Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża biochemiczna
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mam pytanie, Jak to jest po ciąży biochemicznej z okresem, to krwawienie które miałam było oczyszczeniem się macicy , ale jak to jest z okresem ??? Dodam że z narzeczonym zaczęliśmy się starać od razu ale okresu jeszcze nie miałam po tej ciąży, Jeżeli któraś z Was była w takiej sytuacji to proszę o odpowiedz..Pozdrawiam

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To krwawienie było okresem. Ile razy byś chciała krwawić?

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawienie, które miałaś było okresem. Jeśli nie potrzebowałaś łyżeczkowania możesz starać się od pierwszego cyklu.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Anastazja85 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę polubcie moje pytanie do eksperta. W dziale "Diagnostyka i leczenie niepłodności". Tytuł: Trzy poronienia. Szanse na kolejne dziecko. Będę bardzo wdzięczna. W pierwszej kolejności lekarz odpowiada na te pytania, które mają najwięcej polubień!

Tutaj link do pytania:
    https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/trzy-poronienia-szansa-na-kolejne-dziecko,5738.html

relg20mm3fi45p46.png

05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤

15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
    29.10.2014 biochemiczna
    31.12.2014 pusty pęcherzyk

Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ