.02 i tak kusi i kusi ten test....
Jeszcze nie dziękuję, bo ta kreska pojawiała się nieśmiało, a taka wyraźniejsza zrobiła się po kilkunastu minutach...
Boję się, że to fałszywie dodatni test.
Dlatego testuję jutro.
Oby był pozytywny ❤️2018 👨👩👧 Córeczka ❤️
Ciąża z cukrzycą (dieta)
2023/24 starania o rodzeństwo 👶
Euthyrox 50
05.02 biel na teście (12dpo)
08.02 spodziewana 🐒 -
MamaPama wrote:Jeszcze nie dziękuję, bo ta kreska pojawiała się nieśmiało, a taka wyraźniejsza zrobiła się po kilkunastu minutach...
Dlatego testuję jutro.
Oby był pozytywny ❤️
Trzymam mocno kciuki, żeby jutro już była ciemniejsza 💪💪💪MamaPama lubi tę wiadomość
-
Blue1991 wrote:Hej, co prawda Moja córa już 5 lat, ale będąc z Nią w ciazy nie miałam absolutnie żadnych objawów, które wskazywałyby, że w tej ciąży jestem, oprócz...braku @ 😉 Także trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące dziewczyny!
Bardzo dziękuję za odpowiedź ♥️ trzymam się więc tego, że jeszcze nie wszystko straconeWhyso1 lubi tę wiadomość
-
MamaPama wrote:Jeszcze nie dziękuję, bo ta kreska pojawiała się nieśmiało, a taka wyraźniejsza zrobiła się po kilkunastu minutach...
Dlatego testuję jutro.
Oby był pozytywny ❤️
Hej hej!
I jak, powtarzałaś test? Nie wiem dlaczego, ale od rana o Tobie myślę jak tam wyszło 🤣