X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bez jakichkolwiek objawów
Odpowiedz

Ciąża bez jakichkolwiek objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MamaPama Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2024, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LutekPaulutek wrote:
    Hej hej!
    I jak, powtarzałaś test? Nie wiem dlaczego, ale od rana o Tobie myślę jak tam wyszło 🤣

Taaaak, taka biel, że aż oczy bolą od patrzenia 😪

Dziękuję za pamięć ❤️
    Może dlatego, że obie (prawdopodobnie, obstawiam po Twoim nicku) jesteśmy imienniczki :)

2018 👨‍👩‍👧 Córeczka ❤️
    Ciąża z cukrzycą (dieta)

2023/24 starania o rodzeństwo 👶
    Euthyrox 50

05.02 biel na teście (12dpo)
    08.02 spodziewana 🐒
  • LutekPaulutek Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2024, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaPama wrote:
    Taaaak, taka biel, że aż oczy bolą od patrzenia 😪

Dziękuję za pamięć ❤️
    Może dlatego, że obie (prawdopodobnie, obstawiam po Twoim nicku) jesteśmy imienniczki :)

O masz :( bardzo mi przykro 😥
    Ja będę jutro testować, będę dzień przed @ to może już coś będzie. Ale jakoś tak przekonania nie mam ze się udało :(
    Jeszcze wczoraj wieczorem bolał mnie nisko brzuch, tak niby okresowo, ale nie do końca. Prędzej do szpitala psychiatrycznego mnie wywiozą niż w tą ciążę zajdę 😜

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 10:30

• MamaPama Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2024, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LutekPaulutek wrote:
    O masz :( bardzo mi przykro 😥
    Ja będę jutro testować, będę dzień przed @ to może już coś będzie. Ale jakoś tak przekonania nie mam ze się udało :(
    Jeszcze wczoraj wieczorem bolał mnie nisko brzuch, tak niby okresowo, ale nie do końca. Prędzej do szpitala psychiatrycznego mnie wywiozą niż w tą ciążę zajdę 😜

Jak byś była, to zaklep mi miejsce w pokoju obok... 😂

Koniecznie pisz jutro jak u Ciebie sytuacja!
    Oby były II ❤️

LutekPaulutek lubi tę wiadomość

2018 👨‍👩‍👧 Córeczka ❤️
    Ciąża z cukrzycą (dieta)

2023/24 starania o rodzeństwo 👶
    Euthyrox 50

05.02 biel na teście (12dpo)
    08.02 spodziewana 🐒
  • Aduś Nowa

Wysłany: 7 lutego 2024, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LutekPaulutek wrote:
    Dziękuję Ci za tą wiadomość, nawet nie wiesz jak podnosi na duchu ❤️ bo trochę już spisałam ten cykl na straty a z drugiej gdzieś z tyłu głowy się tlu nadzieja że w sobotę dostanę prezent 😊
    Daje nadzieję 🥰🥰🤣

• LutekPaulutek Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2024, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduś wrote:
    Daje nadzieję 🥰🥰🤣

A jak u Ciebie, dobrze kojarzę że też byłaś chwilę przed @? Przyszła czy nie?

• Aduś Nowa

Wysłany: 8 lutego 2024, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LutekPaulutek wrote:
    A jak u Ciebie, dobrze kojarzę że też byłaś chwilę przed @? Przyszła czy nie?
    Jeszcze nie. Powinnam dostać wczoraj. Ale jestem po odstawieniu tabletek kilka miesięcy temu, więc myślę, że wszystko się musi unormować 😊😊😊

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ